#5687249 - 30/12/2012 08:08
Re: QC US Sports /596/
[Re: Machiavelli]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/02/2006
|
Funky Funky. sobota to i swiezakow duzo i smrod robia rodzice wcześnie spać poszli i zapomnieli routera pod poduszkę schować Co ty na powaznie? Ile ty masz lat? Pisze o Orlando fakty dlaczego odnosnie ich transferow a ty mi nagle piszesz ze hipokryzje pisze. Badz jak facet i mi wytlumacz po co mi mowisz ze hipokryzje piszesz. A teraz sie nabijasz z czego? Nie pamietam w ogole kiedy ty cos ciekawego napisales. Obnizasz poziom na tym forum funky funky strata czasu pisac z toba Już wyjaśniam, bo kolega chyba nie załapał. Hipokryzją jest np. jechanie po swojej dziewczynie od tanich dziwek, które źle się prowadzą (są źle zarządzane), a i tak wkładanie w nią kutasa. To samo tyczy się lokowania gotówki w Orlando, a potem stwierdzanie, że to najgorzej zarządzana drużyna w lidze. Wystarczająco obrazowo?
|
Do góry
|
|
|
|
#5687253 - 30/12/2012 08:10
[Re: Fresh'n'Funky]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/05/2011
|
Funky Funky. sobota to i swiezakow duzo i smrod robia rodzice wcześnie spać poszli i zapomnieli routera pod poduszkę schować Co ty na powaznie? Ile ty masz lat? Pisze o Orlando fakty dlaczego odnosnie ich transferow a ty mi nagle piszesz ze hipokryzje pisze. Badz jak facet i mi wytlumacz po co mi mowisz ze hipokryzje piszesz. A teraz sie nabijasz z czego? Nie pamietam w ogole kiedy ty cos ciekawego napisales. Obnizasz poziom na tym forum funky funky strata czasu pisac z toba Już wyjaśniam, bo kolega chyba nie załapał. Hipokryzją jest np. jechanie po swojej dziewczynie od tanich dziwek, które źle się prowadzą (są źle zarządzane), a i tak wkładanie w nią kutasa. To samo tyczy się lokowania gotówki w Orlando, a potem stwierdzanie, że to najgorzej zarządzana drużyna w lidze. Wystarczająco obrazowo?
|
Do góry
|
|
|
|
#5687254 - 30/12/2012 08:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/07/2010
|
Funky Funky. sobota to i swiezakow duzo i smrod robia rodzice wcześnie spać poszli i zapomnieli routera pod poduszkę schować Co ty na powaznie? Ile ty masz lat? Pisze o Orlando fakty dlaczego odnosnie ich transferow a ty mi nagle piszesz ze hipokryzje pisze. Badz jak facet i mi wytlumacz po co mi mowisz ze hipokryzje piszesz. A teraz sie nabijasz z czego? Nie pamietam w ogole kiedy ty cos ciekawego napisales. Obnizasz poziom na tym forum funky funky strata czasu pisac z toba Już wyjaśniam, bo kolega chyba nie załapał. Hipokryzją jest np. jechanie po swojej dziewczynie od tanich dziwek, które źle się prowadzą (są źle zarządzane), a i tak wkładanie w nią kutasa. To samo tyczy się lokowania gotówki w Orlando, a potem stwierdzanie, że to najgorzej zarządzana drużyna w lidze.Wystarczająco obrazowo? czy ja wiem czy to hipokryzja? to ze zle nimi zarzadzaja na przestrzeni sezonow nie znaczy, ze nie moga wygrywac spotkan
|
Do góry
|
|
|
|
#5687258 - 30/12/2012 08:14
[Re: Skiper]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/08/2006
|
Mysle nad grubym dublem....Miami,Minesota....jakies przeciw....???? Co myslicie...??
|
Do góry
|
|
|
|
#5687263 - 30/12/2012 08:17
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2010
|
Pany, dzisiaj dobra walka w UFC jest... dos Santos vs Velasquez. Dobre mordobicie się szykuje o której ? pokazują to gdzies ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5687266 - 30/12/2012 08:19
[Re: Barto(L)]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/02/2009
|
Pany, dzisiaj dobra walka w UFC jest... dos Santos vs Velasquez. Dobre mordobicie się szykuje o której ? pokazują to gdzies ? chyba na orange sport
|
Do góry
|
|
|
|
#5687267 - 30/12/2012 08:19
[Re: betowiec]
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5687270 - 30/12/2012 08:21
[Re: NanekHKS]
|
Carpal Tunnel
|
Pany, dzisiaj dobra walka w UFC jest... dos Santos vs Velasquez. Dobre mordobicie się szykuje o której ? pokazują to gdzies ? chyba na orange sport Jak nie ma w TV, tu będzie o 4am polskiego czasu: atdhenet.tv
|
Do góry
|
|
|
|
#5687274 - 30/12/2012 08:24
|
journeyman
Meldunek: 11/12/2012
|
Funky Funky. sobota to i swiezakow duzo i smrod robia rodzice wcześnie spać poszli i zapomnieli routera pod poduszkę schować Co ty na powaznie? Ile ty masz lat? Pisze o Orlando fakty dlaczego odnosnie ich transferow a ty mi nagle piszesz ze hipokryzje pisze. Badz jak facet i mi wytlumacz po co mi mowisz ze hipokryzje piszesz. A teraz sie nabijasz z czego? Nie pamietam w ogole kiedy ty cos ciekawego napisales. Obnizasz poziom na tym forum funky funky strata czasu pisac z toba Już wyjaśniam, bo kolega chyba nie załapał. Hipokryzją jest np. jechanie po swojej dziewczynie od tanich dziwek, które źle się prowadzą (są źle zarządzane), a i tak wkładanie w nią kutasa. To samo tyczy się lokowania gotówki w Orlando, a potem stwierdzanie, że to najgorzej zarządzana drużyna w lidze. Wystarczająco obrazowo? ??? Napisalem ze Orlando to jedna z najgorszej zarzadzanych druzyn. Ty mi piszesz ze jestem hipokryta, bo zagralem na nich mimo ze mowie ze sa zle zarzadzani? Ze sie tak zapytam... a co to ma wspolnego? To czy zagram na Orlando ze wygraja lub przegraja, nie zmienia faktu ze wybieram by zarobic na ich zwyciestwo lub porazce, ale co to ma wspolnego z tym ze sa zle zarzadzani? To jest moj komentarz ktory chce wniesc do dyskusji na forum, to nie ma nic wspolnego z moim typowaniem, bo przeciez zagralem na nich. Ty mi wyskakujesz ze jestem hipokryta? Miales kiedys jakakolwiek stycznosc w zyciu z pojeciem ...logika? Wydajesz sie jakis malotal gowniarz, jak nie masz nic ciekwaego do powiedzenia to nie udzielaj sie gdy inni cos ciekawego pisza.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|