Witam, no to mamy debiucik
![](/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif)
za stroną kc.wizards:
seria 3 przegranych KC zaczęła się od momentu wyjazdu 3 zawodników, których wymieniłeś, na kadre.
KC bez dodatkowych osłabień typu katki, kontuzje.
Red Bulls, wątpliwy występ obrońcy Carlosa Mendesa (kontuzja)
Skład KC Wizards z poprzedniego meczu (4-2-3-1): Bo Oshoniyi - Matt Groenwald (Jack Jewsbury 58), Nick Garcia, Shavar Thomas, Jose Burciaga Jr. -Kerry Zavagnin, Alex Zotinca (Lance Watson 69),- Ryan Pore (Yura Movsisyan 72), Sasha Victorine, Davy Arnaud - Scott Sealy. [Pozatym na ławce): Will Hesmer, Will John, Ryan Raybould, Tyson Wahl]
Skłąd Red Bulls z poprzedniego meczu (3-4-1-2): Tony Meola - Jeff Parke, Carlos Mendes (Taylor Graham 65), Steve Jolley - Seth Stammler, Danny O'Rourke, Mark Lisi (Mike Magee 79), Chris Henderson - Youri Djorkaeff - Jean Philippe Peguero, Edson Buddle. [Pozatym na ławce): Peter Canero, Jordan Cila, Jon Conway, Joe Vide, Marvell Wynne]
ciekawsostki i pierdoły
:
- średnia strzelonych bramek w ostatnich 7 meczach dla KC to równe 1, oczywiście trener twierdzi, ze ich głównym obecnie celem jest podniesienie tej średniej.
- Tony Meola BR (Red Bulls) zagra drugi mecz po powrocie na boisko. pauzował z powodu kontuzji od 29 kwietnia.
- Red Bulls, w ostatni weekend pokonali Bayern Monachium, oczywiście bez kadrowiczów, 4:2 na Giants Stadium. Bramki dla RB: Jean Philippe Peguero x 2, Amado Guevara , Edson Buddle dla Bayernu Claudio Pizzaro x2
- i jeszcze coś dla wyznawców teorii spiskowej
Sędzia tego meczu (Tim Weyland) nei jest zbyt łaskawy dla KC. na 9 meczy które im sędziował wygrali tylko 3. ciekawe czy to tylko przypadek.. hhmmm...
![](/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif)
Red Bulls mają lepszą skuteczność z tym sędzią: 4 mecze 2 zwycięstwa.
WIęcej nic ciekawego nie znalazłem.
Mam nadzieje, że bardzo tyłów w debiucie nie dałem.
Pozdr.