#5989434 - 31/08/2013 02:02
Re: Oszustwo Urzytkownika PINDOL
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/12/2009
|
Ofiary? oszust chce kupić konto od oszusta i oszukać bukmachera. kto tu jest ofiarą? I na to, mało kto zdaje się zwracać uwagę. Ale to Polska właśnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5989553 - 31/08/2013 03:23
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
w sumie racja, co bedziemy oszustowi zycie utrudniac
niech znajduje kolejne ofiary z konta Pindol
Ofiary? oszust chce kupić konto od oszusta i oszukać bukmachera. kto tu jest ofiarą? zbanowanie lewego juzera nic da. szkoda, że uczestnicy tych handelków sobie mózgi pobanowali. gdyby bukmacher pozwalal wygrywac a nie tylko przegrywac to takich akcji w ogole by nie bylo - czy to przypadek ze zadnych limitow nie dostaje ktos kto upierdoli w ciagu miesiaca 100 000? koncze pisanie w tym temacie i gratuluje niektorym podejscia do sprawy ps: dajcie bana ginciowi a pindolowi moda + nominacje do odkrycia roku w nagrode farsa ...
|
Do góry
|
|
|
|
#5989738 - 31/08/2013 04:56
[Re: akagi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Ofiary? oszust chce kupić konto od oszusta i oszukać bukmachera. kto tu jest ofiarą? I na to, mało kto zdaje się zwracać uwagę. Ale to Polska właśnie. A ja zapytam co ma piernik do wiatraka? Abstrahując od tego przykładu. Kupuję telefon na allegro. Nie mam pewności z jakiego źródła pochodzi, ale jest tańszy niż w salonie. Przelewam sprzedawcy pieniądze, po czym nie dostaje towaru. Tu też jestem sobie winien, bo chciałem osiągnąć korzyść finansową i mniej wydać? Bądźmy poważnie. Ktoś chce coś sprzedać, inny chce kupić. Transakcja jak każda inna. Etyka, tudzież jej brak, nie ma tu żadnego znaczenia. Reasumując: gość @gincia okradł i jest zwykłą k*rwą.
|
Do góry
|
|
|
|
#5989743 - 31/08/2013 05:03
[Re: ginciu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/05/2006
|
ale za to jaka bogata k*urwą zrobil sztosa na 4 władki niczym pazura
|
Do góry
|
|
|
|
#5989760 - 31/08/2013 05:46
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Urzytkownik Pindol został wykastrowany.
Tu sytuacja wydaje się jasna, skoro opindolił więcej osób, ale nie będziemy na słowo nikogo stąd wywalać, bo zaraz Nirtz zgłosi, że Conrad go wydymał na 3 zł i trzeba go zbanować, albo oszust zgłosi do bana oszukanego i będzie wyścig kto pierwszy kogo wyeliminuje.
Al Capone ze Świdwina jutro pewnie pojawi się pod innym nickiem, natrzepie postów na quasi i opindoli kolejnego naiwniaka na konto z danymi miejscowego żula, który zanotuje przy okazji nagły wzrost wejść na swojego fejsbuka. Już takich tematów trochę się na forum przewinęło, a i tak się ludzie pchają w interesy z wirtualnymi cwaniakami, wierząc w ludzką uczciwość.
Na przyszłość jak wam ktoś żebra na privie o dwie stówki to dajcie znać to się takiemu delikwentowi tę funkcję usunie, a nie zawsze wychodzi że gość pisał do kilkunastu userów, dopiero jak ktoś się nawinie. Podejrzewam, że jeszcze sporo oszustów tu grasuje, bo się oszukani wstydzą przyznać.
|
Do góry
|
|
|
|
#5989768 - 31/08/2013 06:50
|
enthusiast
Meldunek: 05/01/2011
|
Jeden tanio chce kupić konta bet365, drugi tanio telefony, trzeci chce faceta 30 letniego odwiedzić.. To i ja ubiję interes: może mi prywatne wiadomości odblokujecie?
|
Do góry
|
|
|
|
#5989870 - 31/08/2013 15:27
[Re: _Korver_]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2007
|
A ja zapytam co ma piernik do wiatraka? Abstrahując od tego przykładu. Kupuję telefon na allegro. Nie mam pewności z jakiego źródła pochodzi, ale jest tańszy niż w salonie. Przelewam sprzedawcy pieniądze, po czym nie dostaje towaru. Tu też jestem sobie winien, bo chciałem osiągnąć korzyść finansową i mniej wydać? Bądźmy poważnie. Ktoś chce coś sprzedać, inny chce kupić. Transakcja jak każda inna. Etyka, tudzież jej brak, nie ma tu żadnego znaczenia. Reasumując: gość @gincia okradł i jest zwykłą k*rwą. Dokladnie. Byla to transakcja kupno/sprzedaz a nie pozyczka na doobre oczy tudziez w swiecie wirtualnym na dobrego nicka Smiechu warte tlumaczenie, ze jak mu sie konto Pindola zbanuje to zalozy nowe. A co teraz 10 nowych zalozyc nie moze? Przynajmniej konto Pindol zniknie i z niego nikogo nie oszuka bo znajac zycie za tydzien lub dwa temat zniknie a polowa uzytkownikow forum nie bedzie mial pojecia o tym zajsciu. Ewentualnie wpisac mu w podpisie jak Cendrusiowi "Oszust i dzida"
|
Do góry
|
|
|
|
#5989872 - 31/08/2013 15:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Trochę odjechaliście. Co innego kupno telefonu na Allegro, gdzie zawierana jest normalna transakcja, a co innego kupno konta bukmacherskiego przez PM'y, gdzie sama sprzedaż konta jest niezgodna z regulaminem bukmachera, a całe granie jest nie do końca zgodne z prawem. Tam bez problemu można to zgłosić i swoje się odzyska prawdopodobnie, tutaj byłoby to trochę niepoważne. Lepszy przykład jakbyś chciał kupić od kogoś zioło, dał mu pieniądze, a nie dostał zioła.
|
Do góry
|
|
|
|
#5989878 - 31/08/2013 15:39
[Re: bitnap]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
gdyby bukmacher pozwalal wygrywac a nie tylko przegrywac to takich akcji w ogole by nie bylo - czy to przypadek ze zadnych limitow nie dostaje ktos kto upierdoli w ciagu miesiaca 100 000? koncze pisanie w tym temacie i gratuluje niektorym podejscia do sprawy ps: dajcie bana ginciowi a pindolowi moda + nominacje do odkrycia roku w nagrode farsa ... jest jedno być może dla wielu szokujące rozwiązanie: nie grać u tak dziadowskiego bukmachera.
|
Do góry
|
|
|
|
#5990514 - 31/08/2013 23:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/07/2011
|
walczak jak masz coś do człowieka to jedź i to załatw a nie jak pizda wklejasz tu imiona i nazwiska odkryte niczym przez porucznika Colombo (jak cie duzo kosztowalo to niezly interes ubiłeś z tym ostatnim ) i liczysz ze się przypucujesz w temacie internetowi gangsterzy a jak sie skonczy wszyscy wiedzą, pieski poszczekają...i wrócą spowrotem do budy
|
Do góry
|
|
|
|
#5990541 - 31/08/2013 23:29
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/07/2011
|
Hmm jak dobijesz do 500 postów to chyba dopiero zaczną się bać póki co możesz dalej pisać jaki groźny z ciebie walczak odliczanie rozpoczęte kabaret w tym temacie, tyle powiem
|
Do góry
|
|
|
|
|
|