Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#569593 - 03/05/2006 08:19 Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
darek15 Offline
member

Meldunek: 29/03/2006
Dlaczego ludzie tam grają-tzn chodzi mi o tych co mają dostęp do netu i mogą śmiało grać u netowych.
Podajcie swje powody !!
Rozumiem że ktoś nie ma konta albo netu jak mój kuzyn więc jest skazany na naziemnych- bo sam się skazuje- ma kmpa ale nie chce mieć neta i gra w gry video- a ma 32 lata -hehee.

Ale inni czy są jakieś inne powody- np kursy no to może być i jakaś bogatsza oferta na niektóre zdarzenia.

Ale interesuje mnie opinia tych co grają tamże prwie wyłącznie. Czy traktują to może jako uzupełnienie oferty czy coś takiego?

Proszę o opinie.

Do góry
Bonus: Unibet
#569594 - 03/05/2006 08:21 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Kasa od reki na drugi dzien

Do góry
#569595 - 03/05/2006 08:24 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
ajdam Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/02/2005
swojego czasu gralem wylacznie u naziemnych z prostej przyczyny: nie mialem 18 lat a w profie czy toto jeszce nigdy nikt sie mnie nei zapytal ile mam lat, a jak zaczynalem to mialem 15

Do góry
#569596 - 03/05/2006 08:25 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
darek15 Offline
member

no to dobry powód. Dzieki. I co lecisz do biedronki z tą kasą zaraz?? Hehe żartowałem. A jak masz daleko do buka to też lecisz bo kasa w rączce? Macie jeszce jakieś jeszcze. Dzięki za uwagi.

Do góry
#569597 - 03/05/2006 08:27 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
czuczu1910 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/12/2005
mysle ze glownym powodem jest wlasnie to ze ma sie kaske w reku a nie choduje na koncie w necie a drugim powodem jest to ze czasem nie bardzo chce sie ruszyc dupe zeby sie tam wybrac
pozdrawiam

Do góry
#569598 - 03/05/2006 08:27 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
darek15 Offline
member

a w necie kto pyta o wiek? Ja też grałem w totak od 12 roku życia na 13 spotkań ale jakby trza było to ojciec by za mnie wysłał albo zapodał dane. I patrzył na to życzliwie choć sam nie grał.

Do góry
#569599 - 03/05/2006 08:29 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
wHiTe_StAr Offline
Fundator

Meldunek: 15/11/2004
kursy na faworytów przeważnie są wyższe ale biorąc pod uwage podatek to argument raczej nietrafiony,poza tym w TOTO bardzo lubie grac na danego zawodnika że nie strzeli bramki,to jest dla mnie bardzo opłacalne.A wogóle inaczej gra sie za kase wirtualną a inaczej za żywą gotówke
A ci któzy grają tam niemal wyłącznie? Zapewne nie potrafią sie rozstać z tym klimatem obstawiania u miłej pani ekspedientki na rzecz zwykłego klikania i zapewne obawa przed "czymś nowym"...

Do góry
#569600 - 03/05/2006 08:29 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
darek15 Offline
member

No dobra - a jakby ludzie mieli na koncie w banku tą kasę z netowych buków to by było ok? Można wówczas wybrać z bankomatu skoro buk wpłacił na konto. Wiem, że takich jest mało ale czy to nie lepsze? Czy może te osoby nie mają konta w żadnym banku?

Do góry
#569601 - 03/05/2006 08:29 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
ryf Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/10/2003
Quote:

Kasa od reki na drugi dzien

grając u popularnych bukmacherów internetowych które mają konto w polskim banku kase mam na koncie czasami na drugi dzień... Przeważnie to wygląda tak, że powiedzmy we środę rano zlecam wypłatę to we czwartek przeważnie kasa jużna koncie, najpóźniej w piątek...

A u naziemnych gram tylko czasami gdy zobaczę jakiś dobry kurs, choći do tego mnie zrażają, bo profesjonal np. stosuje bardzo złe taktyki... Gdy patrze na kursy na ich stronie internetowej i za 10 minut jestem w punkcie wysyłając kupon to kursy są duuuuuużo niższe od tych z internetu, a po powrocie do domu oczywiście kursy nadal takie jakie były... Dodatkowo we Włocławku profesjonal ma tak ustawione monitory, że nie widać co kobietki tam wklepują, i o zaniżonych kursach dowiaduję siędopiero jak kupon zostaje wydrukowany

Do góry
#569602 - 03/05/2006 08:31 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
bartlomeo Offline
enthusiast

Meldunek: 14/04/2006
Grałem przez jakis czas u naziemnych bo twierdziłem, że czasem można mniej przegrać bo nigdy nie wyskoczy mi jakis mecz w ostatniej chwili ale teraz to tylko necik bo to jednak duza oszczedność czasu a pieniądze można też z wiekszosci buków szybko wypłacić

Do góry
#569603 - 03/05/2006 08:33 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
ryf Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/10/2003
I jeszcze jedno do mojej poprzedniej wiadomości, bukmacher internetowy gdy wygram 2000zł wypłaca mi tą kasę tak jak napisałem - najpóźniej 2 dni po zleceniu mam kase na koncie. U polskich naziemnych wygrywając 2000zł trzeba czasami przez tydzień chodzić i prosićsięo wypłatę hahaha

Do góry
#569604 - 03/05/2006 08:47 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
werpix Offline
enthusiast

Meldunek: 14/02/2005
A ja osobiście gram w necie i w naziemnych ale tylko w Toto mixie. Z jednego bardzo ważnego powodu ekspresowe odbieranie wygranych w mixie, ide do pracy koło 11 stawiam na tenis i odbieram koło 17-18 i jest na wieczór kasa, a czasami jak mecze są wcześnie to w czasie dnia odbieram 30 minut po zakończeniu meczu. Co do odbierania większej ilości kasy z wygranych to ryf masz zupełną racje to jest denerwujące (u mnie jednak koło domu jest Mix w którym pracuje mój dobry kumpel i zawsze daje mi kase ze swojego konta jak nie ma w "służbowej" kasie.
I jeszcze jeden plus że czasami zostawiam u kumpla w Mixie kupon a on mi sprawdza czy wszedł i wysyłą mi na Mbank kase (jak do późna pracuje)

Więc dlatego gram u Naziemnym hehe ale szczerze mówiąc żebym nie miał takich ułatwień to bym tam nie grał. pozdro

Do góry
#569605 - 03/05/2006 09:15 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
law Offline
journeyman

Meldunek: 18/03/2006
Ja gram tylko w necie jednak odwiedzam czesto Profa w celu grania blokow w systemie gdzie niestety niemam takiej mozliwosci w necie.

Do góry
#569606 - 03/05/2006 09:22 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
owee20 Offline
addict

Meldunek: 17/08/2002
My polacy w polsce to mam wybor ale taki anglik juz nie i on musi grac w necie bo u naziemnych sa aby konie i liga angielska
Ja wole pojsc na spacer na zakaldzik postawic kase i miec to w reku , kiedys ( 3 lata temu ) mialem na koncie w niemieckim buku prawie 100 E nie logowalem sie 3 miechy bo wyjechalem z kraju , a jak chcialem kase wypalcic na konto mojego ojca to nie pozwalali i po 3 miechach patrze na konto i mam ZEROOO a te chamy do dzis mi wysylaja na emaila wiadomsoci zebym u nich gral zalosne ( wetten.do )

Do góry
#569607 - 03/05/2006 10:05 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
ja gram wyłącznie w necie, brak podatku robi swoje, szczególnie przy wyższych kwotach jednym z powodów jest też fakt, że do najbliższego naziemnego mam dośc spory kawałek drogi ale jak jestem gdzieś w okolicy to czasami zajdę puścić jakiś pociąg, ale to tylko dla przyjemności

Do góry
#569608 - 03/05/2006 10:22 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
El Camino Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 28/05/2003
Granie w necie ma praktycznie przewagę nad ziemniakami niemal pod każdym względem.Od około 2,5 roku gram poważnie tylko w sieci,ale nie ukrywam że zdarza mi się nieraz wpaść do punktów naziemnych.Dlaczego?Odpowiedź jest w sumie dość prosta ... granie u ziemniaków ma jednak pewien klimat i jest (nazwijmy to) bardziej emocjonujące.Na przykład:
- STS na Rakowieckiej - swego czasu pracowała tam ciekawa panienka z konkretnym bufetem ,
- punkt Betako na ulicy Nowolipki - gdzie można skreślić kupon przy piwku i obejrzeć mecze/wyścigi w Anglii na TV,
- punkty na dworcu Centralnym - jaskinia hazardu
- poza tym stojąc w kolejce można nieraz posłuchać ciekawych dyskusji i różnych oszołomów.

Do góry
#569609 - 03/05/2006 10:36 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
tangerine Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/10/2002
naziemne buki maja jedną głowną wadę... ekspedientki (rzadziej ekspedienci) bardzo często robią wielką łaskę, że w ogóle przyjmuja zakłady, mają klientów za chorych ludzi... wielokrotnie spotkałem się z sytuacjami, że informuja innych (znajomych) graczy jakie były w dny dzień puszczane zakłady itp. jednym słowem brak profesjonalizmu... spotkałem się z komentarzami ze strony tych "miłych" pań na temat kuponów, że szkoda go nawet puszczać (normalnie nie puściłem, puściłem sobie gdzie indziej)...

Do góry
#569610 - 03/05/2006 11:24 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
rockeman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2005
No ja już do wielu lat jade tylko u internetowych Jednym z powodów jest choćby to, ze mieszkam na czymś w rodzaju wsi i do najbliższego punktu mam ponad 20 km. Ale to nie jedyny powód. Otóż jedną z przewodnich cech mojej osobowości jest to, ze nienawidze jak ktoś ze mnie kpi, robi mnie w bambuko. Nie wiedziałem o netowych bukach ,to grałem u ziemniaków. Ale kiedy poznałem co proponuje wirtualny bukmacher (oferta ,kursy etc.) to nagle poczułemsie właśnie oszukiwany przez "naszych". To prawda, ze zdarzy sie pomyłka i dają zawyżony kurs ,ale generalnie to kursy są do kichy (chyba, ze przez ostatnie lata coś się zmieniło, bo od dawna nie przeglądałem nawet oferty Profka czy innych) I jeszcze ten podatek Pamietam ,ze kiedyś jak startowalem sobie u WIlliama Hilla, to porównałem sobie kupony. kupon u Angola miał kurs 2.00 podczas gdy te same mecze zagrane u ziemniaków miały coś koło 1,8 i od tego jeszcze trzeba odliczyć podatek!! Doszedłem do wniosku, ze to jest kpina, a jako że mam wolną wole to nie chce już mieć nic wspólnego z tymi "naciągaczami"
jedynym moze (jak dla mnie) plusem naziemnych jest to, ze pieniążki są do rączki, a to jednak intensyfikuje poczucie radości z trafienia kuponu. W niecie trafiam to wiadomo ,ze sie mega ciesze, ale co widze? Po prostu zmieniają się cyferki i to wszystko. ALe to też ma swoje plusy, przynajmniej dla mnie. Jestem tak zwanym "cykorem" jeśli chodzi o granie za wyższe stawki. To jest w sumie paradoks, bo typki mam dobre i jestem na plusie, i wystarczy grać odważniej,aby zyski się relatywnie zwiększyły. I tak zauwazyłem ostatnio postęp w zyskach, bo zacząłem grać za wieksze stawki niż dotąd. Łatwiejsze jest to o tyle, ze stawiam "cyferki" a nie prawdziwą kase. Sam jestem zaskoczyny, ale ostatnimi czasy nie waham sie ,zeby zagrać kupon (single ukochanego MLB) za 50 zł, podczas gdy u naziemnych , gdybym miał po prostu położyć te 5 dyszek to byłoby mi ciężko... Miał bym poczucie, ze trace tą kase...

Ot to takie moje subiektywne odczucia

Do góry
#569611 - 03/05/2006 11:33 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Granie w naziemnych ma jeden wielki plus.
Nie przegrasz wszystkiego w jedno popoludnie
Serio ...
A dwa, spacer, kontakt z ludźmi, świeże powietrze, świergot ptaszków .. a nie tylko piwo, pizza i szum wiatraczka

Do góry
#569612 - 03/05/2006 14:59 Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
no fakt, to, że nie można wszystkiego przegrać to jest plus ale można odwrócić kota ogonem, u naziemnych nie odrobisz kasy którą przegrałeś tego samego dnia a dalsze to tak wygląda to w moim wypadku:

spacer - owszem, to się zgadza

kontakt z ludźmi - jak miałbym dzień w dzień stać w kolejce z tymi wszystkimi żulami co stoją tylko, by puścić pociąg na ponad 20 meczy za 2 zł to ja dziękuję z kumplami, którymi stawiałem i tak sie widuje i najpierw razem przeglądamy co zagrać, chociaż oni też zaczynają się przerzucać na neta

świeże powietrze - punkt do którego uczęszczałem jest praktycznie w centrum miasta, więc o świerzym powietrzu można zapomnieć

świergot ptaszków - jak wyżej

pozdro

Do góry
Strona 1 z 5 1 2 3 4 5 >

Moderator:  rafal08