#584972 - 19/06/2006 12:17
Re: GRUPA - G -
|
veteran
Meldunek: 29/04/2005
|
Quote:
Quote:
no i? przeciez jesli Francja wygra 2 bramkami z Togo, to wchodza przed Korea (przy remisie Korea - Szwajcaria)
a kto powiedział że wygra ?? ja mam nadzieje że odpadną
Będziemy mądrzejsi po dzisiejszym meczu! Przypuśćmy, że Szwajcarzy wygrają dzisiaj 1:0. W tym wypadku obawiając się zwycięstwa Francji 2 bramkami, Szwajcarzy muszą grać z Koreą o wygraną, bo inaczej polecą. Możliwości jest dużo. A dlaczego kolega przywołuję pamiętny remis Dania - Szwecja też nie rozumiem. Tam przecież musiały być inne zasady kwalifikacji - decydowały bezpośrednie mecze a nie bilans bramkowy 
|
Do góry
|
|
|
|
#584973 - 19/06/2006 12:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/04/2004
|
Quote:
Quote:
no i? przeciez jesli Francja wygra 2 bramkami z Togo, to wchodza przed Korea (przy remisie Korea - Szwajcaria)
no ja tez ale chodzi mi o to, ze beda jeszcze decydowac o swoim losie, a nie tylko sledzic wynik KOR-SUI 
|
Do góry
|
|
|
|
#584974 - 19/06/2006 12:27
|
veteran
Meldunek: 29/04/2005
|
Quote:
Quote:
Quote:
no ja tez ale chodzi mi o to, ze beda jeszcze decydowac o swoim losie, a nie tylko sledzic wynik KOR-SUI
Dokładnie! Włosi w euro2004, tak naprwde nie mieli już wpływu na układ tabeli, tzn. tej dodatkowej, która decydowała o awansie, więc Duńczycy i Szwedi mogli się ułożyć. W tym wypadku nie ma mowy o takiej sytuacji, Francja może awansować polegając tylko na sobie, no chyba że nie starczy im umiejętności 
|
Do góry
|
|
|
|
#584978 - 19/06/2006 18:05
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/04/2005
|
@logan347 dzięki za dokładne wyjasnienie  myslalem, ze od razu sie robi ta mała tabele.
|
Do góry
|
|
|
|
#584983 - 23/06/2006 08:16
|
veteran
Meldunek: 11/03/2006
|
Quote:
jezeli francuzi nie wygraja dwoma golami, to na 21 mozna zagrac remis szwajcarii. takie jest moje zdanie. mysle ze i szwajcaria i skosni beda chcieli spokojnie wyjsc, a zrobia to kosztem francjii. inna sprawa ze moze francja sprezy tylek i wygra... zobaczymy
tak czuję, że zobaczymy niezłą żenada obu drużyn dopóki nie dostaną infa, że Francja cos pukneła Togo, będą czekać na sygnał, chcociaż z drugiej strony to dość ryzkowne, bo raczej Francuzi rozwalą Togo, ale głupota drużynom jest nieobca, co pokzali wczoraj Chorwaci, lepiej nie kalkulować tylko grać.
|
Do góry
|
|
|
|
#584984 - 23/06/2006 08:30
|
stranger
Meldunek: 22/06/2006
|
Ja mam nadzieję, że Francja odpadnie. Jakoś nie przypadła mi do gustu ich gra. W spotkaniu z Koreą zagrali słabo, a ze Szwajcarią także nic nie pokazali.
|
Do góry
|
|
|
|
#584986 - 23/06/2006 09:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/08/2005
|
Ja powiem tak wiemy dobrze,że Francja musi wygrać przynajmniej 2 bramkami aby na pewno wyjść z grupy.Wszyscy widzimy co gra Francja,krótko mówiąc kaszana ale teraz mają bardzo słabego przeciwnika,z którym wszystkie drużyny w tej grupie wygrały.Wydaje mi się,że jednak Francuzi się sprężą i ten mecz wygrają,w końcu nie zagra Zidane(oj jak się cieszę),a to jest spory plus dla reprezentacji Francji.Francja z w meczu z Koreą nie zagrała źle po prostu strzelili wcześnie 1 bramkę i myśleli,że dowiozą ją do końca meczu,a tak nie można grać.Myślę,że w tym meczu zabłyśnie geniusz Riberego,który będzie stwarzał co rusz zagrożenie pod bramką Toga no i może coś ustrzeli.Ja nie stawiam w tym meczu na dokładny wynik,a dokładniej 2:0 lub 3:0 wydaje mi się,że TOGO nie ma siły ognia żeby strzelić Francuzom gola.Jeszcze bardzo ciekawym typem jest handicap na francuzów (+1,5) bo oni ten mecz po prostu muszą wygrać różnicą 2 bramek.Wiem,że zaraz powiecie,że muszą nic nie znaczy ale zobaczmy z kim oni grają z drużyną,która nic nie pokazuje w ofensywie tylko się broni no i popełnia w niej błędy.
Co do 2 meczu to nie wyobrażam sobie żeby Szwajcarzy mogli odpaść,po prostu jest to bardzo młoda i mocna drużyna i pokazała to we wcześniejszych meczach.Dlatego uważam,że na zwiększenie AKO można dzisiaj dodać 1x.Wiem,że na to jest bardzo mały kurs ale cóż przy większej kasie znacznie podwyża wartość wygranej.
|
Do góry
|
|
|
|
#584988 - 23/06/2006 10:54
|
newbie
Meldunek: 26/07/2005
|
Quote:
jezeli francuzi nie wygraja dwoma golami, to na 21 mozna zagrac remis szwajcarii. takie jest moje zdanie. mysle ze i szwajcaria i skosni beda chcieli spokojnie wyjsc, a zrobia to kosztem francjii. inna sprawa ze moze francja sprezy tylek i wygra... zobaczymy
wszystko prawda, tylko ze zarowno Francja z Togo jak i Szwajcaria ze skosnymi graja o 21 hehe
tak czy siak mozna na livebetting siedziec i obserwowac co sie dzieje i zareagowac odpowiednim zakladem 
|
Do góry
|
|
|
|
#584989 - 23/06/2006 11:15
|
veteran
Meldunek: 11/03/2006
|
Zauważmy, że Francja to pułkowniki wokół których biegają dwóch, trzech młodych gniewnych, może gdy Zidane wyleciał ze skałdu, trenerio zrobi to co przyniosło sukces Brazylii, wokół dwóch, trzech pułkowników ustawi 'reprezentacujną młodzież' i będziemy mieć francuski Arsenal, jeszcze nie jest za późno, a francuska opinia ciśnie ku takim zmianom, bez Zidana zobaczymy inna Francje, której jeszcze nie widzieliśmy i na tle Togo mogą się efektownie zaprezentować.
|
Do góry
|
|
|
|
#584991 - 23/06/2006 11:19
|
veteran
Meldunek: 28/12/2004
|
W tym meczu sklanial bym sie jednak ku druzynie korei. Wg mnie prezentuja sie duzo lepiej w tym turnieju, maja ducha walki nie poddaja sie co pokazali w meczu z francuzami. Nape4 lata temu zaszli bardzo daleko i sprawili niespodzianke wiec dlaczego teraz mieli by nie awansowac?? Granie szwajcarow po kursie 2,1 wg mija sie z celem. Duzo bedzie zalezec od meczu francji, ktora mimo ze w tym turnieju prezentuje sie slabo to jednak mysle ze mecz z togo powinna wygrac. Kursy na ich zwyciestwo jeszcze wczoraj byly w okolicach 4,5 teraz spadly do 4,1 Jaka taka mala ciekawostke odnoscie tego meczu warto wspomniec o tym artykule http://times.hankooki.com/lpage/200606/kt2006061617430068040.htmWynika z niego ze w przypadku awansu korei do 1/16 mlodzi zawodnicy zostana zwolnieni z obowiazku odbycia 27miesiecznej sluzby wojskowej. Mysle ze to bedzie dla nich dodatkowa mobilizacja i napewno bede walczyc do konca o jak najlepszy wynik, gdyz w przypadku odpadniecia ich dalsza pilkarska kariera stanie pod znakiem zapytania. Prawdobodobny wynik meczu to remis albo wygrana koreanczykow Mysle ze wartym typem do zagrania jest handicap azjatycki 0/0,5 na koreanczykow kurs 2,1 lub x2 kurs 1,75 i za drobne na wygrana koreanczykow po kursie 4,15
|
Do góry
|
|
|
|
|
|