Zakladam ten temat z mysla o aby podawac w nim ciekawe strony internetowe dotyczace swiata bukmacherki. Mysle ze kazdy z nas natknal sie na jakies naprawde ciekawe strony z analizami, statystykami, typami czy tez ciekawymi informacjami. Chcialbym zeby w tym temacie byly takie adresy umieszczane!
Od razu mam jedno pytanie dotyczace pewnej kwestii! Kiedys znalazlem bardzo dobra strone
www.soccerresults.com na ktorej mozna bylo znalezc wyniki, tabele, statystyki ze wszyskich lat z bardzo duzej ilosci lig. Strona ta byla mi bardzo pomocna przy typowaniu jakichkolwiek meczy! Po dluzszej przerwie w bukmacherce powrocilem i ponownie chcialem na podstawie tamtej strony analizowac mecze! Na stronie tej znajduja sie aktualnie zupelnie inne rzeczy i nie wiem za bardzo o chodzi. Bardzo mozliwe ze zle zapamietalem adres ktorego teraz dokladnie nie potrafie sobie przypomniec lub zostala przeniesiona na inny adres! Chcialbym zeby ktos kto korzystal z tej strony lub ja zna podal dokladny adres na forum lub podal podobna ktora tez jest olbrzymia skarbnica wiedzy pomocnej w bukmacherce! Z gory dziekuje i czekam na ciekawe stronki!