#5500631 - 17/08/2012 22:13
Re: Polska Kadra/ EURO 2012
[Re: Widget]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5504816 - 21/08/2012 07:25
[Re: xqwzts]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
Nie wiem co wszyscy widza w Koseckim, chlopak nie ma nic poza szybkoscia jak na razie, sama szybkosc to troche za malo.. W pełni się z tym zgadzam.
|
Do góry
|
|
|
|
#5504859 - 21/08/2012 14:22
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
Juz wydaje mi sie ze predzej Żyro wystapi w kadrze i go opchna za ladna kase, chociaz tez nie jestem zwolennikiem jego 'talentu'  na sile byl wystawiany przez Skorże w zeszlym sezonie chyba zeby jego wartosc skoczyla Kosecki i Żyro to teraz dwa cieniasy (nie wydaje mi sie zeby cos sie mialo zmienic) i jak ich zobacze na boisku w kadrze w najblizszej przyszlosci to wyrzucam tv przez okno ;p jak wszyscy wyzdrowieja w Legii to czeka ich na szczescie lawka  Jedrzejczyk calkiem ok sie prezentuje, ale konkurencje ma taka na swojej pozycji ze nie widze sensu powolywania go. Łukasik i Furman - za kadre moze za wczesnie ale juz niedlugo kto wie  ten pierwszy jak dalej tak bedzie gral to juz w zime pojdzie w swiat  w Legii jeszcze swietni mlodzi skrzydlowi - Żurek i Jagiełło, o nich tez byc moze wszyscy uslysza 
|
Do góry
|
|
|
|
#5504915 - 21/08/2012 17:12
[Re: xqwzts]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
Mnie też na boisku Żyro częściej drażni niż cieszy. Dużo bardziej cenie Kucharzyka. Furman w porównaniu z Łukasikiem nie pokazał jeszcze dosłownie nic i jak na razie to może sobie kopać w młodej ekstraklasie. Temu drugiemu jak nie pomiesza się w głowie, to bedzie już niedługo zawodnikiem klasy reprezentacyjnej. Janczyk poszedł za takie kokosy nie ze względu na wypromowanie się w Legii tylko na MŚ juniorów w Stanach. W Lidze dobrą miał jedną rundę, a takich sezonowców jak on było co niemiara. Zresztą wystarczy spojrzeć jaki mecz zagrał ostatnio w lidze Rybus. 3 miliony euro za takiego zawodnika to wcale jakoś super dużo nie jest. Pamietać trzeba o Wolskim, ale póki co niech się chłopaczyna w pełni wyleczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#5504945 - 21/08/2012 18:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2006
|
A Zyro co takiego pokazal ? Wyszedl mu jeden mecz bodajze w PP a tak gra przewaznie padake i do tego strasznie kaleczy sie, podobie jak Kucharczyk. Ja nie mowie ze Kosecki jest juz wielkim graczem (w LKSie kilkanascie bramek strzelil w 1 lidze) ale niech pogra w ekstraklasie, nabierze doswiadczenia, sily i moze troszke wagi poza tym mogliby go legionisci czesciej widziec na boisku, bo poza Saganem i Ljubo sa tez inni gracze na boisku. Nikt nie wspomnial o Wolskim, az dziwne  Czy jego kontuzja jest powazna?
|
Do góry
|
|
|
|
#5504963 - 21/08/2012 19:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
nikt nie napisał chyba że Żyro coś pokazał  Kucharczyk niestety nie gra w Legii na swojej pozycji jako napastnik tylko na siłe jako skrzydłowy, widać od dawna że sobie tam nie radzi a szkoda, bo dobry grajek się marnuje. no niech pogra Kosecki w ekstraklasie ale w innym klubie, bardzo był szczęśliwy w Lechii, a w Legii i tak nie będzie miał miejsca w składzie  co mecz oglądam to Kosecki marnuje okazje, już niech nie strzela bramek, ale jak trzeba podać, np. wzdłuż do wbiegającego napastnika to niech podniesie głowę i tam poda, a nie w ciemno tam gdzie nikogo nie ma  Wolski już trenuje 
|
Do góry
|
|
|
|
#5505682 - 22/08/2012 08:36
[Re: Napo]
|
old hand
Meldunek: 29/05/2003
|
Kosecki w 1996 byl szykowany do Montka jako spore wzmocnienie (gral przeciez kilka miesiecy wczesniej w 1/2 LM), tymczasem w sezonie 96/97 rozegral zaledwie 5 pelnych spotkan (liga+puchar). BTW odnosnie polityki Legii to w obecnej sytuacji budzetow klubowych w PL, to chyba jedyne sensowne wyjscie? Zwlaszcza przy wieloletnim doswiadczeniu z pracy z talentami odbywajacymi sluzbe wojskowa w CWKS  . Jedynie troche mnie dziwi tak duza 'kolonia' Jugoslowian, ktorzy (zwlaszcza w duzej grupie) miewaja problemy z dyscyplina. W kazdym razie to o wiele lepsze rozwiazanie dla pilki niz sciaganie calych tabunow zagranicznych no name, ktorzy graja lipe. Podobne podejscie przynioslo sukces MHSC gdzie mlodzi wychowankowie wsparci kilku solidnymi graczami zrobili majstra. Nieporozumieniem jest Mloda Elstraklasa. Mlodziez powinna ogrywac sie z doswiadczonymi zawodnikami, nawet w nizszych ligach, niz grac sama ze soba. Czego sie w ten sposob moga nauczyc ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5505736 - 22/08/2012 15:57
[Re: Terry Butcher]
|
I Love This Game
Meldunek: 13/07/2007
|
Kosecki w 1996 byl szykowany do Montka jako spore wzmocnienie (gral przeciez kilka miesiecy wczesniej w 1/2 LM), tymczasem w sezonie 96/97 rozegral zaledwie 5 pelnych spotkan (liga+puchar). BTW odnosnie polityki Legii to w obecnej sytuacji budzetow klubowych w PL, to chyba jedyne sensowne wyjscie? Zwlaszcza przy wieloletnim doswiadczeniu z pracy z talentami odbywajacymi sluzbe wojskowa w CWKS  . Jedynie troche mnie dziwi tak duza 'kolonia' Jugoslowian, ktorzy (zwlaszcza w duzej grupie) miewaja problemy z dyscyplina. W kazdym razie to o wiele lepsze rozwiazanie dla pilki niz sciaganie calych tabunow zagranicznych no name, ktorzy graja lipe. Podobne podejscie przynioslo sukces MHSC gdzie mlodzi wychowankowie wsparci kilku solidnymi graczami zrobili majstra. Nieporozumieniem jest Mloda Elstraklasa. Mlodziez powinna ogrywac sie z doswiadczonymi zawodnikami, nawet w nizszych ligach, niz grac sama ze soba. Czego sie w ten sposob moga nauczyc ? Co do R.Koseckiego, niech połowa chociaż osiągnie takie sukcesy jakie miał, to bedzie lepiej niż b.dobrze. Moim zdaniem jak na Pol warunki taki trend powinien sie rozwijać. Częściej stawiać już w pierwszych składach na młodych utalentowanych zawodników i którym bedzie sie chciało. Niż dawać miejsce nie przynoszącym nic zagranicznym zawodnikom, którzy nic nie wnoszą do kluba i ekstraklasy. Jugosłowianie jak nazywasz po staremu,  to obawiam się pokażą nam dyscyplinę w najbliższym spotkaniu reprezentacji. Podejrzewam bedzie pogrom 2:0 lub 3:0 oczywiście dla gospodarzy niestety. No chyba że nastąpią radykalne pozytywne zmiany w naszej ekipie, ale na to sie nie zanosi.
|
Do góry
|
|
|
|
#5505879 - 22/08/2012 20:28
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inne-ligi/dawid-janczyk-nie-bedzie-gral-w-panioniosie-ateny,1,5223803,wiadomosc.html pamięta ktoś tego grajka? w Koronie byłem na wszystkich meczach z jego udziałem (oprócz wyjazdowych, ale tam mało grał) wraz z meczami młodej ekstraklasy, młode chłopaki ogrywali go tam jak chcieli  miał również powiedzieć koledze na ławce "ty to tutaj zapierdalaj jak chcesz się wybić, ja to już pierdolę", ciągnie kasę od CSKA 5 sezon choć technicznie jest przeciętny a kondycyjnie i szybkościowo przebija go prawie każdy junior w Polsce
|
Do góry
|
|
|
|
|
|