Strona 12 z 54 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 53 54 >
Opcje tematu
#5675718 - 20/12/2012 16:31 Re: QC Siatkówka [904] [Re: emdoka]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Originally Posted By: emdoka
Originally Posted By: _Korver_
korver dlaczego nigdy nie podliczysz swojej miny? a jak CI sie cos trafi to zaraz emotki wrzucasz jaki to z Ciebie wielki inwestor nie jest? laugh

Wojtas mial racje co Ciebie,

a typ wrzucany na fenerbahe gdy to tylko marathon mial piszac, ze mozna upchac kilkanascie kilogramow spokojnie, to rynsztok.

jak już chcesz zgrywać wielkiego inwestora, to chociaz sie naucz tego, ze Marathon to nie bukmacher, tylko pseudo bukmacher,

a teorie ze siatkarze z PLus ligi sobie chca dorobic do pensji, obstawiajac na niskich limitach PP tez sobie wloz miedzy bajeczki,

jak nie wiesz ile zarabiaja siatkarze w PLS nawet w takich druzynach jak Kielce to zapytaj kogos tutaj moze znajdzie sie ktos madry ktory ci takiej infromacji udzieli

Co mam Ci skany wklejać? No proszę Cię. grin

crazy myślałem, że mam do czynienia z chociaż delikatnie kumatymi, rozumiejącymi znaczenie słowa 'ironia'. Temat rzeka, jedni rozumieją, inni nie. Pech chciał, że trafiłeś do tej drugiej grupy, ale co mi do tego? Tak, naprawdę myślę, że zawodnicy sobie dorabiają. laugh

Najlepsze jest to, że szczekające 'mordki' się zmieniają, a ja dalej w branży. Szczęście nowicjusza, zaiste.

nie jestem zadnym szczekaczem, bo w branzy od lat siedze, typowalem na forach na ktorych ze swoim podejsciem bys wylecial po 1becie,

tepilem i bede tepil takich jak ty, co zbijaja rynek na limitach,

co mi po twoim skanie? ile Ci wzieli na to fenerbahe? nawet nie patrzylem jaki byl kurs dokladnie, ale badzmy powazni, chcesz sie klocic ze marathon to jest buk?
to jest buk na strzala, wezma 500-1000e raz i zaraz ci dopierdalaja 1e limit, albo blokuja konto i musisz czekac pozniej miesiac az sie odezwa i oddadza,
wiec jak ty to mowisz, siedzisz od lat w branzy to typujesz za te 1euro regularnie?
bo jakos nie chce mi sie wierzyc, ze co 2razy w tygodniu od lat zakladasz nowe konta laugh bo grajac w tym 'buku' tak by nalezalo miec.

Sprawa jest prosta, każdy ma swoje sposoby. Ja w takim bet365 nie wytrzymam dłużej niż 2-3 tygodnie, zawsze mnie zbanują. Dla mnie marathon to buk taki sam jak inny, więc jedyne co przez Ciebie może przemawiać to zazdrość, ale w tym wypadku to i tak nieuzasadnione, bo do jasnej cholery - Fenerbahce wtopiło, więc w czym problem. laugh

Mówisz, że na wielu forach byłeś, szacunek. Naprawdę jestem pod wrażeniem. hura

Prosta sprawa - nie podoba się, jest funkcja ignoruj. Dziwne, że nikt z dotychczasowych szczekaczy tego nie zrobił... Pokrzyczeć lubią, ale podłapać info lub beta również. ooo

Pozdrawiam serdecznie i następnym razem proszę o uwagi PRZED meczem, bo jakoś wtedy nikomu nie przeszkadza co piszę. frown

Do góry
Bonus: Unibet
#5675719 - 20/12/2012 16:32 Re: QC Siatkówka [904] [Re: JuN]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Originally Posted By: JuN
Kontaktujemy się z Tobą w sprawie zakładu o numerze ref. XXXXXXXXXXXXXX postawionym po kursie 25.00 na Severodonec - Kobiety wygra set 3 - 25-17 (Bieżący set - Dokładny wynik Volyn Lutsk - Kobiety v Severodonec - Kobiety). Zauważyliśmy, że selekcja ta została postawiona na nieprawidłową liczbę i w związku z tym, zgodnie z naszymi zasadami, selekcja powinna zostać rozliczona po prawidłowym kursie.

W tym przypadku, anulowaliśmy przegraną selekcję w geście dobrej woli.

i tak inne z tego meczu.

No i raczej prawidłowo, bo tak jak pisałem wczoraj wynik był odwrotny i generalnie to Twoje wszystkie bety wtopiły, więc zwrot jest rozsądnym rozwiązaniem IMO.

Do góry
#5675766 - 20/12/2012 18:03 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
ale ja nie neguje tego.

Do góry
#5675797 - 20/12/2012 18:46 Re: QC Siatkówka [904] [Re: _Korver_]
emdoka Offline
member

Meldunek: 27/11/2011
korver dlaczego nigdy nie podliczysz swojej miny? a jak CI sie cos trafi to zaraz emotki wrzucasz jaki to z Ciebie wielki inwestor nie jest? laugh

Wojtas mial racje co Ciebie,

a typ wrzucany na fenerbahe gdy to tylko marathon mial piszac, ze mozna upchac kilkanascie kilogramow spokojnie, to rynsztok.

jak już chcesz zgrywać wielkiego inwestora, to chociaz sie naucz tego, ze Marathon to nie bukmacher, tylko pseudo bukmacher,

a teorie ze siatkarze z PLus ligi sobie chca dorobic do pensji, obstawiajac na niskich limitach PP tez sobie wloz miedzy bajeczki,

jak nie wiesz ile zarabiaja siatkarze w PLS nawet w takich druzynach jak Kielce to zapytaj kogos tutaj moze znajdzie sie ktos madry ktory ci takiej infromacji udzieli

Co mam Ci skany wklejać? No proszę Cię. grin

crazy myślałem, że mam do czynienia z chociaż delikatnie kumatymi, rozumiejącymi znaczenie słowa 'ironia'. Temat rzeka, jedni rozumieją, inni nie. Pech chciał, że trafiłeś do tej drugiej grupy, ale co mi do tego? Tak, naprawdę myślę, że zawodnicy sobie dorabiają. laugh

Najlepsze jest to, że szczekające 'mordki' się zmieniają, a ja dalej w branży. Szczęście nowicjusza, zaiste.

nie jestem zadnym szczekaczem, bo w branzy od lat siedze, typowalem na forach na ktorych ze swoim podejsciem bys wylecial po 1becie,

tepilem i bede tepil takich jak ty, co zbijaja rynek na limitach,

co mi po twoim skanie? ile Ci wzieli na to fenerbahe? nawet nie patrzylem jaki byl kurs dokladnie, ale badzmy powazni, chcesz sie klocic ze marathon to jest buk?
to jest buk na strzala, wezma 500-1000e raz i zaraz ci dopierdalaja 1e limit, albo blokuja konto i musisz czekac pozniej miesiac az sie odezwa i oddadza,
wiec jak ty to mowisz, siedzisz od lat w branzy to typujesz za te 1euro regularnie?
bo jakos nie chce mi sie wierzyc, ze co 2razy w tygodniu od lat zakladasz nowe konta laugh bo grajac w tym 'buku' tak by nalezalo miec.

Sprawa jest prosta, każdy ma swoje sposoby. Ja w takim bet365 nie wytrzymam dłużej niż 2-3 tygodnie, zawsze mnie zbanują. Dla mnie marathon to buk taki sam jak inny, więc jedyne co przez Ciebie może przemawiać to zazdrość, ale w tym wypadku to i tak nieuzasadnione, bo do jasnej cholery - Fenerbahce wtopiło, więc w czym problem. laugh

Mówisz, że na wielu forach byłeś, szacunek. Naprawdę jestem pod wrażeniem. hura

Prosta sprawa - nie podoba się, jest funkcja ignoruj. Dziwne, że nikt z dotychczasowych szczekaczy tego nie zrobił... Pokrzyczeć lubią, ale podłapać info lub beta również. ooo

Pozdrawiam serdecznie i następnym razem proszę o uwagi PRZED meczem, bo jakoś wtedy nikomu nie przeszkadza co piszę. frown

po co sie chwalisz z betem ze Ci konto starczy na 3tygodnie? czy ja mowilem chocby slowo o tym buku? to taka sama patologia jak marathon, jak sie gra nisze, to po 1-2zakladach sie dostaje czesto bany obecnie.

po prostu chodzi mi o to, ze sie powinno zamknac morde, przed zdjeciem limitow w PINN na duzych rynkach, a przy innych poczekac chociaz az kilka bukow wyjdzie, wiadomo ze kazdy sam sobie cos tam gra bo wie ze spadnie, ale na chuj wrzucasz na forum na malych limitach tym bardziej na otwarte, gdzie zaraz cala sala rysi sie na to rzuci jak szczerbaty na suchary, nie rozumiem.

Do góry
#5675800 - 20/12/2012 18:49 Re: QC Siatkówka [904] [Re: emdoka]
emdoka Offline
member

a to czy fenerbahce wtopilo czy nie to mnie zupelnie nie interesuje, nie mysl sobie ze gram twoje typy, badzmy powazni, po prostu uwazasz sie za powaznego gracza, a zachowujesz sie co najwyzej jak nieograny kadet.

jesli chodzi o zachowania rynku itd, tyle.

Do góry
#5675813 - 20/12/2012 19:04 Re: QC Siatkówka [904] [Re: emdoka]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
@emdoka widze wielki gracz jestes, a do tego zwolennik "nie mowic nikomu bo nam zabraknie"

czy Korver wygrywa czy przegrywa, to za to ile napisal na tym forum przez lata to mu mozesz na razie buty czyscic

nie wnikam kto wiecej zarabia, Ty czy Korver, odnosze sie tylko do wkladu na forum. Prawda jest taka, ze od momentu kiedy Korver, wojtas, agr, Darwin przestali pisac to temat siatkowki nie istnieje na mecz.pl. a nie zauwazylem zebys Ty wnosil tutaj cos wartosciowego.

wiec proponuje troche zluzowac, bedziesz mial sie czym chwalic to chwal, ale przed meczem, zbuduj sobie nazwisko i dopiero wybieraj na wojenki z innymi userami

na razie jestes maly kundelek z podraznionym ego

Do góry
#5675834 - 20/12/2012 19:30 Re: QC Siatkówka [904] [Re: kazow]
emdoka Offline
member

Originally Posted By: kazow
@emdoka widze wielki gracz jestes, a do tego zwolennik "nie mowic nikomu bo nam zabraknie"

czy Korver wygrywa czy przegrywa, to za to ile napisal na tym forum przez lata to mu mozesz na razie buty czyscic

nie wnikam kto wiecej zarabia, Ty czy Korver, odnosze sie tylko do wkladu na forum. Prawda jest taka, ze od momentu kiedy Korver, wojtas, agr, Darwin przestali pisac to temat siatkowki nie istnieje na mecz.pl. a nie zauwazylem zebys Ty wnosil tutaj cos wartosciowego.

wiec proponuje troche zluzowac, bedziesz mial sie czym chwalic to chwal, ale przed meczem, zbuduj sobie nazwisko i dopiero wybieraj na wojenki z innymi userami

na razie jestes maly kundelek z podraznionym ego

ja mam wyjebane w takich jak ty, nikomu nic nie zamierzam udowadniac, i ulatwiac roboty, kazdy ma internet, moze sobie szukac, po prostu zjebalem korvera bo utrudnia robote podajac cokolwiek na niskich limitach i jak tego nie bedzie robil to kazdy skorzysta.

bo jaki ma sens podawanie jakis spotkan z CEV gdy z oferta wyszedl tylko PINN na limitach 200zl gdzie po 1 kliknieciu kurs spada o 0.10 albo lepiej? nie lepiej poczekac godzine czy 2 az zdejma limity i inni pokopiuja? ( a takie rzeczy widzialem ze tez robil )

zrozumiecie to wreszcie?

Do góry
#5675847 - 20/12/2012 19:40 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
kazow Offline
Carpal Tunnel

o panie dziekuje za nauke ..juz prawie pojalem..juz prawie ..zaiste wielkosc twojego umyslu jest tak wielka i tak madre rzeczy nam tlumaczysz..

ale czy aby nie za duzo zdradzasz prostemu ludowi? lepiej juz nie pisz bo buki sie skapną i wycofaja siatkowke calkowiecie z oferty

ja mysle ze najlepszym pomyslem dla ciebie jest zalozenie zamknietego forum i dostep tylko dla siebie samego, bedziesz tam mogl sie wielbic i pisac "zjebalem tego", "jestem wielki", jestem mądry a oni nie zrozumieja", "mam wyjebane", "nie bede nikomu ulatwial"

Do góry
#5675849 - 20/12/2012 19:43 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
emdoka Offline
member

ja nie mam nic przeciwko wrzucaniu na otwarte, ale jak oferta jest rozbudowana i jesli ludzie moga to zagrac po rzeczywistych kursach, i za realne pieniadze, wirtualne pieniadze mnie nie interesuja.

na czym bardziej skorzystasz Ty jako wielki fan Korvera? i inni z tego forum?
jak bedzie siedzial cicho np do 2h przed meczem i poda kurs moze 0.10 nizszy niz byl w godzinach porannych - ale taki ktory mozesz klikac za duza kase?

czy taki ktory poda po kursie np 2.50 i zaraz go ludzie zbija do 1.40 na niskich limitach?

sam sobie odpowiedz

Do góry
#5675855 - 20/12/2012 19:48 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
Dindek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/11/2007
Emdoka nie ma sie co klocic tongue jedni maja duze ego, drudzy male smile jest tez grono " smyrających po rowie" tongue nie neguje nikogo ale po co w ogole ta dyskusja laugh

Do góry
#5675856 - 20/12/2012 19:51 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
kazow Offline
Carpal Tunnel

nie jestem wielkim fanem Korvera, po prostu doceniam jego wklad i wiedze i nie lubie jak psiaki szczekaja a nic jeszcze nie pokazali wielkiego

ahh i moze zlamie twoje zycie ... ale istnieje jeszcze swiat poza mecz.pl i czy Korver poda tutj typ czy nie ... ma male znaczenie ..sa inne fora, so maile, telefony i nikt nie bedzie czekal z graniem zeby nie zbic kursu

ahh i nie wiem czy wiesz... sa tez gracze z innych krajow, nom jednak to nie tylko polska i mecz.pl

wiec prawda jest taka, ze kazdy zagra jak najszybciej i nie bedzie czekal na nikogo innego zeby "nie zbic kursu"

i Ciebie to boli, bo chcialbys sam zagrac, dostac wyzszy kurs i dopiero dac wiadomosc innym

Korver robi to samo, tylko najwidoczniej ma info wczesniej niz ty, zagra swoje a ty jezcze nie zdazysz i placzesz ze nizszy kurs

cos czuje ze za chwile sie dowiem ze Korver gra za 2zl tak jak reszta forum i nie wystarczy na Twoje 100tys

Do góry
#5675857 - 20/12/2012 19:56 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
emdoka Offline
member

koniec dyskusji z toba, bo nic nie rozumiesz dalej - wg twojego toku myslenia w bukmacherce chodzi o to zeby podawac i grac typ od razu jak oferte wystawi marathon wink

i caly typerski swiat tak czyni, brawo.

Do góry
#5675858 - 20/12/2012 19:57 Re: QC Siatkówka [904] [Re: emdoka]
kazow Offline
Carpal Tunnel

ja nie mam nic przeciwko wrzucaniu na otwarte, ale jak oferta jest rozbudowana i jesli ludzie moga to zagrac po rzeczywistych kursach, i za realne pieniadze, wirtualne pieniadze mnie nie interesuja.

na czym bardziej skorzystasz Ty jako wielki fan Korvera? i inni z tego forum?
jak bedzie siedzial cicho np do 2h przed meczem i poda kurs moze 0.10 nizszy niz byl w godzinach porannych - ale taki ktory mozesz klikac za duza kase?

czy taki ktory poda po kursie np 2.50 i zaraz go ludzie zbija do 1.40 na niskich limitach?

sam sobie odpowiedz

i zeby odpowiedz na twoje pytanie

Tak, oczywiscie ze lepiej byloby dla wszystkich nie zbijac kursu. ale ty piszesz o sytuacji idealnej ...a swiat idealny nie istnieje... sorry ale zawsze bedzie ktos kto zagra wzczesniej za duza kwote i zbije kurs ..wiec jak sens ma rozwazac "swiat idealny"?

Do góry
#5675860 - 20/12/2012 20:02 Re: QC Siatkówka [904] [Re: emdoka]
kazow Offline
Carpal Tunnel

koniec dyskusji z toba, bo nic nie rozumiesz dalej - wg twojego toku myslenia w bukmacherce chodzi o to zeby podawac i grac typ od razu jak oferte wystawi marathon wink

i caly typerski swiat tak czyni, brawo.

tak, jezeli marthon wystawi i limit mnie zadowala - zagram bez mrugniecia okiem i nie mam zamiaru czekac na caly inny swiat

zakladam, ze Ty jestes matka Teresa i pozwolisz zagrac innym a sam dolozysz po nizszym kursie

i pozwole sbie podsumwoac moje wypowiedzi, zebys moze ty wreszcie zorzumial o czym ja pisze:

1. nie lubie jebania ludzi przez osoby, ktore nic nie znacza w temacie (korver vs. ty)

2. oczywiscie ze lepiej nie podawac typu i czekac na wieksze limity, zgadzam sie z toba, ale to jest swiat idealny, ktory nie istnieje

3. to czy Korver napisze na mecz.pl ma lekko maly wplyw czy kursy spadna, kurs i tak zbiją inni ludzie na swiecie bez zwiazku z Korverem

4. nie ejst wielkim faenm Korvera

mam nadzieje ze teraz jasne

Do góry
#5675861 - 20/12/2012 20:03 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
emdoka Offline
member

nie, nikt nie zagra za duza kwote, bo jak z oferta wychodzi PINN np czesto na limitach 100-200zl to nikt tego meczu po kursie jaki wystawia nie zagra za DUZA KWOTE to samo z bwinem i innymi,

to co wystawi jeden buk, i poleci na to chociaz 1-2czy 3k lacznie to zaraz jest korekta kursow i inni wystawiaja juz po tej znacznej korekcie.

ja mowie o czyms realnym, zapamietaj sobie ze sie typuje kursy a nie mecze, jak CI korver czy ktos inny wrzuca cos po 3.00 to po co za chwile bedziesz to gral po 1.60? skoro to jest prawidlowy kurs?

to co CI poda to znaczy ze jest value, ze te 3.00 jest warte np te 1.60 wiec jak masz 1.60 to juz nie powinienes tego grac, ale wiekszosc ludzi tutaj tego nigdy nie ogarnie.

Do góry
#5675863 - 20/12/2012 20:05 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
emdoka Offline
member

myslisz sie caly czas? a kto zbija jak nie korver czy inni? skoro masz limit w PINN 200zl to co kliknicie kurs spada o 0.10 to naprawde uwazasz ze to zbija caly swiat?

myslisz ze siatkowka to sa makro rynki porownywalne do primiera division czy LM pilkarskiej?

dalej nic nie ogarniasz, jestes amatorem.

koniec dyskusji

Do góry
#5675865 - 20/12/2012 20:08 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
kazow Offline
Carpal Tunnel

nadal piszesz o czyms co moge okreslic slowem "utopia"

ma sens, jest korzystne dla wszystkich, ale nigdy nie wejdzie w realizacje ..jak sam piszesz 1-3k wystarczy zeby zbic kurs ...myslisz ze wszyscy na swiecie beda czekac i wstrzymaja sie z graniem?

oczywiscie ze zagraja, kazdy chce byc w tych 3k i tyle

obwiniasz za cale zlo Korvera, a w rzeczywistosci musialbys trzymac pod kluczem kazdego gracza na swiecie, zeby nie gral

utopia panie i tyle

Do góry
#5675866 - 20/12/2012 20:08 Re: QC Siatkówka [904] [Re: emdoka]
dupajas Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/01/2012
myslisz sie caly czas? a kto zbija jak nie korver czy inni? skoro masz limit w PINN 200zl to co kliknicie kurs spada o 0.10 to naprawde uwazasz ze to zbija caly swiat?

myslisz ze siatkowka to sa makro rynki porownywalne do primiera division czy LM pilkarskiej?

koniec dyskusji
a to na maratonie gra tylko korver i mecz.pl? bo wyglada mi to na buk dla wielu nacji i byle jaki rusek czy inny moze ci zbic kurs

Do góry
#5675867 - 20/12/2012 20:10 Re: QC Siatkówka [904] [Re: emdoka]
kazow Offline
Carpal Tunnel

koniec dyskusji

pozostaje mi jako amator jeszcze raz podziekowac o panie za nauke ... neistety twoj wielki umysl nie byl w stanie przekazac i pomoc mi zrozumiec nauk..

z drugiej strony wiesz jak mowia ..porazka mojego ucznia jest moją porazką smile

Do góry
#5675870 - 20/12/2012 20:12 Re: QC Siatkówka [904] [Re: Piostar]
emdoka Offline
member

ja nie mam nic do korvera, bo wiedze ma, ale ma chujowe podejscie, i tyle.

mowisz o calym swiecie a prawdopoodbnie tylko w polsce ludzie maja takie maniery, zeby zbijac kursy zeby z reguly zarobic pare zlotych, na zachodzie jest calkiem inna specyfika gry, w polsce ludzie w wiekszosci jeszcze nie dorosli zeby zarabiac na zakladach,

zobacz jak typy podaje np Nitu, kazdy pogra za w miare noramlne pieniadze, ale zwroc uwage w ktorym momencie on podaje typy - jak kursy sa juz uksztaltowane, limity zdjete i oferta dostepna w wielu firmach, tylko wowczas podawanie typow gdziekolwiek ma jakis sens, inaczej to jest utopia i nabijanie sobie yieldu czy bilansu.

bo osobiscie wole kogos kto robi yield 5-10% realny, niz sobie najbija bilans na malych limitach i ma przy tym 30-40%

Do góry
Strona 12 z 54 < 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 53 54 >