#583713 - 05/06/2006 17:02
Re: Pointbet [5]
|
old hand
Meldunek: 03/05/2006
|
Quote:
Quote:
Hahahha.
Ale wymagania Pinnacle canbet poitbet i jeszce kto następny. Konto w polskim banku. Dzieciaki nagrały się w expekcie i teraz chcą polskich kont. Apetyt rośnie w miarę jedzenia.
czy konto w poslkim banku to MUSI dla buka już być standard?
Grajcie u buków dla 100 złotówkowców no maksimum 1000 zł expekt gamebookers betanwin at home itp. Tam są polskie konta bo liczy się masa.
Dla grubych graczy nie ma problemu zagrać u poważnych buków. Chyab że boicie się US bo wygracie 1000 zł ??
jak ja lubie takich ziomów
najlepszy kolo dawaj jeszcze :] a tak poważnie to koleś pewnie znalazł dwójkę, a profa mu przed ryjem zamknęli, więc musi odreagować:)
|
Do góry
|
|
|
|
#583714 - 05/06/2006 18:14
|
newbie
Meldunek: 21/08/2005
|
Quote:
Grajcie u buków dla 100 złotówkowców no maksimum 1000 zł expekt gamebookers betanwin at home itp. Tam są polskie konta bo liczy się masa.
Widze ,ze kilkakrotnosc tego samego przekazu niewiele cie nauczyla...Wrzucasz 4 bukow do 1 worka mijajac sie z prawda,bo jak wiadomo w Expekcie z pewnoscia limity sa znacznie wyzsze i to bynajmniej nie tylko od tych 3 wymienionych przez ciebie bukow. Moze,aby cos komentowac wpierw troche trzeba czego doswiadczyc? A co polskiego konta Pointbetu dla mnie rowniez nie jest to zaden priorytet by do nich wplacic pieniadze ,bo jest wiele innych metod platnosci(poza tym mozna zawsze wplacic/wyplacic przelewem miedzynarodowym w Pointbecie z tego co sie orientuje)aczkolwiek na pewno wiele by to ulatwilo,obnizylo ewentualne dodatkowe koszty platnosci.
|
Do góry
|
|
|
|
#583715 - 05/06/2006 21:25
|
enthusiast
Meldunek: 05/04/2006
|
Quote:
Hahahha.
Dla grubych graczy nie ma problemu zagrać u poważnych buków. Chyab że boicie się US bo wygracie 1000 zł ??
Masz bujną wyobraźnie jak na kogoś kto się "boczy" na Neteller bo... każą mu zweryfikowac fikcyjne dane i chwali za to nieprofesjonalny Moneybookers bo mu tego nie każą. Zabawny z Ciebie człowiek 
|
Do góry
|
|
|
|
#583716 - 06/06/2006 00:57
|
enthusiast
|
Quote:
daj znac czy wszystko poszlo w porzadku
kazow czekam już czwarty dzień, dzis udało mi sie dowiedzieć od chintyi że księgują bonus 20% po spełnieniu warunków regulaminowych w poniedziałek, który właśnie minął. Pieniądze, które są zamrożone są z korzyścią tylko dla jednej strony. Jeśli masz jakiś udział w tej promocji ze strony Polskiej zwróć im na to uwagę, jak i na to, że mogli by uzupełnić zapis o takim "slimaczeniu" w regulaminie.
Pozdrawiam, A
fragment chata
Artur: how many time i have to wait for add 20% cash bonus after rolover tree times? chintya: after you qualified from the wager requirement, just claim your bonus to promotion@pointbet.com chintya: your cash bonus will be credited every monday and thursday Artur: yes i done everything what i had, and i wait already two days Artur: how many time i still wait chintya: Please hold one moment, we will check it for you. chintya: have you claim you bonus to promotion@pointbet before sir? Artur: yes i did Artur: twice e-mails chintya: ok sir, i will note your request to our promotion staff chintya: we need to do some checking first Artur: i understand but a few days is too long, there's was't inform about that. time is money, you know. Artur: thank you for help and have a nice day. chintya: Thank you for chatting with me.
|
Do góry
|
|
|
|
#583719 - 06/06/2006 14:54
|
stranger
Meldunek: 06/06/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#583722 - 06/06/2006 17:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
Quote:
hej...wlasnie wymyslilem sobie taki nowy sposob na rozdawnictow Free Betow :
1. Oferuje 10$ free Bet za poprawne wytypowanie wyniku spotkan MS2006 z udzialem Polski
2. Dodatkowe 10$ Free Bet jezeli osoba, ktora poprawnie wytypuje dokladny wynik przysle mi scan z potwierdzeniem takiego samego zakladu w Pointbet...
zgloszenia tutaj, mozna na jeden mecz, mozna na wszystkie
powodzenia
zadnych chetnych na te free bety?
|
Do góry
|
|
|
|
#583723 - 06/06/2006 18:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/07/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#583724 - 07/06/2006 13:10
|
enthusiast
|
Quote:
Quote:
hej...wlasnie wymyslilem sobie taki nowy sposob na rozdawnictow Free Betow :
1. Oferuje 10$ free Bet za poprawne wytypowanie wyniku spotkan MS2006 z udzialem Polski
2. Dodatkowe 10$ Free Bet jezeli osoba, ktora poprawnie wytypuje dokladny wynik przysle mi scan z potwierdzeniem takiego samego zakladu w Pointbet...
zgloszenia tutaj, mozna na jeden mecz, mozna na wszystkie
powodzenia
zadnych chetnych na te free bety?
dodaj w pkt 2, 1x2 a w 10 minut zapełni Ci się skrzynka. Jesli tak sie nie stanie, dam Ci freebeta 15$ 
|
Do góry
|
|
|
|
#583727 - 07/06/2006 22:00
|
enthusiast
|
Quote:
Quote:
daj znac czy wszystko poszlo w porzadku
kazow czekam już czwarty dzień, dzis udało mi sie dowiedzieć od chintyi że księgują bonus 20% po spełnieniu warunków regulaminowych w poniedziałek, który właśnie minął. Pieniądze, które są zamrożone są z korzyścią tylko dla jednej strony. Jeśli masz jakiś udział w tej promocji ze strony Polskiej zwróć im na to uwagę, jak i na to, że mogli by uzupełnić zapis o takim "slimaczeniu" w regulaminie.
Pozdrawiam, A
fragment chata
Artur: how many time i have to wait for add 20% cash bonus after rolover tree times? chintya: after you qualified from the wager requirement, just claim your bonus to promotion@pointbet.com chintya: your cash bonus will be credited every monday and thursday Artur: yes i done everything what i had, and i wait already two days Artur: how many time i still wait chintya: Please hold one moment, we will check it for you. chintya: have you claim you bonus to [E-mail]promotion@pointbet[/E-mail] before sir? Artur: yes i did Artur: twice e-mails chintya: ok sir, i will note your request to our promotion staff chintya: we need to do some checking first Artur: i understand but a few days is too long, there's was't inform about that. time is money, you know. Artur: thank you for help and have a nice day. chintya: Thank you for chatting with me.
Zanim przejdę do sedna zaznaczę, że gram aktywnie w Pointbet kilka lat, nigdy wczesniej nie korzystałem z ich promocji, ich freebety nie stanowią dla mnie większych wartości i czy będą jakieś promocje czy nie zawsze bede tam grał tu bo oferta jest na A+ i to jest zawsze priorytetowe [pomijam oczywiste sprawy jak plynnosc finansowa buka], byc może SBR dal im ocene 4 pietra nizej za obsługę.
Dziś chciałem sie konkretnie dowiedzieć czy mogę wypłacić środki i czy przy tej okazji kwalifikuje się do straty bonusa, który juz osiągnąłem, bo jeśli przyznają za kolejne 5 dni, to dlaczego miałbym u nich mrozić 20 krotność sumy bonusu. Nie jestem mocny z angielskiego i całkiem możliwe, że się mylę, i dostałem odpowiedz na pytanie, której nie potrafie zrozumieć. Jest napisane w regulaminie, ze przy wypłacie PRZED obrotem stracę bonus, ale czy stracę PO obrocie a PRZED przyznaniewm bonusu ?! kazow jeśli znasz 100% odpowiedz, prosze o pomoc.
Nie chciałbym wierzyć w to, że DODANIE DWóCH CYFR Z DWóCH DNI, jest powodem całej historii i mijajacych dni. Jednak teraz jest dla mnie istotne czy mogę zlecić wypłatę, a już nie mam sił do tego bo po rozmowach na chat z nimi mam nieodparte wrażenie, że to ja w tej rozmowie jestem stroną pomagającą supportowi, czyli krótko mówiąc o czym mozna przekonać się z lektury ponizej.
Czy po spełnieniu warunków promocji mogę wyplacic środki a przed spełnieniem warunków przez pointbet wobec tegoż samego regulaminu ?
fragment: Artur: Get I cash bonus 20% if I will be withdrawal before ?! Matthaus: hello sir Matthaus: we have the term & conditions about the 20% cash bonus sir Matthaus: Before the bonus can be claimed, you have to make a turnover as much 3 times of your deposit. Matthaus: If members withdraw before they meet this qualification, the Cash bonus will be deemed void. Matthaus: If you place all your deposit with a single bet and loss, the bonus can also be claimed. Artur: I have all done in this promotion, at the moment i did wait 5 days for cash bonus after that Artur: then get i bonus before withdraw? Matthaus: may i know your user name sir? Artur: x Matthaus: Please hold one moment, we will check it for you. Artur: ok sir Matthaus: We have checked for your statement and we are sorry to inform you that you haven't qualifiy yet for the bonus sir Matthaus: you have to make a turnover as much 3 times of your deposit Artur: is there not 3 times ? Matthaus: 3 times of your deposit sir Artur: just a moment Matthaus: ok sir Artur: there is 1.492 EUR turnover, deposit was 495 EUR Artur: its good Artur: look at sir Matthaus: Please hold one moment, we will check it for you. Matthaus: Thank you for your patience... Matthaus: We will inform this to our bonus staff and let them check and process the bonus for you sir
Jeśli Kazow znasz odpowiedź lub ktoś inny proszę wrzucić pewna informację.
|
Do góry
|
|
|
|
#583728 - 08/06/2006 06:45
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004
|
Witam,
Ja na razie nie mam ani bonusa ani freebeta. Zaczyna mnie to troche wkurzac bo w koncu takie promocje sa po to, zebym ja byl bardziej zadowolony z bucka niz bylem a nie po to, zebym sie denerwowal i dopominal na live chat czy mailem o swoje.
Pozdrowienia, Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#583729 - 08/06/2006 08:56
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Witam,
Ja na razie nie mam ani bonusa ani freebeta. Zaczyna mnie to troche wkurzac bo w koncu takie promocje sa po to, zebym ja byl bardziej zadowolony z bucka niz bylem a nie po to, zebym sie denerwowal i dopominal na live chat czy mailem o swoje.
Pozdrowienia, Wojtek
hej, nowy WK, czyzbys nie dostal obiecanego freebeta ode mnie? wczoraj wszystko juz poszlo, jak tak to daj mi znac i podeslij jeszcze raz dane konta
|
Do góry
|
|
|
|
#583730 - 08/06/2006 08:58
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Quote:
Jeśli Kazow znasz odpowiedź lub ktoś inny proszę wrzucić pewna informację.
hej, powiem szczerze ...miales pecha...Matthaus to najgorzej mowiacy gosc po angielsku na tym supporcie jakiego znam
chcialem jzu kilka razy to eskalowac ale nie chce mu bruzdzic, ale on czaem nie rozumie co do niego pisze
infa na 100% nie mam, ale jezeli dzisiaj nie dostaniesz bonusa, to podeslij mi dane konta na priv i uderze do samego szefostwa
|
Do góry
|
|
|
|
#583731 - 08/06/2006 10:29
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Quote:
Witam,
Pozdrowienia, Wojtek
hej, nowy WK, czyzbys nie dostal obiecanego freebeta ode mnie? wczoraj wszystko juz poszlo, jak tak to daj mi znac i podeslij jeszcze raz dane konta
free bet juz powinnien byc u Ciebie
|
Do góry
|
|
|
|
#583732 - 08/06/2006 10:37
|
Pooh-Bah
Meldunek: 30/11/2004