#5703496 - 08/01/2013 23:29
Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do piątej rundy?
[Re: Conrad]
|
Karpaty 1928 Krosno
Meldunek: 22/07/2007
|
Piostar i tu się mylisz, że IP to nie część danych osobowych, wilk w skrócie napisał, jeśli ktoś ma stałe łącze tak jak ja, to są dane osobowe. Ostatnio była głośna sprawa Maryli Rodowicz w tym temacie, co można przeczytać na necie. http://www.giodo.gov.pl/319/id_art/2258/j/pl/http://prawo.vagla.pl/node/8929http://biznes.gazetaprawna.pl/wywiady/91456,adresy_ip_komputerow_to_dane_osobowe.html
|
Do góry
|
|
|
|
#5703506 - 08/01/2013 23:40
[Re: Piostar]
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Meldunek: 11/01/2007
|
Ehh...
Ale skoro to on za Ciebie podał typ to z własnego kompa, więc to "jego IP" - a on nie ma stałego, więc jest ok.
Naprawdę dalej będziemy prowadzić ten absurdalny wywód dotyczący IP? (retoryka) Jak i na siłę będziecie starali sie obrzydzić mi życie forumowe? Udało się!!!
Chciałeś dowód że jesteś połączeni, Experto wrzucił nieco wcześniej, teraz krzyczycie o ochronę danych. 1. Mam stałe 2. To Conrad powinien odpowiadać 3. Nie płacz  4. Jak chcecie się przekonać, kto ma racje z IP to wtedy dopiero zacznie się zabawa, więc ładnie usuniecie post 'moderatora globalnego' i zakończymy tę denną dyskusję
|
Do góry
|
|
|
|
#5703512 - 08/01/2013 23:46
[Re: legolas]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Dokładnie, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale ton w jakim Conrad się wypowiada na ten temat jest nie na miejscu. Czyżby? Mógłbym w ciemno stawiać, że powszechna opinia jednak w miażdżącym stopniu wskazałaby na zachowanie waszej trójki jako nie na miejscu na przestrzeni ostatnich trzech dni.
|
Do góry
|
|
|
|
#5703519 - 08/01/2013 23:49
|
|
Dokładnie, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, ale ton w jakim Conrad się wypowiada na ten temat jest nie na miejscu. Czyżby? Mógłbym w ciemno stawiać, że powszechna opinia jednak w miażdżącym stopniu wskazałaby na zachowanie waszej trójki jako nie na miejscu na przestrzeni ostatnich trzech dni. proponuję ankietę w tej sprawie, aczkolwiek anonimową, żebyś spoglądając na wyniki nie mógł zobaczyć, który user na którą stronę zagłosował, by mogli oni głosować swobodnie nie obawiając się o niesłusznego bana, jak zwykle zresztą
|
Do góry
|
|
|
|
#5703551 - 09/01/2013 00:16
|
|
Przeczytaj mój powyższy post. Nikt nie może wchodzić i zmieniać cudzych typów i ich wyników. Jeśli przeciwnik nie miał nic przeciwko to tak to zostaje. Sprawiedliwie. ok to teraz mi powiedz po CHUJ regulamin ? 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|