#554848 - 30/04/2006 09:14
Re: Snooker-World Championship
|
Pooh-Bah
Meldunek: 05/07/2005
|
Quote:
Witam.
Musze przyznac , ze bardzo jestem zaskoczony porazka Ronnie'go, jednak zasluzenie wygral Doot.Kapitalnie zagral taktycznie i w typ pojedynku nie bylo przypadku.Brawo Dott i...Arcyfaza !!! Napisales ze wszystko moze "popsuc" Doott(final Ronnie-Ebdon) i tak sie stalo.Ja przyznaje nie dopuszczalem nawet takiej mysli, widac grubo sie mylilem! Co do finalu spotykaja sie niemal..."blizniacy", calkiem podobne style gry.Wydaje mi sie ze wynik przez caly mecz bedzie 'oscylowal"wokol remisu, wiec w miare bezpiecznym typem wydaje sie byc:
Ebdon - Dott+4,5 2 1,48 (baw)
Kurs maly , ale dla lepszego ogladania mozna sie delikatnie skusic.Pozdrawiam wszystkich grajacych , zyczac samych wygranych i milego ogladania finalu z ...dreszczykiem emocji!!!
aj, zapomnialem dodac.Ja osobiscie bede kibicowal ...Ebdonowi, zaskarbil sobie moja sympatie bijac brawo przegranemu (Murphy, Fu), super sportowa postawa, no i te...lzy . Naprawde fajny z niego gosc, a ze gra delikatnie mowiac wolno , no coz nikt nie jest ...doskonaly!
|
Do góry
|
|
|
|
#554850 - 30/04/2006 11:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Ja osobiście uważam, że będziemy świadkami bardzo ciekawego i wyrównanego meczu. Niewykluczone, że jednemu z zawodników w początkowej fazie spotkania uda się odjechać na kilka frejmów ale im bliżej końca tym wynik będzie się zbliżał do stanu remisowego, a o końcowym zwycięstwie jednego z zawodników zadecydują 1-3 frejmy różnicy. W związku z typ rozważam zagranie zakładu Powyżej 31,5 frejmów po kursie @2.0. Nie podejmuję się obstawiania zwycięzcy pojedynku ponieważ mamy do czynienia z 2-ma zawodnikami prezenrującymi bardzo podobny poziom i bardzo podobny styl gry. Natomiast jakby mi ktoś kazał na siłę wskazać zwycięzcę to powiedziałbym... Graeme Dott. Jedno jest pewne - to będzie dłuuugi mecz...
|
Do góry
|
|
|
|
#554851 - 30/04/2006 11:38
|
Pooh-Bah
|
Quote:
W związku z typ rozważam zagranie zakładu Powyżej 31,5 frejmów po kursie @2.0.
Tomo, mysle podobnie, uwazam ze do konca wynik bedzie otwarty tj. blisko remisu , wiec Twoj typ jest zdecydowanie lepszy od mojego , ktory zamiscilem wczesniej, a i kurs na over 31,5 wyzszy bo 2,0.Powodzenia.!
|
Do góry
|
|
|
|
#554857 - 03/05/2006 07:20
|
Pooh-Bah
|
Quote:
Witam!
Chciałbym również podziękować wszystkim uczestnikom tego tematu. Dzięki Wam udało Nam się zagrać kilka ciekawych typów i mam nadzieję, że podobne sukcesy będziemy odnosić również w przyszłości.
Pozdrawiam Arcyfaza
Arcyfaza, musze przyznac ze rozbawil mnie Twoj wpis, gdyz wczoraj rowniez chcialem podziekowac wszystkim za typki , sugestie i ze w ogole bylismy razem.Pisze ze rozbawilo mnie , bowiem tyle co pomyslalem o tym , podchodze do kompa Okazales sie szybszy!!!! Dziekuje wiec dzisiaj i ciesze sie ze fajni goscie tu pisali i zaluje ze musimy czekac do sierpnia lub wrzesnia.Zycze wszystkim powodzenia i duzych wygranych w innych dyscyplinach.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|