#5703745 - 09/01/2013 02:00
Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do piątej rundy?
[Re: mlody_wilk]
|
addict
Meldunek: 06/08/2011
|
Z pary Cavior - Experto to awansował ten drugi, zrozum to wreszcie. Sprawdź temat o awansach, tam też jest wszystko jasne jak wół. Przegrałeś z kolejnym rywalem bo udupiłeś wszystkich 5 typów i miałeś -500 to starasz się teraz... zmienić rywala.  A teraz wróć do mojego pierwszego zdania w tym poście i czytaj go tyle razy ile trzeba by to wreszcie zakodować w swoim mało pojemnym łbie. W tym Singapurze wszyscy są takimi kretynami? Wasz trójka myślała że wspierajac siebie przeforsujecie wszystko. Dobrze wiedziałeś kto podał że awansował w sobote to czekałeś do niedzieli do 20:00 aby dopiero zwrócic uwagę to się przejechałeś  Wyzywanie admina ci tu nie pomoże frajerze.
|
Do góry
|
|
|
|
#5703957 - 09/01/2013 03:54
[Re: Conrad]
|
Huachipato
Meldunek: 02/11/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5704020 - 09/01/2013 04:49
|
Meldunek: 12/10/2003
|
Temat i tak już jest tak rozwalny, że moja prywata, którą teraz uskutecznie nie zrobi różnicy. ...majner, Platini widzicie to?! Aż się łezka w oku kręci przypominając sobie jazdy w PO Tennis. Tam trzymaliśmy się regulaminu, ciekawe czy ktoś zaczął za nami teraz tęsknić  Dziękuję i pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#5704073 - 09/01/2013 05:18
[Re: M@rcin]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
zdawał sobie sprawe, ze przegrał pojedynek, wykorzystał nie uwagę rywala i podał swój awans, czego nie powinien był robić. widze ze nie czytales pierwszych postow, o swoim awansie to ja bylem przekonany, dopiero jakis mlodziutki wilczek mi po 20stej w niedziele wieczorem wyskoczyl ze przegralem bo podalem pol sekundy po czasie pick - a wyskoczyl z tym dlatego ze typowal jak pros z wynikiem -500 ps. Isildur mozna dac lajka tego tematu na FBku bo jest taka opcja pod postami
|
Do góry
|
|
|
|
#5704873 - 09/01/2013 17:00
[Re: Akhu]
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Temat i tak już jest tak rozwalny, że moja prywata, którą teraz uskutecznie nie zrobi różnicy. ...majner, Platini widzicie to?! Aż się łezka w oku kręci przypominając sobie jazdy w PO Tennis. Tam trzymaliśmy się regulaminu, ciekawe czy ktoś zaczął za nami teraz tęsknić  Dziękuję i pozdrawiam. Akhu, moje zdanie na ten temat znasz. Pisałem o tym kilka razy, w odpowiednim temacie również w ostatnich dniach, tutaj nie będę się powtarzał. Co do tenisa to oczywiście pamiętam, za mną już nikt pewnie nie tęskni, za Tobą pewnie tak 
|
Do góry
|
|
|
|
#5706962 - 10/01/2013 21:05
|
stranger
Meldunek: 10/01/2013
|
JEBAĆ PIERDOLONEGO DRESIARZA Z SINGAPURU. JEBANY W DUPE RUCHANY PIS-ESMAN CO CHODZI W DRESIE SINGAPURU. CIUL CI W DUPE FRAJERZE
|
Do góry
|
|
|
|
#5707545 - 11/01/2013 05:34
|
sottocapo
Meldunek: 02/11/2001
|
założę się że to 1 z 3 pokrzywdzonych
|
Do góry
|
|
|
|
#5707561 - 11/01/2013 05:59
[Re: connor]
|
stranger
Meldunek: 11/01/2013
|
zdawał sobie sprawe, ze przegrał pojedynek, wykorzystał nie uwagę rywala i podał swój awans, czego nie powinien był robić. widze ze nie czytales pierwszych postow, o swoim awansie to ja bylem przekonany, dopiero jakis mlodziutki wilczek mi po 20stej w niedziele wieczorem wyskoczyl ze przegralem bo podalem pol sekundy po czasie pick - a wyskoczyl z tym dlatego ze typowal jak pros z wynikiem -500 ps. Isildur mozna dac lajka tego tematu na FBku bo jest taka opcja pod postami założę się że to 1 z 3 pokrzywdzonych o co ?  Z pary Cavior - Experto to awansował ten drugi, zrozum to wreszcie. Sprawdź temat o awansach, tam też jest wszystko jasne jak wół. Przegrałeś z kolejnym rywalem bo udupiłeś wszystkich 5 typów i miałeś -500 to starasz się teraz... zmienić rywala.  A teraz wróć do mojego pierwszego zdania w tym poście i czytaj go tyle razy ile trzeba by to wreszcie zakodować w swoim mało pojemnym łbie. W tym Singapurze wszyscy są takimi kretynami? Wasz trójka myślała że wspierajac siebie przeforsujecie wszystko. Dobrze wiedziałeś kto podał że awansował w sobote to czekałeś do niedzieli do 20:00 aby dopiero zwrócic uwagę to się przejechałeś  Wyzywanie admina ci tu nie pomoże frajerze. milczałeś na pw, a potem przy obecnych 2 adminach i modach przykoazaczyłeś na forum, i kto tu zachował się jak frajer ? OFICJALNE OŚWIADCZENIE:Po otrzymaniu banów z dniem 8.01.2013 żaden z naszej trójki nie założył i nie zamierza zakładać konta na tym forum czyt. mecz.pl. Tym samym nie życzymy sobie obraźliwych komentarzy i opinii na nasz temat po tym jak spór rozwiązano banami, zresztą chcąc zachować resztki honoru w porównaniu z niektórymi osobnikami tej społeczności sami o nie poprosiliśmy. Od tego czasu (8.01.2013) żaden z nas nie założył konta by kogokolwiek w jakiś sposób obrazić, czy ubliżyć, a już tym bardziej anonimowo, o czym wiedzą admini mając IP poszczególnych użytkowników. Walczyliśmy w imię zasad i próbowaliśmy zachować zdrowy rozsądek, aczkolwiek widząc tok myślenia np. Conrada i jego w szczególnosći trudne to było do zrealizowania. Aczkolwiek zniżać się do poziomu by celowo założyć anonimowe konto by ubliżyć nie jest w naszym stylu, więc proszę sobie darować takie domysły. Nasza obecność na forum po pewnym czasie przestała być anonimowa, bo kto miał wiedzieć ten wiedział z kim miał do czynienia, zresztą nie było czego ukrywać. Jeszcze raz zaznaczę od 8.01.2013r. żaden z nas nie zamierzał i nie zamierza się rejestrować na tym forum. Jest to jedyny przypadek w celu wyjaśnienia tych obelg, które są kierowane pod naszą nieobecność, szkoda, że dopiero teraz nauczyliście się stukać w klawiaturę w imieniu użytkowników: legolas, piter013, mlody_wilkpodpisuje się: mlody_wilknie do zobaczenia
|
Do góry
|
|
|
|
|
|