Górnik Polkowice - Świt Nowy Dwór 15:30
mhm, mysle ze po ost wyniikach jakei padaly, matematycznie rzecz biorac ... czysty X
, bez analizy bo i po co, jak bedzie 0:0, z gory wiadomo
Zagłębie Sosnowiec - Finishparkiet 16:00
no. mysle ze sosnowiczanie wreszcie pokaza na cos ich stac, Dwrecy bym nei przekreslal, jednak Zaglebie walczy z jakims wew. kryzysem i jezeli ma go przezwyciezyc, to tylko teraz.
Poza tym pilkarsko to druzyna prawie na 1 lige
Typ 1 stawka 8/10
Lechia Gdańsk - Heko Czermno 16:00
Ambitna Lechia jak juz wiele razy psialem, neizwykla oddawac meczy bez walki, tym bardziej ze wciaz wisi nad Nimi widmo barazy. A HEKO to bardzooo dziwny team, kupe meczy na 0:0, ale gdanszczanie po wygranej w Bialym, na flai uneisienia wg mnie wygraja ten mecz. Pilkarsko moze wychodzi remis, ale Gdans to Gdansk, przyjdzie sporo ludzi po ost sukcesie i warto za 1,9 zagrac gospodarzy.
Typ 1 stake 6-7/10
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Piast Gliwice 16:00
Bardzo trudny mecz to typowania. Piastole odpoczeli, TSP po ciezkim boju z Zaglebiem. Chyba wieksza motywacja po stronei bielszczan, ale Piast jest bardzo ambitny. Pokazali w tym seoznie ze potrafia grac w pilke. Wg zasady - atut wlasnych smieci - typ 1X stake 7/10 (ew. no bet)
Widzew Łódź - Radomiak 18:00
tutaj analizy chyba nie trzeba, po prostu Widzew wygrywa i wlasciwie jest juz prawie jedna noga w "Pomaranczowej krainie"
. Inny wynik bedzie neispodzianka na miare ost meczu LKS - Polonia
Typ 1 stawka 9/10
KSZO Ostrowiec - Szczakowianka J. 18:00
podobnie j.w. Widzialem szczakowa, straszne padake graja. Naprawde slaby zespol. A KSZO marzy o Orange, wiec i ten mecz wygra zapewne. Tym bardziej ze Jaworzno gra neiprzekonujaco i niekonsekwentnie.
Typ 1 stawka 9/10
Jagiellonia Białystok - Polonia Bytom 17:00
tym razem sie powstrzymam od analizy, bo wg mnie moze pasc kazdy wynik. Ja osobiscie stawiam 1 na kuponik (wiadomo. na ew. poprawe humoru) ale reszcie Polski nei zainteresowanej bezposrednio wynikiem odradzam granie tego meczu.
NO BEZT
Ruch Chorzów - Śląsk Wrocław 17:00
No i chyba najwieksi pewhcowcy wiosny. Ruch siedzial na Widzewie caly mecz a mimo to przegral, pech. Moze szczescie sie usmiechnie w neidziele do Ruchu. No bo jak nie wygraja z nieprzekonujacym swoja gra WKS, to niestety smutna prawda - jeden z najbardziej zalsuzonyc hklubow w hiostorii polskiej pilki bedzie jedna noga w III lidze.
Typ 1 stawka 7/10, typ 1X stawka 9/10
Zawisza Bydgoszcz - ŁKS 18:0
wg mnie no bet. Prawdopodobny remis na system