panowie mieliscie kiedys akcje z niedziałającym kuponem ukash zakupionym przez serwis dotpay?
u mnie to juz druga taka akcja i zaraz wyjde z siebie....
co Ci sie wyswietlilo?
kiedys już mnie tak zrobili...
(kiedys )po dokonaniui transakcji na stronie pole gdzie powinien byc ukash było puste i w potwierdzeniu na meil tez pole bylo puste
zareklamowałem .... przysłali zastepczy (lub wlasnie ten) w kazdym badz razie mial dzialac
nie działał...
kazali sie odwolywac do serwisu ukash , ja po napisaniu litani i wyslaniu meila do ukash-y dowiedzialem sie , że musze to jeszcze raz im napisac tylko , że ..... po angielsku.... rozchodziło sie o 50 zł wiec , że tak powiem... wbiłem w to
ale dzisiaj to już sie grubo zagrzałem ....
za ostatnie pieniądze , które dzisiaj wpłacałem na konto u następnych wydymańców (mbank) kupiłem sobie kuponik , wstukuje go i wstukuje i ciagle mi odrzucalo , myslalem ze to cos od booka , wyszedlem na jakis czas cos zalatwic wracam myslalem ze wroci do normy a tu pach , kod nie działa u jednych drugich trzecich .... pozostaje reklamacja tylko..(czyli strata czasu a nie po to sie chyba kupuje te jeb.... ukash-e zeby tracic czas)
no i oczywiscie ja do auta i do wpłatomatu .... i co?
oczywiscie jak to zwykle bywa zdymany mbank wali w ch... w nocy
z resztą ostatnio mbank strasznie sie sparówkował , wpolatomaty żrą pieniąchy (czas rozpatrywania bledu banku ..... do 7 dni , w skomplikowanychg przypadakch.... 30 dni (szok ) ))
jak juz wplace w tym wplatomacie to kasa powinna byc max za godzine na koncie , tak bylo zawsze i tak maja napisane na stronie
jak dzwonie na m linie to wielce utrzymują , że do 3 godzin
a w praktyce bywa tak że i dluzej sie na to czeka....
ale jak ci sie urzad skarbowy wbije po pieniadze to nawet sie ciebie nie zapytają czy mozna , ostatnio kur... z US dziabnęli mnie tak że mialem na minusie co jest też skandalem bo jakbym byl jedynym utrzymuj ącym wielodzietną rodzine to co./... też by mi wyczyścili aż do - 300 zl ???
popier..... to wszystko
po prostu i w tej branzy( rzadko kiedy spotyka sie kompetentnych , bardzo bardzo rzadko fachowców , najczęsciej to zwykli bumelanci i hałturnicy