Witam z rana
co na dzis w cholere meczy
wlasnie ogladam mecz Chiny USA fajnie sie to nawet oglada chinki maja moc powiem
USA walcza moze 1 seta ugraja
ale ja o juniorce wiecej napisze
Maroko -Wenezuela
Tutaj wyrownane kursy troche bym patrzyl na wczorjasze mecze gdzie ekipy ktore graja o miejsce 16-20 mecze byly dlugie bo w obu byly TB.
Podam typy tak jak ja widze over 181,5 i wygrana Wenezueli moze w koncu wygraja mecz w tym turnieju.
Estonia - Ruanda to ze wczoraj byly TB nie znaczy ze dzis tak musi byc moga byc mecze po 3:0 dzis wiec bym troche uwazal ale HC +2,5 trzeba grac bo kurs 1,05 ZAL sie nerwowac
Iran-Brazylia
Szkoda ze mecz o tak wczesnej porze grany no ale co zrobic moga byc chlopcy na poczatku meczu zamuleni. Tutaj widze bardzo wyrowany mecz w koncu to juz cwiercfinal obie ekipy bardzo dobrze graja w ataku. Dzis zobaczymy na co tak naprawde stac druzyne Iranu bo wszyskie mecze wygrali najbardziej wymagajacy przeciwnik Argertyna dosc latwo ograli. ja gram over 181 mocno HC 1,5 na iran i wygrana 3@
Egipt _USA
Turaj widze win USA ale kurs 1,1 nie warto aczkolwiek siatkarsko sa lepsi i tyle nie wiem czego sie spodziewac po ekipie egiptu jak im koncowki nie wyjda to pewnie bedzie 3:0 tutaj nie inwestuje.
Argertyna - Wlochy
Tutaj mecz druzyn ktore popelniaja mase bledow np w meczu Serbia wlochy razem popelnili 70 bledow a np argertyna w meczu z chinami popelnila 34 bledy w 4 setach no w cholere tego wiec tak mysle tu trzeba grac over przy 4 setach mysle ze do ogarnecia. over 180 pkt
Chiny-Serbia
Serbowie byli przymierzani do zdobycia medalu no coz nie uda sie juz raczej odplyneli w 5 secie z wlochami gdzie przegrywali 8:0 jestem ciekaw jak to wplynie na tych graczy czy to wymarza szybko czy beda jeszcze myslec. Chiny nie sa jacys najgorsi dzis pokazali ze potrafia walczyc. tutaj oczywiscie HC +2,5 no i win po 8@
Indie -Rosja
Wszyscy juz mysla ze Indie to niewiadomo co rowniez przez chwile pomyslalem ze to czarny kon ale moim zdaniem nie do konca OK grac potrafia bo to udowodnili wygrali z chinami japonia egiptem i marokiem jakie to ekipy sa chyba nie trzeba mowic chiny odpadly w 1/16 tak samo egipt maroko gra o miejsca 16-20 a mecz z turcja ostre baty. Ja tu przewiduje w 1 secie duzo walki bo im dalej tym gorzej dla Hindusow tak ja mysle aczkolwiek moze ugraja seta ruscy beda nerwowi i roznie sie moze skonczyc
Japonia -Tunezja
Widze kurs 2,6@ na Japonie i tak gram po prostu trzeba grac za ich wole walki !!!
Meksyk -Kanada
Tutaj raczej Kanada po 1,4 ale nie gram tutaj nic bo meksyk od 3 meczy nie ugral seta mysle ze w koncu cos ugraja a to moze byc potem
Turcja - Francja
Win gospodarzy po 2@ +1,5 po 1,5 to trzeba grac po prostu
turcy sa mocni nie popelniaja duzo bledow dobrze graja w ataku. Zobaczymy co francuzi zrobia ogolnie mecz napewno nie bedzie latwy
tyle odemnie
chinki 2:0 3 set 2 :8 dla usa
mam chinki akurat bo widze moc u nich