#558022 - 16/04/2006 05:26
Re: Oszust - namierzony!
|
member
Meldunek: 08/04/2006
|
Quote:
Albo sie przestraszyl, albo Neteller zablokowal konto zanim kase przelal do siebie. A jak kasa bedzie u mnie to nie mam podstaw do sciagania go, co innego gdyby kase przelal do siebie, wtedy kumpel robi mala wycieczke, ktora zreszta byla juz nagrana ale odwolalem, na szczescie dla niego. Pozdrawiam
Czyli ta złodziejska kurwa działa nadal BRAWO
i co Wam to dało? NIC , on juz pewnie za moment oszuka kolejna osobę albo i wiecej 
|
Do góry
|
|
|
|
#558027 - 16/04/2006 15:20
|
member
Meldunek: 08/04/2006
|
ja mysle panowie ze ta kurwa z usmiechem na twarzy czyta ten temat i ma z nas wszystkich polewke, swoja droga zastanawiam sie czy nie zrobic mu podpuchy, ja bym zlodziejowi napewno nie darowal!!!!
oddal kase ktora wczesniej ukradl, zajebac takiego szmatlawca to malo, jemu trzeba zrobic konkrety .....
pozdrawiam i UWAŻAJCIE!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#558028 - 16/04/2006 17:56
|
enthusiast
Meldunek: 05/04/2006
|
Quote:
Wiadomo, że każdy chciałby go złapać, bo samo to co zrobił powoduje, że krew człowieka zalewa...Ale spójrzcie prawdzie w oczy... Chyba każdy by się cieszył, że kaska wróciła... I to byłoby najważniejsze... W sumie sprawa dla niego się skończyła... Zrobił swoje -> odzyskał pieniążki
Zrobił tak raz, zrobi i drugi, to tylko kwestia czasu. Taich ludzi trzeba "naznaczać".
|
Do góry
|
|
|
|
|
|