#568074 - 16/05/2006 20:45
Re: Barcelona-Arsenal Finał ligi mistrzów
|
stranger
Meldunek: 13/05/2006
|
Ja mysle ze barca wygra i kursik 1,9 mi odpowiada. Arsenal bedzie sie bronił ale nieda rady, chociaż mysle ze bramki zaczna padac dopiero w drugiej polowie
|
Do góry
|
|
|
|
#568075 - 16/05/2006 21:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
Quote:
a ja wam panowie powiem ze wygra ARSENAL i tyle i stawiam na nich 100 a bez kozery powiem 500 I to bedzie wielka niespodzianka. Mowie wam warto kursik kusi
Pokaż jutro że postawiłes te towje 500 juz wiem z jakiej kasy mi buk wypłaci za Barce.Która zmiecie swoja gra Arsenal.Pisałem juz dawno że hiszpanska piłka pod kazdym calem wygrywa z angielska.Tak jak pisałem finał uefa Seviila pokazała 4:0 Midel tak arsenal tez nic nie zdziała. Barca WIN 10/10 Barca 1 10/10 Barca over 2,5 8/10
|
Do góry
|
|
|
|
#568078 - 16/05/2006 23:47
|
addict
Meldunek: 21/03/2006
|
Witam
"Obie drużyny strzelą" - NIE 1.8 expekt
Jestem przekonany ze Wenger ustawi swój zespól ultradefensywnie. Dlatego niestety obejrzymy meczyk bardzo podobny do tego jaki rozegrali Anglicy w rewanżu z Villarealem. Ten scenariusz może tylko zburzyć szybko stracona bramka w co jednak nie wierzę Eto dostanie plastra Roniego tez postarają sie ograniczyć przynajmniej na tyle na ile jest to możliwe i ... Barcelony nie ma . Wszystkich którzy z takim optymizmem podchodzą do wygranej Barcy ostrzegam - dzisiejsza Barcelona gra może 60-70% tego co grali jeszcze kilka miesięcy temu chociażby z Czelsą. Katalonczycy mają spore luki w obronie i Rijkard bardzo dobrze o tym wie dlatego boczni obroncy nie będą tak ochoczo podlanczac się do akcji ofensywnych bo moga szybko zostac skarceni. To jest jedem mecz i ewentualny blad moze wiele kosztowac tak jednych jak i drugich dlatego defensywa defensywa i jescze raz defensywa...
Widze tu bankowy under gora jedna bramke po meczu który wszystkich rozczaruje.
|
Do góry
|
|
|
|
#568079 - 17/05/2006 00:12
|
member
Meldunek: 08/05/2005
|
Quote:
Witam
Jestem przekonany ze Wenger ustawi swój zespól ultradefensywnie. Dlatego niestety obejrzymy meczyk bardzo podobny do tego jaki rozegrali Anglicy w rewanżu z Villarealem. Ten scenariusz może tylko zburzyć szybko stracona bramka w co jednak nie wierzę Eto dostanie plastra Roniego tez postarają sie ograniczyć przynajmniej na tyle na ile jest to możliwe i ... Barcelony nie ma . Wszystkich którzy z takim optymizmem podchodzą do wygranej Barcy ostrzegam - dzisiejsza Barcelona gra może 60-70% tego co grali jeszcze kilka miesięcy temu chociażby z Czelsą. Katalonczycy mają spore luki w obronie i Rijkard bardzo dobrze o tym wie dlatego boczni obroncy nie będą tak ochoczo podlanczac się do akcji ofensywnych bo moga szybko zostac skarceni.
To jest jedem mecz i ewentualny blad moze wiele kosztowac tak jednych jak i drugich dlatego defensywa defensywa i jescze raz defensywa...
i co jeszczee nam powiesz?
moze ze ta ewentualna jedna bramke strzeli VALDEZ z rzutu roznego?!!!
nie przesadzajny
w meczu tym mozemy rownie dobrze zobaczyc zero bramek jak i grad goli
wrozenie z fusow jest dobre dla hazardzistow
niech wygra lepszy!! czyli BARCA!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#568080 - 17/05/2006 06:10
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Quote:
Quote:
Witam
Jestem przekonany ze Wenger ustawi swój zespól ultradefensywnie. Dlatego niestety obejrzymy meczyk bardzo podobny do tego jaki rozegrali Anglicy w rewanżu z Villarealem. Ten scenariusz może tylko zburzyć szybko stracona bramka w co jednak nie wierzę Eto dostanie plastra Roniego tez postarają sie ograniczyć przynajmniej na tyle na ile jest to możliwe i ... Barcelony nie ma . Wszystkich którzy z takim optymizmem podchodzą do wygranej Barcy ostrzegam - dzisiejsza Barcelona gra może 60-70% tego co grali jeszcze kilka miesięcy temu chociażby z Czelsą. Katalonczycy mają spore luki w obronie i Rijkard bardzo dobrze o tym wie dlatego boczni obroncy nie będą tak ochoczo podlanczac się do akcji ofensywnych bo moga szybko zostac skarceni.
To jest jedem mecz i ewentualny blad moze wiele kosztowac tak jednych jak i drugich dlatego defensywa defensywa i jescze raz defensywa...
i co jeszczee nam powiesz?
moze ze ta ewentualna jedna bramke strzeli VALDEZ z rzutu roznego?!!!
nie przesadzajny
w meczu tym mozemy rownie dobrze zobaczyc zero bramek jak i grad goli
wrozenie z fusow jest dobre dla hazardzistow
niech wygra lepszy!! czyli BARCA!!!
I po co się przypierdzielasz do czyjegoś typu ? napisał co jemu się widzi w tym meczu i tyle a Ty musiałeś dołozyć swoje ? Jakoś Twojej analizy meczu nigdzie nie widać
Pozdrawiam
Co do samego meczu ja osobiscie gram Barcelone awans kursik w granicach 1.45-1.50 + jakiś meczyk i zagram troche grubiej ... uważam,że Barceliona jest pod każdym względem lepsza od Londyńczyków i chodz ostatnio za nią nie przepadam to nie widze innej możliwosci jak dzisiaj o godzinie 23 uniesienie pucharu przez Puyola w geście zwycięstwa.Barcelona ma moim zdaniem więcej indywidualnosci którzy mągą sami wygrać mecz.Nie gram czystej 'jedynki' ponieważ też troszke obawiam się.,że od pierwszych minut Arsenal będzie się bronił a wiemY jak ostatni czasy z obroną Arsenalu jest Osobiscie nie jestem przekonany do oVera w tym meczu.Gram awans Barcelony czyli Zwycięstwo w LM Tyle ode mnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#568081 - 17/05/2006 08:16
|
stranger
Meldunek: 06/01/2006
|
.
Edited by Rivaldinho (17/05/2006 10:15)
|
Do góry
|
|
|
|
#568082 - 17/05/2006 08:46
|
veteran
Meldunek: 16/01/2006
|
Witam...to jeden,jedyny,specyficzny mecz dla każdej z drużyn i w takich meczach trzeba zapomnieć o tym czy ktoś wczesniej wygrywał po 3-0,czy przegrywał 3-0...... Lekkim faworytem wydaje sie być Barcelona,jak dla mnie za nadto preferowana przez buki...kursy powinny być bardziej wyrównane.Nie zdziwie sie wcale jak mecz skończy sie 0-0,lub 1-1 dogrywką i karnymi,ewentualnie zwycięstwem 1-0 dla jednej z drużyn.. Osobiscie nie widze tu overa i powtorki z ostatniego pamiętnego finału...Arsenal to przezde wszystkim uważna gra z tyłu,nie sądze by mimo takich gwiazd jakie posiada Barca udało im sie nastukać więcej jak 2 bramki,ew.razem z dogrywką....ale to jest sport.... Mam prośbe jesli ktoś wie czy w pełni sprawni są Ronaldinio,Henry,Etoo,Giuly,Deco...to bardzo prosze o potwierdzenie....ewnt.informacje o ubytkach w obydwu ekipach....pozdrawiam...
|
Do góry
|
|
|
|
#568084 - 17/05/2006 09:06
|
journeyman
Meldunek: 17/01/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#568086 - 17/05/2006 09:28
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Witam Co do undera juz pisalem, kurs zupelnie nie wart gry i moj szanowny poprzednik ma tutaj calkowita racje. Ogolnie granie na ktoras z druzyn mija sie tu z celem, to jest final i mimo ze Barca jest faworytem to jakos nie jestem przekonany. Ale mamy ta okazje ze skoro jest to final to buki wystawily cala mase roznych zakladow pobocznych i warto poszperac znalazlem ciekawa opcje: Zmiana w pierwszej polowie po kursie 4.00 Wg mnie warto sprobowac bo bedzie ostro od poczatku, jesli zagra Messi to wroci po kontuzji i ta moze mu sie odnowic, oczywiscie nie zycze mu tego ale wyspiarski styl gry nie przewiduje odstawiania nogi. Oczywiscie nie musi to byc Messi, kazdy inny minie zadowoli, a skoro jest to final to i napiecie towarzyszace temu meczowi calkiem spore, wystarczy jedna kartka dla obroncy i juz ktorys z trenerow bedzie musial rozwazac zmiane zeby nie oslabiac druzyny... tak wiec kursik 4.00 za 3/10
|
Do góry
|
|
|
|
#568087 - 17/05/2006 09:44
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
Ktoś bardzo trafnie napisał w temacie o dot.finału Pucharu UEFA, że: "Finały są do oglądania, a nie do obstawiania". Święta prawda Lepiej w spokoju zasiąść sobie przed telewizorkiem z wielką torbą cipsów i zgrzewką piwka, i emocjonawać się strikte sportowym wymiarem tego spotkania - to w końcu finał !!! Ja co prawda skusiłem się postawić rekreacjnie "dwa grosze" Ale tylko tyle, ze w ogóle nie zesmutnieje, jeślie nie trafie. Po prostu typek wydaje mi sie najodpowiedniejszy. Stawiam na Barce HT/FT X/1 po kursie 4,5. Za drobne warto zagrać. Pierwsza połowa wg mnie to będzie przede wszystkim uważna gra, zeby nie stracić i wielce prawdopodbne, ze ta częśc gry zakończy się remisem. Barca będzie sie bała od razu rzucić do ataku (czyt.odkryć), a w to ,ze Arsenal rzuci sie do huraganowych ataków smiem wątpić Natamiast sądzę , ze za diabła Barca nie będzie chciała dogrywki a już tym bardziej rzutów karnych!! Dlatego przewiduje, ze będą się starali zrobić wszystko, aby to spotkanie rozstrzygnąć w regulaminowym czasie. Jeśli chodzi o karne to już masakryczną psychologiczną przewage wg mnie by miał Arsenal. Gwiazdy Barcy myśle, ze się spalą i nie wytrzymają presji oczekiwań kibiców i tego, ze naprzeciw nich staje Lehmann (którego niecierpie, ale jestem przekonany ze w razie karnych będzie się tak bujał i tryskał taką pewnąścią siebie, która "przestraszy" strzelców Blaugrany. Zresztą jeśli dojdzie do karniaków, to w ciemno uderzam za niemało na live BAW na Arsenal, nawet po kursie 1,7!!! Jeśli barcelona nie wygra w "normalnym meczu", to do karnych nie ma co podchodzić. Zycze wszystkim wspaniałych emocjii dzisiejszego wieczorka
|
Do góry
|
|
|
|
#568090 - 17/05/2006 10:51
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
moim zdaniem Arsenal pokonan dzis Barce, od samego początku rozgrywek Barca jest jak by nie było niekwestionowanym pretendentem do zdobycia trofeum a wiec cały czas grają z pewnym obciązeniem psychicznym a Arsenal i tak juz osiągnął wiele wiec nie ma nic do stracenia i to jest główny czynnik aby grac na Arsenal. Bramka Henrego padnie na 100% ten koleś gra jakby był zawodnikem na playstation.
pozdro for all
Stary jakbym ja byl tak pewny tego jak TY to obstawilbym od razu. Rozumiem, ze na to stawiasz i na bramke Henrego, po co pozniej zalowac?
Zastanawialem sie na overem dzis, jednak nie bede ryzykowal ze wzgledu na to ze przed finalem pucharu uefa snilo mnie sie ze w jednym finale bedzie over 2,5 a w drugim under, over juz byl
Moze pozniej bede mial wene i na cos sie zdecyduje W kazdym razie ten mecz trzeba ogladac z w grze
|
Do góry
|
|
|
|
#568091 - 17/05/2006 11:00
|
enthusiast
Meldunek: 12/02/2005
|
0:0 Barcelona - Milan Villarreal - Arsenal 0:0 0:1 Milan - Barcelona Arsenal - Villarreal 1:0 2:0 Barcelona - Benfica Juventus - Arsenal 0:0 0:0 Benfica - Barcelona Arsenal - Juventus 2:0 1:1 Barcelona - Chelsea Arsenal - Real Madryt 0:0 1:2 Chelsea - Barcelona Real Madryt - Arsenal 0:1 0:2 Udinese - Barcelona Arsenal - Ajax 0:0 3:1 Barcelona - Werder Thun - Arsenal 0:1 5:0 Barcelona - PAO Arsenal - Sparta Praga 3:0 0:0 PAO - Barcelona Sparta Praga - Arsenal 0:2 4:1 Barcelona - Udinese Ajax - Arsenal 1:2 0:2 Werder - Barcelona Arsenal - Thun 2:1
Ktoś tam powiedział, że obrona Barcelony nie należy do czołówki. Arsenal stracił 2 bramki, Barca 4 ... ale kiedy wygrywa się 4-1 czy 3-1 to nawet w tak prestiżowych rozgrywkach jak CL przestaje sie juz myslec o tylach:) Warto tez przypomniec ze 1-1 z Chelsea na Camp Nou to tylko zasluga sedziego ktory podyktowal nieslusznie karnego. Z kim gral Arsenal? Thun, Ajax, Sprata Praga, Real Madryt, Juve i Villareal. Z całym szacunkiem dla tych drużyn ale nie należą one do najlepszych niestety. Real w tym sezonie gra niesamowity piach, zero ładu i składu - ale tylko olbrzymia impotencja strzelecka w Londynie uratowala Arsenal. Z Juve stalo sie cos dziwnego jak grali z Arsenalem, to juz nie byla tak perfekcyjna druzyna jak zawsze. Villareal - wiadomo, zabraklo szczescia. Wiec nie przesadzalbym, ze Arsenal ma najlepszą obronę świata bo tak poprostu nie jest - to że stracili tak malo bramek to niesamowity fart. Eboue, Flamini, Toure, Campbell czy Oleguer, Marquez, Puyol, Gio? Wg wielu obiektywnych zrodel Marquez to obecnie jeden z lepszych jesli nie najlepszy obronca swiata. Jesli ktoras z defensyw ma sie spalic to wg mnie predzej bedzie to obrona Arsenalu. Jesli wystartuje trojka Etoo Messi i Ronaldinho to jest duze prawdopodobienstwo ze strzela dwa gole bo zawsze w takiej konfiguracji padaly minimum 2 bramki dla Barcy. To juz nie jest guraganowy atak do jakiego nas przezwyczaila duma katalonii
|
Do góry
|
|
|
|
|
|