#5573282 - 04/10/2012 05:24
Re: Własna strona internetowa
[Re: Maciek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Za tę kwotę to poleca już tylko www.zlecenia.przez.net ...jak postanowisz dopisać jedno zero to zapraszam do mnie na PW :-)
|
Do góry
|
|
|
|
#5573588 - 04/10/2012 17:56
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Czasem można tutaj coś fajnego znaleźć i przerobić: www.templatemonster.comAle pod kątem wynajmu aut ślubnych ciężko będzie coś znaleźć.
|
Do góry
|
|
|
|
#5573906 - 04/10/2012 21:40
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
Podepnę się pod temat, jeśli pozwolisz Maciek  Też potrzebuję 2wóch stron wizytówek, Linc odbierzesz priva. Pzdr. Joke
|
Do góry
|
|
|
|
#5574129 - 04/10/2012 23:54
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
500 zł to standard za taka stronke bez domeny i serwera oczywiscie, wodpress + szablon. Potem nawet sam będziesz mógł sobie dytować w kilka sekund.
Ta oferta od nazwy beznadziejna, poza tym tam pewnie ze 100 zł za przedluzenie domeny.
|
Do góry
|
|
|
|
#5575166 - 05/10/2012 15:17
|
Pooh-Bah
|
bo to sa cwaniaki i pewnie w tym szablonie jest jeszcze link do ich firmy, domyslam sie ze szablony sa niskich lotow, a na wordpressa mozna znalezc piekne skorki (czesc darmowych i czesc platnych) i tez latwo przerobic, poza tym wystarczy Ci spokojnie hosting za 40 zł rocznie i przedluzenie domeny za 60. Ponad to ciekawe jak te stronki mają się w kwesti SEO, w Worpdressie naprawde wystarczy kilka klików, żeby to już jako tako wyglądało i można było przymknąć oko, a Google kocha Wordpressa, natomiast tutaj nie wiem jak to wygląda, ale znowu zakladam ze nikt tego nie bral pod uwage (aczkolwiek moge sie mylic oczywiscie, gdyz nie znam produktu  )
|
Do góry
|
|
|
|
#5575511 - 05/10/2012 18:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
ok, ale jak sam piszesz "nie znam produktu" to po co piszesz "oferta beznadziejna" ?
jak dla mnie kto co lubi, masz techniczne skillsy i cche ci sie bawic to mozesz szukac na wordpressie itd.
mozesz tez nawet nauczyc sie kodowania, grafiki, pozycjonowania i zrobic to wszystko sam, tylko czy na tym polega Twoj biznes? biznes Macka to wynajme limuzyny, wiec po cholere ma sie bawic w robienie strony? lepiej zaplacic i ktos to zrobi, a Maciek moze zajac sie biznesem wlasciwym
nazwa daje oferte dla ludzi, ktorzy nie chca wchodzic w szczegoly techniczne, tylko zaplacic i zeby dzialalo i ta oferta wedlug mnie jest OK, i cenowo i jakosciowo
kiedys wynajalem goscia do zrobienia wizytowki, fakt zaplacilem 300zl, zrobil szybko (pewnie sam wykorzystal jakis darmowy szablon) ... a potem musialem sie prosic tygodniami za kazda najmniejsza zmiane
a teraz strona jest zrobiona, nazwa za free pozmieniala co tylko chcialem,a zmiany sa tak proste ze kazdy idiota je wprowadzi, wiec po co mi wiecej? mozna sie skupic na biznesie wlasciwym.
|
Do góry
|
|
|
|
#5575542 - 05/10/2012 18:39
[Re: kazow]
|
Pooh-Bah
|
ok, ale jak sam piszesz "nie znam produktu" to po co piszesz "oferta beznadziejna" ? widziałem ich gotowe sklepy, były słabe. mozesz tez nawet nauczyc sie kodowania, grafiki, pozycjonowania i zrobic to wszystko sam, tylko czy na tym polega Twoj biznes? biznes Macka to wynajme limuzyny, wiec po cholere ma sie bawic w robienie strony? lepiej zaplacic i ktos to zrobi, a Maciek moze zajac sie biznesem wlasciwym akurat moj tak  ale MAciek moglby lepiej spożytkować te pieniadze, a wordpress jest banalnie prosty, kazdorazowa zmiana tekstu polega na tym samym co obsluga worda.
|
Do góry
|
|
|
|
#5575569 - 05/10/2012 18:51
[Re: Self-Confident]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
ok, ale jak sam piszesz "nie znam produktu" to po co piszesz "oferta beznadziejna" ? widziałem ich gotowe sklepy, były słabe. mozesz tez nawet nauczyc sie kodowania, grafiki, pozycjonowania i zrobic to wszystko sam, tylko czy na tym polega Twoj biznes? biznes Macka to wynajme limuzyny, wiec po cholere ma sie bawic w robienie strony? lepiej zaplacic i ktos to zrobi, a Maciek moze zajac sie biznesem wlasciwym akurat moj tak  ale MAciek moglby lepiej spożytkować te pieniadze, a wordpress jest banalnie prosty, kazdorazowa zmiana tekstu polega na tym samym co obsluga worda. no wiesz co, my mowimy o wizytowce za 300zl a nie o sklepie. Fajny sklep to nie zrobisz za 300 zl nigdzie. a co do "Macka". Teoretycznie moglby pieniadze spozytkowac inaczej, ale czy lepiej? Musialby zainwestowac czas w znalezienie wordpressa ( bo nie kazdy wie ze istnieje), nauke (jakkolwiek prosta by nie byla), zrobienie stronki, poprawki ... a czas to pieniadz chyba, nie? a tak to mowi co chce i odbiera gotowy produkt rozumiem Twoje podejscie, ale zwaz na to ze siedzisz w tym biznesie wiec masz inna perspektywe po protu oferta nazwa.pl to inny target, ty nie jestes w tym targecie ot co
|
Do góry
|
|
|
|
|
|