Strona 8 z 11 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 >
Opcje tematu
#5967981 - 14/08/2013 21:45 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
rafal08 Offline
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Polska - Dania

Już dzisiaj zapraszamy na mecz towarzyski Polski i Danii. Czy Fornalik zdoła uspokoić nerwową atomsferę w okół drużyny narodowej wygrywając z Dania? Czy Lewandowski i Błaszczykowski w końcu się przełamią? Czekamy na Twoją opinię, wystarczy obstawić zakład kombinacyjny na mecz plus dorzucić inne topowe spotkania z całego świata.

Polska vs Dania

Portugalia vs Holandia
Anglia vs Szkocja
Belgia vs Francja
Włochy vs Argentyna
Szwecja vs Norwegia
Finlandia vs Słowenia

ComeOn - Odbierz darmowy bonus kombo!

Postaw zakład kombinacyjny z 3 pozycjami na meczetowarzyskie - odbierz darmowy zakład kombo!

- Postaw 40 zł lub więcej. Otrzymasz za darmo zakład kombinacyjny za 20 zł.

Warunki:

* minimum 3 pozycje
* kurs 4.0 lub więcej
* tylko pozycje trójstronne 1x2, bez azjatyckich handicapów lub więcej/mniej.
* obejmuje wyłącznie mecze towarzyskie w dniu 14 Sierpnia.

* Wyślij mail nacombobonus@comeon.com ze swoim UserID oraz BetID przed 23:59 CET w czwartek 15 Sierpnia aby skorzystać z oferty. Zakłady kombo zostaną dopisane do konta 16 Sierpnia do 23:59 CET.

REGULAMIN

Darmowy Kombo bonus – Mecze Towarzyskie

Postaw zakład kombinaycjny z 3 lub więcej pozycjami na Mecze Towarzyskie 14 Sierpnia 2013 – otrzymasz darmowy kombo bonus 20 PLN!

Obejmuje przedmeczowe zakłady kombo na Mecze Towarzyskie 14 Sierpnia 2013
Minimum 3 pozycje na kuponie
Minimalny kurs 4.0
Tylko pozycje 1X2 są zaliczane
Minimalny zakład 40 zł.
Maksymalny bonus kombo, który może otrzymać gracz to 20 zł.
Aby odebrać zakład musisz wysłać mail na combobonus@comeon.com z User ID oraz Bet ID do 23:59 GMT 15 Sierpnia 2013. Nagrody zostaną dopisane do 23:59 CET 16 Sierpnia 2013
Nagrody muszą zostać aktywowane w zakładce Moje Bonusy
Kombo Bonus musi być obrócony 3x po kursie co najmniej 3.0
Jedna nagroda na klienta.
Anulowane/nieważne zakłady nie są zaliczane.
ComeOn! utrzymuje ścisłą politykę tylko jednego konta dla jednego gracza i wykorzystuje wewnętrzne systemy bezpieczeństwa, aby zidentyfikować jakiekolwiek nieprawidłowości. Aby uniknąć nadużyć, zastrzegamy sobie prawo, według własnego uznania, do odmowy udzielenia bonusu w jednej lub kilku z następujących okoliczności: (1) Konta posiadające ten sam adres IP (2) konta należące do tej samej rodziny lub gospodarstwa domowego (3) konta, które dzielą wspólny szczegół kontaktu lub identyfikator (np. adres e-mail, numer telefonu, karty kredytowej / debetowej numer karty lub inne metody płatności (4) kilka kont należących do tej samej osoby (5) naruszenia któregokolwiek z naszych warunków promocji bonusowej i regulaminu (6) dowody zmowy między klientami w obstawianiu zakładów.
Oferta ograniczona do maksymalnie jednego takiego samego bonusu na adres. Współdzielenie konta ComeOn! lub posiadanie więcej niż jednego jest niedozwolone. Oferta ma na celu wyłącznie promowanie rekreacyjnej gry. ComeOn! rezerwuje prawo do wycofania się oferty. ComeOn! może zablokować bonus i skonfiskować wynikłe z niego wygrane w przypadku złamania regulaminu strony.
W przypadku korzystania z oferty bonusowej w sposób niedozwolony przez regulamin ComeOn, bonus zostanie anulowany a środki ulegną przepadkowi. W szczególnych przypadkach ComeOn zastrzega sobie również prawo zablokowania konta.

W tym tygodniu startuje konkurs SUPER TOP sponsorowany przez ComeOn.Z warunkami udzialu i regulaminem mozna zapoznac sie w ich dziale KLIK

Do góry
Bonus: Unibet
#5979665 - 23/08/2013 18:58 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
rafal08 Offline
Zbanowany

ComeOn - Super oferta na Premier League!

Najpopularniejsza liga piłkarska na świecie od teraz jeszcze bardziej emocjonująca. Specjalnie dla Ciebie przygotowaliśmy fantastyczną ofertę na mecze Premier League:

0-0 zwrot stawki
90 min ubezpieczenie
Zwrot kombo

Szczegoly

Zwrot za bezbramkowy remis

Jesli mecz Ligi Angielskiej skończy się bezbramkowym remisem zwracamy (W gotówce) wszystkie zakłady na dokładny wynik na to spotkanie.

- Maksymalny zwrot to 100 zł.
- Jeden zwrot na klienta na mecz.
- Musisz wysłac login oraz Bet ID na 0-0@comeon.com aby wziąć udział w promocji.

Ubezpieczenie 90 minut.

Zwrócimy wszystkie przegrane zakłady na mecze Premier League, które wygrywały do 90 minuty (98.59).

- Musisz wysłac login oraz Bet ID na 90@comeon.com aby wziąć udział w promocji.
- Zwroty dotyczą wyłącznie zakładów trójstronnych (1X2), wygrywających do 90 minunty, które następnie przegrały w doliczonym czasie gry.
- Dogrywka i rzuty karne nie zaliczają się do promocji

Zwrot kombo.

Wygrywaj wysoko na Premier League. Postaw zakład na minimum 4 pozycje i jeśli nie trafisz żadnej z nich zwrócimy całą stawkę.

- Musisz wysłac login oraz Bet ID na comborefund@comeon.com aby wziąć udział w promocji.
- Zwroty dotyczą wyłącznie zakładów trójstronnych (1X2) na mecze Premier League 2013/2014

Warunki ogólne powyższych promocji

Wszystkie bonusy muszą zostać aktywowane w zakładce Bonusy.

Bonus musi być obrócony 3x na zakładach z minimym 3 pozycjami o łącznym kursie ponad 4.0

ComeOn! utrzymuje ścisłą politykę tylko jednego konta dla jednego gracza i wykorzystuje wewnętrzne systemy bezpieczeństwa, aby zidentyfikować jakiekolwiek nieprawidłowości. Aby uniknąć nadużyć, zastrzegamy sobie prawo, według własnego uznania, do odmowy udzielenia bonusu w jednej lub kilku z następujących okoliczności: (1) Konta posiadające ten sam adres IP (2) konta należące do tej samej rodziny lub gospodarstwa domowego (3) konta, które dzielą wspólny szczegół kontaktu lub identyfikator (np. adres e-mail, numer telefonu, karty kredytowej / debetowej numer karty lub inne metody płatności (4) kilka kont należących do tej samej osoby (5) naruszenia któregokolwiek z naszych warunków promocji bonusowej i regulaminu (6) dowody zmowy między klientami w obstawianiu zakładów.

Oferta ograniczona do maksymalnie jednego takiego samego bonusu na adres. Współdzielenie konta ComeOn! lub posiadanie więcej niż jednego jest niedozwolone. Oferta ma na celu wyłącznie promowanie rekreacyjnej gry. ComeOn! rezerwuje prawo do wycofania się oferty. ComeOn! może zablokować bonus i skonfiskować wynikłe z niego wygrane w przypadku złamania regulaminu strony.

W przypadku korzystania z oferty bonusowej w sposób niedozwolony przez regulamin ComeOn, bonus zostanie anulowany a środki ulegną przepadkowi. W szczególnych przypadkach ComeOn zastrzega sobie również prawo zablokowania konta.

www.comeon.com

Do góry
#5995314 - 04/09/2013 18:25 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
szery Offline
old hand

Meldunek: 22/08/2007
maiłem co miesiąc (na początku każdgo miesiąca )dostępny bonus 50 % do 800pln. w tym miesiąu go nie ma, czy ta promocja się już skończyła?

Do góry
#5995320 - 04/09/2013 18:30 Re: ComeOn [1] [Re: szery]
rafal08 Offline
Zbanowany

To jest indywidualny bonus dla gracza a nie zadna ogolnodostepna promocja.Skontaktuj sie z dzialem wsparcia to pewnie wyjasnia dlaczego w tym miesiacu nie dostales

Do góry
#5997588 - 06/09/2013 19:50 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
rafal08 Offline
Zbanowany

ComeOn - Kibicuj Polsce!

Polska wybiegnie dzisiaj na arcyważne spotkanie przeciwko Czarnogórze. ComeOn kibicuje naszym i ma z tej okazji specjalną ofertę: 10 zł za każdą strzeloną przez Polskę bramkę

Jeśli Waldemar Fornalik poprowadzi naszych piłkarzy do zwycięstwa np. 3-2 otrzymasz dodatkowo 30 zł bonusu na swoje konto.

- Wystarczy postawić dowolne zakłady przedmeczowe Polska - Czarnogóra po kursie minimum 1.8 aby wziąć udział w promocji.

* Musisz odebrać zakład wysyłając mail na adres 160pol@comeon.com z UserID oraz BetID do 23:59 CET w niedzielę 8 Września. Nagrody zostaną dopisane do kont graczy w poniedziałek 9 Września o 20:00 CET

Odbierz 10 zł za każdą strzeloną przez Polskę bramkę w meczu z Czarnogórą!

Warunki

Liczą się tylko zakłady przedmeczowe.
Musisz odebrać zakład wysyłając mail na adres 160pol@comeon.com z UserID oraz BetID do 23:59 CET w niedzielę 8 Września. Nagrody zostaną dopisane do kont graczy w poniedziałek 9 Września o 20:00 CET
Minimalny kurs zakładu to 1.8 lub więcej.
Minimalna kwota zakładu to 80 zł
Nagroda wypłacana w formie bonusu. Trzeba ją aktywować w zakładce moje bonusy.
Nagorda musi być obrócona 3x po kursie minimum 2.0 przed wypłatą.
Oferta ograniczona do maksymalnie jednego takiego samego bonusu na adres. Współdzielenie konta ComeOn! lub posiadanie więcej niż jednego jest niedozwolone. Oferta ma na celu wyłącznie promowanie rekreacyjnej gry. ComeOn! rezerwuje prawo do wycofania się oferty.

Do góry
#6003770 - 11/09/2013 13:39 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
rafal08 Offline
Zbanowany

ComeOn - Na pocieszenie

Polska szansę na wyjazd do Brazylii ma co prawda iluzoryczne, ale na pocieszenie mamy dla Was super promocję na mecz z San Marino: 10 zł za każdą strzeloną przez Polskę bramkę

Jeśli nasze orły powtórzą wynik 10-0 to na Twoje konto trafi 100 zł!

- Wystarczy postawić dowolne zakłady przedmeczowe Polska - San Marino po kursie minimum 1.8 aby wziąć udział w promocji.

* Musisz odebrać zakład wysyłając mail na adres 160pol@comeon.com z UserID oraz BetID do 23:59 CET w środę 11 Września. Nagrody zostaną dopisane do kont graczy w czwartek 12 Września o 20:00 CET

Warunki

Liczą się tylko zakłady przedmeczowe.
Musisz odebrać zakład wysyłając mail na adres 160pol@comeon.com z UserID oraz BetID do 23:59 CET w środę 11 Września. Nagrody zostaną dopisane do kont graczy w czwartek 12 Września o 20:00 CET
Minimalny kurs zakładu to 1.8 lub więcej.
Minimalna kwota zakładu to 80 zł
Nagroda wypłacana w formie bonusu. Trzeba ją aktywować w zakładce moje bonusy.
Nagroda musi być obrócona 3x po kursie minimum 2.0 przed wypłatą.

Do góry
#6010191 - 18/09/2013 04:41 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
szery Offline
old hand

Meldunek: 22/08/2007
pytanko takie- ktoś otrzymał dziś te darmowe 4 dychy za zagranie meczów z ligi misiów?

Do góry
#6013924 - 21/09/2013 02:29 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Mam problem Panowie. Robiłem wpłatę przez P24, niby wszystko ok, a kasy nie ma... Co może być powodem?

Do góry
#6014154 - 21/09/2013 05:34 Re: ComeOn [1] [Re: Bullet]
Iwdakuno Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/01/2010
Originally Posted By: Bullet
Mam problem Panowie. Robiłem wpłatę przez P24, niby wszystko ok, a kasy nie ma... Co może być powodem?

Błędny numer P24 ...-... mogłeś podać,lub wpisaując kwotę pomylić się np: o kilka groszy.Wtedy system nie przyjmie takiej wpłaty,bo nie jest zgodna z dyspozycją.
Miałem tak już 2 razy.
Kasę P24 szybko zwraca na konto ,z którego wpłacałeś.Pobieraja tylko 2 zł prowizji,ale to akurat żaden problem.

Zadzwoń sobie do P24 tel. (61) 847 52 64.Weż tylko spisz z historii transakcji na rachunku bankowym nr transakcji P-24.

Ja do ComeOn wpłacam tylko przez Dotpay.Działa tak samo jak Przelewy 24,z tym ,że depozyt na koncie gracza mam już po 10-15 sekundach.

Do góry
#6014155 - 21/09/2013 05:46 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
Iwdakuno Offline
Carpal Tunnel

Własnie odnośnie ComeOn.Czy Rafał byłbyś uprzejmy zapytać ich czy prowadzą jakieś negocjacje z MB i Netellerem w cwlu powrotu tych metod wpłat/wypłat?

Długo dośc chyba to trwa.Ktoś pamięta od kiedy? W sumie jeden,jedyny bukmacher polskojęzyczny,który nie ma tych 2 najpopularniejszych metod operacji finansowych.

Do góry
#6014205 - 21/09/2013 15:07 Re: ComeOn [1] [Re: Iwdakuno]
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Originally Posted By: Iwdakuno
Originally Posted By: Bullet

Błędny numer P24 ...-... mogłeś podać,lub wpisaując kwotę pomylić się np: o kilka groszy.Wtedy system nie przyjmie takiej wpłaty,bo nie jest zgodna z dyspozycją.
Miałem tak już 2 razy.
Kasę P24 szybko zwraca na konto ,z którego wpłacałeś.Pobieraja tylko 2 zł prowizji,ale to akurat żaden problem.

Zadzwoń sobie do P24 tel. (61) 847 52 64.Weż tylko spisz z historii transakcji na rachunku bankowym nr transakcji P-24.

Ja do ComeOn wpłacam tylko przez Dotpay.Działa tak samo jak Przelewy 24,z tym ,że depozyt na koncie gracza mam już po 10-15 sekundach.

Dzięki za pomoc. Pisałem do P24 i załączyłem potwierdzenie przelewu, a tam jakaś oszołomka mi odpowiedziała, że muszą czekać na sesję elixiru z banku blush Ciekawe po co skoro robiłem online przelew przez aplikację Browse więc kasa natychmiast powinna być w ComeOn. Oczywiście mi zeszła z konta i błędu raczej nie ma w numerze P24. Ostatni raz tak robiłem przelew, zawsze korzystam z MB ale to jedyny buk gdzie tego nie ma obecnie (swoją drogą żenada w tym temacie). Najgorsze jest to, że wpłaciłem bo chciałem obrócić 100 ziko w kasynie i dostać 40 FS na Mega Fortune bo tylko wczoraj obowiązywała ta promocja... No cóż napisałem też do ComeOn w tej sprawie. Jak nie załatwą po mojej wyśli to będzie mój pierwszy i ostatni depozyt u nich.

Do góry
#6014421 - 21/09/2013 19:03 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
Iwdakuno Offline
Carpal Tunnel

Z jakiego banku puszczałeś przelew.Mogło być tak,że Twój bank w weekendy od godziny np: 20.00 w piątek do poniedziałku 8:00 nie realizuje przelewów on-line.
Chodzi mi o to,że jak puszczałes przelew to było ok,a w międzyczasie bank zamknął sesje.
W takim przypadku będziesz miał kasę na poniedziałek.
Powtórze jeszcze raz.Do Comeon najlepiej wpłacać przez Dotpay.
Przelew trwa tyle samo czasu co do ineego buka z MB czy Netellera czyli kilka sekund.

Do góry
#6019562 - 25/09/2013 21:56 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
koleszka Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/04/2009
Dzisiaj chce skorzystac z ich oferty podwojenia 250 zlotych, ale co nie wejde na ich strone napotykam na problemy techniczne, a to zamula, a to strona nie laduje sie. Czy takie sytuacje u nich to normalka? Bo ja nie mam zamiaru wkurzac sie kiedy bede chcial postawic mecz, a Ty zamula i strona nie dziala... wogole warto do nich wplacac?

Do góry
#6019567 - 25/09/2013 21:59 Re: ComeOn [1] [Re: koleszka]
rafal08 Offline
Zbanowany

Tak dzis sa problemy techniczne ,ale nie przypominam sobie zeby w ostatnim czasie cos takiego mialo miejsce a gram tam prawie codziennie

Do góry
#6019570 - 25/09/2013 22:00 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
koleszka Offline
Carpal Tunnel

ten bukmacher to jest jakis badziew bo teraz to wogole nie dziala ich strona, "come on" jak na ironie, aby gowno szybciej sie ladowalo...

Do góry
#6019573 - 25/09/2013 22:01 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
koleszka Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: rafal08
Tak dzis sa problemy techniczne ,ale nie przypominam sobie zeby w ostatnim czasie cos takiego mialo miejsce a gram tam prawie codziennie
aha spoko to wstrzymam sie z wplata do nich, jutro sprawdze czy dziala jak nalezy to sie wplaci, a tak niech sie ogarna, come on!

Do góry
#6019642 - 25/09/2013 22:52 Re: ComeOn [1] [Re: koleszka]
rafal08 Offline
Zbanowany

Originally Posted By: koleszka
ten bukmacher to jest jakis badziew bo teraz to wogole nie dziala ich strona, "come on" jak na ironie, aby gowno szybciej sie ladowalo...

Hmm a moze to kwestia przegladarki lub netu bo u mnie dziala calkowicie normalnie.Nawet sloty sie moment wczytuja

Do góry
#6019662 - 25/09/2013 23:23 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
koleszka Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: rafal08

Hmm a moze to kwestia przegladarki lub netu bo u mnie dziala calkowicie normalnie.Nawet sloty sie moment wczytuja
dobra udało sie dzieki za pomoc odpalilo jak nalezy w firefoxie dziwne, ze na dwoch przegladarkach tak dziaduje jak chrome nie wspominam o explorer...

Do góry
#6031113 - 05/10/2013 18:55 Re: ComeOn [1] [Re: rafal08]
mateekk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/11/2009
dziadostwo ktore ciagle wiesza sie

Do góry
#6031141 - 05/10/2013 19:10 Re: ComeOn [1] [Re: koleszka]
mateekk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/11/2009
Dzisiaj chce skorzystac z ich oferty podwojenia 250 zlotych, ale co nie wejde na ich strone napotykam na problemy techniczne, a to zamula, a to strona nie laduje sie. Czy takie sytuacje u nich to normalka? Bo ja nie mam zamiaru wkurzac sie kiedy bede chcial postawic mecz, a Ty zamula i strona nie dziala... wogole warto do nich wplacac?

normalka,ja zabieram kase od nich! pogralem over 1.5 ht w city ktory szybko siadl...kurs 2.7 i teraz nioe wiem czy mi przyjelo zaklad czy nie...od 10 min nie moge wbic na strone. to nie pierwszy raz jak sie ciagle wiesza...:D nawet taki betclick ma lepsza strone...:D

Do góry
Strona 8 z 11 < 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 >

Moderator:  rafal08