#5833538 - 12/04/2013 04:06
Re: TV "sportowa" - co wybrać? [2]
[Re: Rafik 25]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2008
|
Dzisiaj zadzwonili z nc+ i zaproponowali mi pakiet platinum 109 zł plus dekoder za 0 zł Powiedziałem,że na tą chwilę nie jestem zainteresowany. Rafik, ja migrowałem tydzień temu z Cyfry+ pakiet Optimum HD + wszystkie c+. Pierwsza oferta na platynę brzmiała tak samo, jak u Ciebie 109 zł (0zł na dekoder) umowa na 18msc, grzecznie podziękowałem i poinformowałem ich (uprzednio czytając na FB jakie faktycznie ludzie dostawali propozycje), że interesuje mnie tylko 99zł (0zł dekoder) i umowa na 12msc. Zadzwonili na drugi dzień... Zgodziłem się głównie ze względu na ten krótki okres umowy no i nie ukrywajmy sportowa ofertę programową (bo nic innego nie oglądam). Także za 9msc mogę już renegocjować dotychczasową umowę więc polecam trwać przy swoim i zgadzać się tylko i wyłącznie na 12 msc.
|
Do góry
|
|
|
|
#5833711 - 12/04/2013 14:46
[Re: Conrad]
|
#1 WorldSpeedway
Meldunek: 03/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5833714 - 12/04/2013 14:56
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
czyli bez zmian jedynie mniej kanałów jest niegwarantowanych z nc go też łaski nie robią, bo wstępnie w platinum było w cenie, a teraz niby gratis
|
Do góry
|
|
|
|
#5833805 - 12/04/2013 17:22
[Re: podstawek]
|
addict
Meldunek: 04/02/2005
|
czyli bez zmian jedynie mniej kanałów jest niegwarantowanych z nc go też łaski nie robią, bo wstępnie w platinum było w cenie, a teraz niby gratis A ile było wcześniej nie gwarantowanych? Bo patrzę na Canal+Platinum i widzę tam 16 kanałów, które w każdej chwili mogą wylecieć.
|
Do góry
|
|
|
|
#5833807 - 12/04/2013 17:22
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Panowie, to teraz już nie można sobie dokupić c+ sport do niższego pakietu, tylko trzeba brać ten pakiet, w którym c+ sport jest oferowany standardowo ? Przecież to jest jakaś masakra.
|
Do góry
|
|
|
|
#5834106 - 12/04/2013 20:52
[Re: leo-83]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
czyli bez zmian jedynie mniej kanałów jest niegwarantowanych z nc go też łaski nie robią, bo wstępnie w platinum było w cenie, a teraz niby gratis A ile było wcześniej nie gwarantowanych? Bo patrzę na Canal+Platinum i widzę tam 16 kanałów, które w każdej chwili mogą wylecieć. 17 było niegwarantowanych Ogółnie oferta po liftingu TRAGEDIA beznadziejnie dobrane kanały do pakietów ... cenowo to samo ,jak ktoś chce mieć" all incklusive " to koszt 249zl . Zresztą brak słów .... zrobili zwykły myk marketingowy ze niby wzieli sobie do serca nasz oburzenie i siedzieli tyle nocy nad ofertą ... . Tragedia tak to można podsumować .
|
Do góry
|
|
|
|
#5838806 - 17/04/2013 18:40
[Re: Green Arrow]
|
enthusiast
Meldunek: 13/06/2007
|
Dzwoniła do mnie Panienka z informacją, że już nie trzeba przechodzić do nc+ i można czekać do końca umowy. I tym oto sposobem, mam za 59zł miesięcznie praktycznie full pakiet w N-ce + kanały C+ gratis (miałem wykupioną wersję Npremium i po zniknięciu tych kanałów dali mi komplet z C+) Ja mam cyfrę i do mnie nikt nie dzwonił mam full kanałów, za 3 miesiące zniknie tylko nsport hd ale moze do tego czasu bedzie mozna np dokupić ten kanał do swojego pakietu. Mam wrażenie że przez takie podejście zagraniczne koncerny traktują Polskę jak trzeci świat, nie chce nikogo obrazić, chce jedynie zauważyć że oferta nadal droga, a nc+ uciszyła większość niezadowolonych dając promocje na chwile, nie widząc ze za kilka misiecy trzeba bedzie płacic 100 zł aby cokolwiek oglądnąć.
|
Do góry
|
|
|
|
#5850861 - 30/04/2013 03:46
[Re: MichalTD]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
Wielu pewnie zainteresuje i ucieszy... Mając na uwadze naruszenie interesów rożnych grup konsumentów, Prezes UOKiK nałożyła na spółkę obowiązek usunięcia skutków zakwestionowanych działań, w tym liczne obowiązki informacyjne uzależnione od sytuacji, w jakiej znaleźli się abonenci ITI Neovision. Ich realizacji nadano rygor natychmiastowej wykonalności. W stosunku do:
abonentów, którzy nie wypowiedzieli umowy: spółka ma poinformować, że usługi telewizyjne będą świadczone na dotychczasowych warunkach do końca okresu wynikającego z dotychczas obowiązującej umowy zawartej na czas oznaczony lub do czasu wyboru przez nich oferty „nc+”. abonentów, którzy wypowiedzieli umowy: spółka ma poinformować, że do 31 maja mogą anulować swoje wypowiedzenie. Wówczas będą im świadczone usługi telewizyjne na warunkach obowiązujących przed wypowiedzeniem umowy do końca oznaczonego okresu lub do czasu wyboru przez nich oferty „nc+”. abonentów, którzy wybrali ofertę „nc+”: spółka ma poinformować, że do 31 maja mogą odstąpić od wybranej oferty nc+. Wówczas będą świadczone usługi telewizyjne na warunkach obowiązujących przed dokonaniem wyboru oferty „nc+” do końca oznaczonego okresu lub do czasu wyboru przez nich oferty „nc+”. Ponadto Prezes UOKiK nakazała umieszczenie decyzji na stronie internetowej ncplus.pl. Za naruszenie zbiorowych interesów konsumentów na ITI Neovision Urząd nałożył sankcję finansową - 10 mln 841 tys. zł. Decyzja UOKiK - "nc+" Mają prawo odwołania od powyższej dec.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|