#5703560 - 09/01/2013 00:19
Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do piątej rundy?
[Re: Conrad]
|
Karpaty 1928 Krosno
Meldunek: 22/07/2007
|
Przeczytaj mój powyższy post. Nikt nie może wchodzić i zmieniać cudzych typów i ich wyników. Jeśli przeciwnik nie miał nic przeciwko to tak to zostaje. Sprawiedliwie. Conrad, przeciwnikiem młodego wilka w 4 rundzie był Cavior, nie Experto jak cały czas myślisz. A że Cavior typów nie podał, to awansował młody wilk. Rozumiesz już ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5703642 - 09/01/2013 01:04
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Meldunek: 11/01/2007
|
11. Osoby przechodzące do następnej rundy są zobowiązane do: - podania tego do wiadomości w specjalnie stworzonym do tego temacie ("Kto się zakwalifikował do..."). Należy to zrobić przed wysłaniem swojego pierwszego typu w kolejnej rundzie, w przeciwnym wypadku na zawodnika zostanie nałożona kara -200 zł od końcowego bilansu w tejże rundzie. - podanie także swojego bilansu w wyżej wymienionym temacie jeśli chcą być brane pod uwagę na nagrodę za 'najlepszy tygodniowy wynik' w całym konkursie. Najlepszy bilans tygodnia należy zgłaszać we właściwym temacie najpóźniej w najbliższą środę (do 23:59) po rundzie, w której uzyskany był dany bilans. W przeciwnym wypadku osiągnięty bilans nie będzie się liczył do tej nagrody. Cavior się nie wpisał więc zaczyna z bilansem -200, nie oddał typów więc przegrywa. Zrobiłeś z regulaminu pic na wodę i interpretujesz go pod swojego koleżkę, a to mnie posądzacie merkantylizm, wówczas, gdy udział w konkursie był zabawą, Conrad oficjalnie oświadczam Yeti jest bardziej inteligentne 
|
Do góry
|
|
|
|
#5703673 - 09/01/2013 01:20
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Z pary Cavior - Experto to awansował ten drugi, zrozum to wreszcie. Sprawdź temat o awansach, tam też jest wszystko jasne jak wół. Przegrałeś z kolejnym rywalem bo udupiłeś wszystkich 5 typów i miałeś -500 to starasz się teraz... zmienić rywala.  A teraz wróć do mojego pierwszego zdania w tym poście i czytaj go tyle razy ile trzeba by to wreszcie zakodować w swoim mało pojemnym łbie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5703682 - 09/01/2013 01:25
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Meldunek: 11/01/2007
|
Z pary Cavior - Experto to awansował ten drugi, zrozum to wreszcie. Sprawdź temat o awansach, tam też jest wszystko jasne jak wół. Przegrałeś z kolejnym rywalem bo udupiłeś wszystkich 5 typów i miałeś -500 to starasz się teraz... zmienić rywala.  A teraz wróć do mojego pierwszego zdania w tym poście i czytaj go tyle razy ile trzeba by to wreszcie zakodować w swoim mało pojemnym łbie. W tym Singapurze wszyscy są takimi kretynami? 
|
Do góry
|
|
|
|
#5703684 - 09/01/2013 01:27
[Re: podstawek]
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
To powiedz, co w takiej sytuacji: Czyli załóżmy, że jest taka sytuacja: Przegrałem pojedynek, ale od razu w poniedziałek piszę, że awansowałem. Podaję z dupy typy, żaden nie wchodzi. Więc mój przeciwnik daje jeden typ 1.2 i następne na najlepszy kurs. Tymczasem mój przeciwnik z poprzedniej rundy, dopiero w niedzielę pisze, że to jednak on awansował. Daje więc jeden typ 1.21 i to on przechodzi dalej. A często zdarza się tak, że o awansie gracze informują zaraz przed podaniem pierwszego typu, czyli np. w niedzielę. No normalnie parodia.
Logiczne, przynajmniej dla mnie, jest to, że jeśli awansowałem do kolejnej rundy to sprawdzam typy moich potencjalnych rywali, żeby wiedzieć z kim rywalizuję. Między innymi w celu uniknięcia przytoczonej wyżej hipotetycznej sytuacji.
|
Do góry
|
|
|
|
#5703685 - 09/01/2013 01:29
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/06/2007
|
Panie glowonog - skoncz panie robic z siebie wiekszego cymbala niz pan jestes. to po prostu nie przystoi. I daj te namiary na tych zielarzy - sa niesamowici. Co do upublicznienia ip na forum jutro skonsultuje to z odpwiednimi osobami i sie dowiem co z tym dalej - pozdro expert.
|
Do góry
|
|
|
|
#5703703 - 09/01/2013 01:37
[Re: podstawek]
|
Karpaty 1928 Krosno
Meldunek: 22/07/2007
|
To powiedz, co w takiej sytuacji: Czyli załóżmy, że jest taka sytuacja: Przegrałem pojedynek, ale od razu w poniedziałek piszę, że awansowałem. Podaję z dupy typy, żaden nie wchodzi. Więc mój przeciwnik daje jeden typ 1.2 i następne na najlepszy kurs. Tymczasem mój przeciwnik z poprzedniej rundy, dopiero w niedzielę pisze, że to jednak on awansował. Daje więc jeden typ 1.21 i to on przechodzi dalej. A często zdarza się tak, że o awansie gracze informują zaraz przed podaniem pierwszego typu, czyli np. w niedzielę. No normalnie parodia.
Logiczne, przynajmniej dla mnie, jest to, że jeśli awansowałem do kolejnej rundy to sprawdzam typy moich potencjalnych rywali, żeby wiedzieć z kim rywalizuję. Między innymi w celu uniknięcia przytoczonej wyżej hipotetycznej sytuacji. Fajnie podstawek, ze probujesz pomoc( jako bezstronna osoba), ale mysle, ze Conrad nie rozumie o co Ci chodzi, to dla niego za trudne hipotezy.
|
Do góry
|
|
|
|
#5703715 - 09/01/2013 01:43
|
Pooh-Bah
|
Walczunio! Wykonales? TO odmaszerowac !
|
Do góry
|
|
|
|
#5703716 - 09/01/2013 01:43
[Re: piter013]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
Panie glowonog - skoncz panie robic z siebie wiekszego cymbala niz pan jestes. to po prostu nie przystoi. I daj te namiary na tych zielarzy - sa niesamowici. Co do upublicznienia ip na forum jutro skonsultuje to z odpwiednimi osobami i sie dowiem co z tym dalej - pozdro expert. Twoje IP jest codzień inne, naprawdę myślisz że coś zdziałasz?
|
Do góry
|
|
|
|
#5703723 - 09/01/2013 01:47
|
Pooh-Bah
|
Moje ip jest rozne bo czasem korzystam z komorki jak np teraz a czasem z lapka. To upublcznione juz ocenia inni. A czy cos wskoram jesli zrobil to bezprawnie to mysle ze dosc szybko.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|