#585067 - 18/06/2006 20:02
Re: GRUPA - F -
|
Pooh-Bah
Meldunek: 17/09/2005
|
Quote:
Takie zaklady sa w profie i w STS pod nazwa pojedynek
heh chyba niezbyt wnikliwie studiuję ofertę...albo jakoś przeoczyłem, ale fakt faktem ze nigdy tego nie grałem.
|
Do góry
|
|
|
|
#585075 - 22/06/2006 11:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Quote:
Nie mam za bardzo czasu bo w pracy siedzę ale potrzebuję nazwiska sędziego głównego w meczu:
Japonia - Brazylia
POULAT Eric
|
Do góry
|
|
|
|
#585076 - 22/06/2006 11:47
|
enthusiast
Meldunek: 02/05/2006
|
Znalazlem ciekawy zaklad i zagralem go grubo. Japonia (asian +2), kurs 1,54 PinnacleJest to moim zdaniem bardzo pewny zaklad. Ogladalem wczoraj mecz Argentyna - Holandia. Postawilem w tym meczu na 1X - ale jakbym wiedzial z jakim 'przejeciem' zagraja Argentynczycy - najnormalniej bym to odpuscil. Malo brakowalo a Holandia by strzelila gola! Typowe granie na 0:0 - troche akcji, ale widac bylo ze grali na 50% - a im wystarczal remis, zeby wyjsc jako pierwsi z grupy!!! Uklad w tabeli: ---------------- Brazylia 6pkt Australia 3pkt Japonia 1pkt Chorwacja 1pkt Widac wyraznie, ze nawet (teoretycznie) jak Brazylia zremisuje - to wychodzi z pierwszego miejsca. Jak im nie bedzie zalezec na pierwszym miejscu, to jeszcze lepiej dla mojego zakladu. A jaki mamy bilans spotkan miedzy Japonia a Brazylia? Z betbase.info widzimy: 22-06-2005 Japan - Brazil 2:2 04-06-2001 Brazil - Japan 0:0 Japonczycy nie leza po prostu Brazylijczykom! Japonczycy to narod z charakterem, zawsze walcza do konca, nigdy sie nie poddaja. Wyciagneli wnioski z przegranej 1:3 z Australia co bylo widoczne w drugim meczu. Brazylia, podobnie jak Argentyna wczoraj nie bedzie sie moim zdaniem forsowac bo nie ma po co. Jak zremisuja albo wygraja 1 golem - beda zadowoleni, bo awans maja w kieszeni. A jak wygraja 2 golami to mamy zwrot. Nie wierze po prostu w taki scenariusz, ze Brazylia wygra 3:0 - malo realne jednak. Kazdy juz mysli o nastepnej fazie i nikt tutaj nie bedzie trawy gryzl. JAponia tez glupot robic zapewne nie bedzie bo wie w jakis sposob nalezy szukac swojej szansy - bardzo dobra obrona. Dla mnie to na dzisiaj najpewniejszy zklad i bez zadnej filozofi mozna go przystawkowac 10/10 
|
Do góry
|
|
|
|
#585077 - 22/06/2006 15:01
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/12/2004
|
Quote:
Znalazlem ciekawy zaklad i zagralem go grubo.
Japonia (asian +2), kurs 1,54 Pinnacle
Jest to moim zdaniem bardzo pewny zaklad. Ogladalem wczoraj mecz Argentyna - Holandia. Postawilem w tym meczu na 1X - ale jakbym wiedzial z jakim 'przejeciem' zagraja Argentynczycy - najnormalniej bym to odpuscil. Malo brakowalo a Holandia by strzelila gola! Typowe granie na 0:0 - troche akcji, ale widac bylo ze grali na 50% - a im wystarczal remis, zeby wyjsc jako pierwsi z grupy!!!
Uklad w tabeli: ---------------- Brazylia 6pkt Australia 3pkt Japonia 1pkt Chorwacja 1pkt
Widac wyraznie, ze nawet (teoretycznie) jak Brazylia zremisuje - to wychodzi z pierwszego miejsca. Jak im nie bedzie zalezec na pierwszym miejscu, to jeszcze lepiej dla mojego zakladu.
A jaki mamy bilans spotkan miedzy Japonia a Brazylia?
Z betbase.info widzimy:
22-06-2005 Japan - Brazil 2:2 04-06-2001 Brazil - Japan 0:0
Japonczycy nie leza po prostu Brazylijczykom!
Japonczycy to narod z charakterem, zawsze walcza do konca, nigdy sie nie poddaja. Wyciagneli wnioski z przegranej 1:3 z Australia co bylo widoczne w drugim meczu.
Brazylia, podobnie jak Argentyna wczoraj nie bedzie sie moim zdaniem forsowac bo nie ma po co. Jak zremisuja albo wygraja 1 golem - beda zadowoleni, bo awans maja w kieszeni.
A jak wygraja 2 golami to mamy zwrot.
Nie wierze po prostu w taki scenariusz, ze Brazylia wygra 3:0 - malo realne jednak. Kazdy juz mysli o nastepnej fazie i nikt tutaj nie bedzie trawy gryzl. JAponia tez glupot robic zapewne nie bedzie bo wie w jakis sposob nalezy szukac swojej szansy - bardzo dobra obrona.
Dla mnie to na dzisiaj najpewniejszy zklad i bez zadnej filozofi mozna go przystawkowac 10/10
po co 3-0???? a jak brazylia wygra tylko 2-0 co juz jest bardziej prawdopodobne to co??? handi na remis!!!! wiec wtopa
|
Do góry
|
|
|
|
#585079 - 22/06/2006 16:05
|
enthusiast
Meldunek: 02/05/2006
|
Quote:
po co 3-0???? a jak brazylia wygra tylko 2-0 co juz jest bardziej prawdopodobne to co??? handi na remis!!!! wiec wtopa
Jak chcesz to nie graj. Wygrana 2 bramkami Brazylii to jest zwrot stawki - wiec przy wygranej 2:0 - zwrot stawki.
Ja bym wcale tak nie przesadzal, ze Brazylia wygra to spokojnie 2:0. Mysle, ze Japonia ma spore szanse powalczyc co pokazaly wczesniejsze mecze z Brazylia, gdzie padly 2 remisy. I w tych mistrzostwach Japonia strzela Australii (1 szy mecz), a potem traci w koncowce. Z Chorwacja tego bledu nie popelnia.
Ja wiem jedno - tutaj sie gra profesjonalnie, kiedy trzeba sie cisnie (Japonia), kiedy nie trzeba sie nie cisnie (wczoraj np. Argentyna). Rekord to oni moga sobie srubowac strzelajac w 85' na 1:0. I takiego maksymalnie wyniku sie spodziewam. No chyba, ze mecz sie zle dla Japonii ulozy - czasem tak bywa 
I wiem jedno na 100% - Japonia w zadnym momencie nie odpusci. Oni sa honorowi, nie jak Polacy, dadza z siebie wszystko. Taka mentalnosc tego narodu.
I sie nie zdziwie jak na koniec meczu wszyscy beda zygac bo bedzie 0:0 
|
Do góry
|
|
|
|
#585082 - 22/06/2006 17:02
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Chciałbym zaznaczyć,że Mundial to jest turniej,a nie jakieś tam śrubowanie rekordów.Tu nie liczą się pojedyńcze wygrane najważniejsze są mecze po wyjściu z grupy i tak jak w przypadku Brazylii,która ma już zapewniony awans po co ma się wysilać i aplikować Japończykom dużo bramek.Po pierwsze Japończycy się nie poddadzą (w końcu to ich naród zaatakował PEARL HARBOR,taka mała dygresja).Po drugie Brazylia gra słabo,2 wymęczone zwycięstwa,tylko nieskuteczności przeciwnikom mogą zawdzięczać nie stracenia bramek.Myślę,że w tym spotkaniu gwiazdeczki z Brazylii zagrają na 50 % swoich możliwości,a przy ich obecnej formie to nie wróży niczego dobrego,a Japończycy na pewno nie wierzą już w możliwość awansu ale zagrają na 100% swoich możliwości w końcu nie każdy ma okazję zagrać przeciwko Brazylii no i na pewno tego meczu nie odpuszczą.Dzisiaj albo Brazylia wygrywa minimalnie 1 bramką albo będzie remis.Handicpa na Japończyków +1,5 jest bardzo ciekawym typem na dzisiaj kurs 2.1 TOTO-MIX. No,a w drugim meczu nie widzę innej możliwości jak remis lub wygrana Australii.Chorwacja po bardzo dobrym meczu z Brazylią,z Japonią zagrała po prostu fatalnie,a drużyna Hiddinga zaprezentowała się bardzo dobrze wobydwu meczach z wcześniej wymienionymi rywalami Chorwacji.Australia gra bardzo równo w przeciwieństwie do Chorwacji i tu upatruje awansu Australii do 1/8 finału. Dzisiaj 2 te zdarzenia za 100 zł.  czyli handicap na Japonię i x2 na Australię.
|
Do góry
|
|
|
|
#585085 - 22/06/2006 17:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/05/2005
|
Quote:
Quote:
Jest to moim zdaniem bardzo pewny zaklad. Ogladalem wczoraj mecz Argentyna - Holandia. Postawilem w tym meczu na 1X - ale jakbym wiedzial z jakim 'przejeciem' zagraja Argentynczycy - najnormalniej bym to odpuscil. Malo brakowalo a Holandia by strzelila gola! Typowe granie na 0:0 - troche akcji, ale widac bylo ze grali na 50% - a im wystarczal remis, zeby wyjsc jako pierwsi z grupy!!!
Uklad w tabeli: ---------------- Brazylia 6pkt Australia 3pkt Japonia 1pkt Chorwacja 1pkt
Widac wyraznie, ze nawet (teoretycznie) jak Brazylia zremisuje - to wychodzi z pierwszego miejsca. Jak im nie bedzie zalezec na pierwszym miejscu, to jeszcze lepiej dla mojego zakladu.
Z betbase.info widzimy:
Japonczycy to narod z charakterem, zawsze walcza do konca, nigdy sie nie poddaja. Wyciagneli wnioski z przegranej 1:3 z Australia co bylo widoczne w drugim meczu.
Brazylia, podobnie jak Argentyna wczoraj nie bedzie sie moim zdaniem forsowac bo nie ma po co. Jak zremisuja albo wygraja 1 golem - beda zadowoleni, bo awans maja w kieszeni.
Nie wierze po prostu w taki scenariusz, ze Brazylia wygra 3:0 - malo realne jednak. Kazdy juz mysli o nastepnej fazie i nikt tutaj nie bedzie trawy gryzl. JAponia tez glupot robic zapewne nie bedzie bo wie w jakis sposob nalezy szukac swojej szansy - bardzo dobra obrona.
Dla mnie to na dzisiaj najpewniejszy zklad i bez zadnej filozofi mozna go przystawkowac 10/10
sorki, ze sie wtracam, moze sie nie znam, ale zeby Brazylia nie wyszla z pierwszego miejsca, to musialaby przegrac z japonia np. 0-1, a Kangury musialyby wygrac 2-0 z Chorwacja. wszystko to jakos malo realne. Nie wierze, zeby Brazylijczycy odpuscili, jak nawet wejda rezerwy to ograja skośnookich pzdrw
|
Do góry
|
|
|
|
#585086 - 22/06/2006 17:21
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/12/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
Z betbase.info widzimy:
sorki, ze sie wtracam, moze sie nie znam, ale zeby Brazylia nie wyszla z pierwszego miejsca, to musialaby przegrac z japonia np. 0-1, a Kangury musialyby wygrac 2-0 z Chorwacja. wszystko to jakos malo realne. Nie wierze, zeby Brazylijczycy odpuscili, jak nawet wejda rezerwy to ograja skośnookich pzdrw
//Zgadzam się. W ekipie japońskiej nie będzie Tsuneyasu Miyamoto - za dwie żółte kartki został zawieszony na czwartkowy mecz. Ponadto gorączkę ma Shunesuke Nakamura, a kontuzjowane kolano - Naohiro Takahara. W zespole Brazylii wszyscy są zdrowi. Myślę że pora na sambę. Wiem że Brazylia na razie jak na swoje możliwości zawodzi ale Japonia gra fatalnie i nie skutecznie a dziś musi sie odkryć na dodatek. Dwubramkowa wygrana raczej prawdopodobna. Poza tym podoba mi się zakład jaki dał GB over 4,5 na kartki za 1,80 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|