#5701465 - 07/01/2013 16:18
Re: IV RUNDA: Kto się zakwalifikował do piątej rundy?
[Re: Conrad]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
Po pierwsze nie atakuje, po drugie skoro to była jedna sytuacja to czemu tyle razy powtarza się Wasze IP? Pytanie retoryczne, bo nie zamierzam akurat dyskutować o tym - bo akurat nie to jest przedmiotem. Ważne kto awansował. Tak po mojemu, choć nie jestem "zarządcą" konkursu. To nieprawidłowy typ wyklucza z rywalizacji Experto, który nie powinien grać w tej rundzie. Stąd awansować teraz powinien jeden z Waszej trójki  z zastrzeżeniem, że kolejne pokrycie IP kończy waszą konkursową zabawę na mecz.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#5701577 - 07/01/2013 17:49
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/06/2007
|
Skoro padlo stwierdzenie czestokroc to prosze o jego uzasadnienie i podanie kiedy i ile razy logowalem sie za kogokolwiek na mecz.pl.
Co do pokrywania sie ip to w przypadku z legolasem to jakis dobry kosmos ze steony kolezki experta... Natomiast to ze z wilkiem sie pokrywa to fakt niezaprzeczalny bo nie bede wychodzil z domu zeby podac jakis typ do konkursu - jeszcze tak nisko nie upadlem aczkolwiek teraz juz czesciej mamy rozne lacza niz wspolne. Ale czekam na uzasadnienie czestokroci korzystania z kont obu ziomkow. Bo takie oskarzenie chyba powinno miec jakas solidna podstawe.
|
Do góry
|
|
|
|
#5701651 - 07/01/2013 19:22
[Re: Piostar]
|
Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Meldunek: 11/01/2007
|
Po pierwsze nie atakuje, po drugie skoro to była jedna sytuacja to czemu tyle razy powtarza się Wasze IP? Pytanie retoryczne, bo nie zamierzam akurat dyskutować o tym - bo akurat nie to jest przedmiotem. Ważne kto awansował. Tak po mojemu, choć nie jestem "zarządcą" konkursu. To nieprawidłowy typ wyklucza z rywalizacji Experto, który nie powinien grać w tej rundzie. Stąd awansować teraz powinien jeden z Waszej trójki  z zastrzeżeniem, że kolejne pokrycie IP kończy waszą konkursową zabawę na mecz.pl następnym razem jak wrócę do domu to naginam do sąsiadki podać typy 
|
Do góry
|
|
|
|
#5701745 - 07/01/2013 21:30
[Re: piter013]
|
addict
Meldunek: 06/08/2011
|
Natomiast to ze z wilkiem sie pokrywa to fakt niezaprzeczalny bo nie bede wychodzil z domu zeby podac jakis typ do konkursu - jeszcze tak nisko nie upadlem Jeśli tak jest to w V rundzie wasi rywale maja wolny los, regulamin: 16. Uczestnictwo w konkursie jest ograniczone do jednej osoby na domostwo/komputer/adres IP.Moja babcia też chciała zagrać, niestety ma też to samo IP i nie mogła się zgłosić..
|
Do góry
|
|
|
|
#5701753 - 07/01/2013 21:41
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/06/2007
|
Ciesze sie ze masz babcie - naprawde. Nie zapomnij kupic jej kwiatow na dzien babci.
|
Do góry
|
|
|
|
#5702289 - 08/01/2013 02:16
|
old hand
Meldunek: 29/07/2004
|
3 cwiartka
Kidd 21 - carvenko
awans: Kidd 21
dzieki panowie mam pytanie: ja daje typ: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 3.5 gola a kolega zaraz po mnie: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 5.5 zoltych kartek wszystko wg. mnie zgodne z regulaminem bo: pkt 8. Można obstawić ten sam mecz co przeciwnik jeśli typujemy inny wynik. Po 22 minutach od rozpoczecia meczu, kolega daje jednak typ zastepczy, co jest niezgodne z regulaminem, gdyz: 4.1. Nie można zmieniać lub anulować wysłanych typów. Czyli ze do rozliczenia bierzemy jego pierwszy wyslany prawidlowo zreszta typ. W takim wypadku awans jest moj. Czy tak?
|
Do góry
|
|
|
|
#5702576 - 08/01/2013 05:28
[Re: carvenko]
|
enthusiast
Meldunek: 05/05/2004
|
3 cwiartka
Kidd 21 - carvenko
dzieki panowie mam pytanie: ja daje typ: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 3.5 gola a kolega zaraz po mnie: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 5.5 zoltych kartek wszystko wg. mnie zgodne z regulaminem bo: pkt 8. Można obstawić ten sam mecz co przeciwnik jeśli typujemy inny wynik. Po 22 minutach od rozpoczecia meczu, kolega daje jednak typ zastepczy, co jest niezgodne z regulaminem, gdyz: 4.1. Nie można zmieniać lub anulować wysłanych typów. Czyli ze do rozliczenia bierzemy jego pierwszy wyslany prawidlowo zreszta typ. W takim wypadku awans jest moj. Czy tak? ale regulamin mowi ze mozna podac typ na ten sam mecz tylko wtedy gdy nie ma mozliwosci aby obydwa weszly wiec podalem typ zastepczy. Poza tym ty podales 7 min przed rozpoczeciem a ja 6 bo akurat wpisywalem typ i nie zauwazylem ze juz dales na ten mecz
|
Do góry
|
|
|
|
#5702892 - 08/01/2013 12:05
[Re: Kidd 21]
|
Huachipato
Meldunek: 02/11/2003
|
3 cwiartka
Kidd 21 - carvenko
dzieki panowie mam pytanie: ja daje typ: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 3.5 gola a kolega zaraz po mnie: Barcelona - Espanyol Typ: powyzej 5.5 zoltych kartek wszystko wg. mnie zgodne z regulaminem bo: pkt 8. Można obstawić ten sam mecz co przeciwnik jeśli typujemy inny wynik. Po 22 minutach od rozpoczecia meczu, kolega daje jednak typ zastepczy, co jest niezgodne z regulaminem, gdyz: 4.1. Nie można zmieniać lub anulować wysłanych typów. Czyli ze do rozliczenia bierzemy jego pierwszy wyslany prawidlowo zreszta typ. W takim wypadku awans jest moj. Czy tak? ale regulamin mowi ze mozna podac typ na ten sam mecz tylko wtedy gdy nie ma mozliwosci aby obydwa weszly wiec podalem typ zastepczy. Poza tym ty podales 7 min przed rozpoczeciem a ja 6 bo akurat wpisywalem typ i nie zauwazylem ze juz dales na ten mecz Tak Kidd 21, nie mozna typować tak meczu aby oba typy weszły ale to sie liczy tylko zakładu jak carvenko zagrał over 3.5 gola w meczu a Ty byś zagrał over 2,5 gola ( obaj gracie na gole w spotkaniu ) żółte kartki to jest całkiem inna sprawa Moim zdaniem nie powinieneś dawać typu zastępczego ponieważ nie został naruszony regulamin przy tym meczu, oboje zagraliście całkowicie różne typy
|
Do góry
|
|
|
|
|
|