Myślę że to jest warte zagrania:
1.Niemcy zdobędzie 1/8 finału 1,05
2.Anglia zdobędzie 1/8 finału 1,15
3.Holandia zdobędzie 1/8 finału 1,40
4.Portugalia zdobędzie 1/8 finału 1,15
5.Brazylia zdobędzie ćwierćfinał 1,35
6.Francja zdobędzie 1/8 finału 1,15
7.Hiszpania zdobędzie 1/8 finału 1,15
8.Ukraina zdobędzie 1/8 finału 1,35
AKO 4,69
Grupa A
Niemcy to oprócz Brazylii i Francji 100% pewniak do wyjścia z grupy. Mimo dużych szans na wyjście Polski nie będe obstawiał naszych. Nie chcę za wcześnie osiwieć
Grupa B
Forma Anglików daje nadzieje nawet na finał, ale póki co pewne jest jedynie wyjście z grupy. Jeśli w 1/8 trafią na Niemcy będzie gorąco
Paragwaj ze Szwecją powalczą o 2. miejsce w grupie.
Grupa C
Holandia powinna bez problemu przejść do 1/8 chociaż nie koniecznie z 1 miejsca. Nie obstawiam jednak awansu Argentyny. Tu może być jedna z niespodzianek na mistrzostwach. WKS może tu duża namieszać, a Serbia i Czarnogóra mimo ambicji zajmie ostatnie miejsce.
Grupa D
Portugalia w tych mistrzostwach nie ma innego wyjścia jak tylko wyjść z grupy
Tak słabych przeciwników nie miała nawet w Korei. Co do 2. miejsca Meksyk nie jest aż takim pewniakiem grając na niemieckich boiskach. I tu może być kolejna niespodzianka.
Grupa E
Nie ma dla mnie tutaj pewniaka. Statystki przemawiają za Włochami i Czechami, ale...
Grupa F
Brazylia - jeśli nie znajdzie przeciwnika, który wybije się ponad swoje możliwości nikt jej nie zatrzyma w walce o złoto. Nikt z grupy E nie będzie wstanie tego dokonać w 1/8, ale potem...
Do drugiego miejsca typowałbym Australie. Chorwaci z taką grą jak przeciwko Polsce mogą już rezerwować powrotne bilety.
Grupa G
Francja - (opis G.A), Szwajcaria - wszystko wskazuje na awans, Korea - bez własnego boiska i stronniczych sędziów - niespodzianka? Togo - no comment
Grupa H
Hiszpania jedynego godnego rywala w tej grupie ma w naszych wschodnich sąsiadach. Mam tylko nadzieję że Ukraina nie będzie szła polską drogą z MŚ 2002 bo Tunezja w kolejnych mistrzostwa chce wkońcu osiągnąć coś poza 270 minutami gry. Arabia - ropa, ropa, ropa
Zaczynamy