addict
Meldunek: 06/10/05
to teraz jedziemy tak
Jerzy Janowicz - Brian Baker 2 kurs w okolicy 2,2..
to mnie dziwi..wiadomo Julek świetny koniec sezonu ale....no właśnie zy jeden powązny turniej daje od razu gwarancję dobrych startów i to po przerwie? wedlug mnie nie , to był Paryż , hala i koniec sezonu dla całej czołówki..Teraz zupełnie inne miejsce i inny rywal bo jak dla mnie rywal nie byle jaki..chłopak po przejsciach ale wrócił i potrafił pokazać się w kilku turniejach z na prawdę dobrej strony..Warunki i umiejetności gdy na hardzie na prawdę sporę i wystawianie kursów na Bakera w starciu z Polakiem powyżej 2 to dla mnie nie porozumienie..Biorę wygraną Bakera po stawce całkiem odwąznej..
kompletnie sie nie zgodze ... nie jestem fanem JJ i wcale nie widze w nim wielkiej gwiazdy ATP ale Baker to tylko serwis ( ktory czesto nie funkcjonuje ) i umiejetnosc szybkiego konczenia mocnym fh ktory raz trafia raz nie ... Jurek ma bardzo dobry odbior serwisu a i sam potrafi nim naparzac jak rywal, potrafi dobrze kontrowac gre przeciwnika mecz pewnie bedzie rowny bo JJ napewno jest daleko od formy z konca roku ale wiecej aspektow do gry jest za JJ i watpie by tego meczu dzis nie wygral