Panowie, wczoraj film "Piękny umysł" oglądałem i całą noc nie spałem , bo system wymyślałem. Owocem mych przemyśleń jest innowacyjny system , który dostał roboczą nazwę "regresja" , czyli cofanie się. Jest on zaprzeczeniem popularnej i bardzo ryzykownej progresji, na której zapewne każdy z naszych forumowiczów wyrżnął się nie raz. System REGRESJA polega na tym, ze z każdym następnym etapem gramy za coraz niższą stawkę, co pozwala nam nie narażać się na przegranie bajońskich kwot. Poniżej przedstawię uproszczony wzór symulacji tego systemu, stawkowanie jest elastyczne i zależy od grubości portfela grającego.
Ja gram na takim stawkowaniu:
I etap- stawka -1000 PLN kurs 2.00- ew. wygrana +1000
II etap-stawka- 500 PLN kurs 5.00 -ew. wygrana +1000
III etap- stawka- 400 PLN kurs 7.00 -ew. wygrana +900
IIII etap-stawka-300 PLN kurs 10.00-ew. wygrana +800
IIIII etap- stawka- 200 PLN kurs 15 -ew. wygrana +600
IIIIII etap- stawka -100PLN kurs 32 -ew. wygrana +700
IIIIIII etap- stawka- 50 PLN kurs 100 -ew. wygrana +2450!!!
Symulacja jest rozpisana na 6 etapów, taka duża ilość etapów ma na celu większe bezpieczeństwo naszej gry. Na szóstym poziomie gry zarabiamy największy kapitał, mimo że gramy za najmniejszą stawkę!!!! To właśnie jest tajemnicą i clue tego systemu. Oczywiście w przypadku wygranej na którymkolwiek z etapów zaczynamy od początku.
Poproszę o opinie!!!!
prowokacja!!
radzę porządnie zastanowić się nad skutkami jakie wiążą się z graniem regresją proponowaną przez tego użytkownika.
myślę,że ta osoba jest MOCNO powiązana z jedną z firm mającą swoją siedzibę na Cyprze :/