Strona 22 z 22 < 1 2 ... 20 21 22
Opcje tematu
#5493237 - 09/08/2012 04:27 Re: QC Siatkówka /892/ [Re: Platini]
Zlatan Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2007
dobra, ja koncze te dyskusje, dla mnie pomimo tego ze statsy w przyjeciu mamy lepsze, to zagrywka Rosjan i nasze przyjecie bylo kluczem do zwyciestwa, jak masz dobre przyjecie to o wiele latwiej jest pograc srodkiem, w 1 secie po serii Grankina, gdzie Rosjanie wyrobili sobie przewage, Zygadlo zagral 2 razy do Nowakowskiego, 2 razy bylo swietne przyjecie, tylko z drugiej strony co z tego, jak Rosjanie widzieli co sie dzieje, ze nie bylo przyjecia i do tego momentu srodka u nas w ogole nie bylo i przewidzieli co bedzie grane...

Do góry
Bonus: Unibet
#5493238 - 09/08/2012 04:28 Re: QC Siatkówka /892/ [Re: anfa_]
Vamos_Rafa Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/10/2010

Ale taka jest prawda,że Żygadło generalnie gra bardoz mało krótkich i to było widać w LŚ.Zagumny jest bardziej ofensywny nawet jak środkowy dostanie czape to zagra za 2-3 pilki znowu na środek a za chwile zagra kiwke na drugą stronę taśmy.A Żygadło w tym sezonie może z 4-5 kiwek zagrał we wszystkich meczach LŚ+finał LŚ+Igrzyska.I to jest ta różnica między zigadlo i zagumnym a Anastani jak uparty osioł stawia na Żygadło nie wiem po jakiego chuja.Zagumny grałz Ruskimi miliony razy na straszne doświadczenie a mimo to zalicza epizod w dzisiejszym meczu,nawet mu nie dałsie kurwa rozkręcić.A Żygadło tylko Kurek-Bartman-Kurek-Bartman zero pajpu zero środka.

Do góry
#5493243 - 09/08/2012 04:32 Re: QC Siatkówka /892/ [Re: Platini]
Zlatan Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2007
z tym Zygadla to sie zgadzam, o 2 sety za dlugo na placu przebywal, na konferencji prasowej sam zapytalbym sie AA jak wytlumaczy decyzje o jego pozostawieniu na parkiecie, z drugiej strony nie byloby tych dywagacji, gdybysmy wygrali z kangurami za 3 pkt i grali z Niemcami w QF, porazka z Aussie to wstyd i to bylo poczatkiem konca Polakow na tych IO frown

Do góry
#5493245 - 09/08/2012 04:34 Re: QC Siatkówka /892/ [Re: Zlatan]
Vamos_Rafa Offline
Pooh-Bah

Originally Posted By: ZlatanCristiano
dobra, ja koncze te dyskusje, dla mnie pomimo tego ze statsy w przyjeciu mamy lepsze, to zagrywka Rosjan i nasze przyjecie bylo kluczem do zwyciestwa, jak masz dobre przyjecie to o wiele latwiej jest pograc srodkiem, w 1 secie po serii Grankina, gdzie Rosjanie wyrobili sobie przewage, Zygadlo zagral 2 razy do Nowakowskiego, 2 razy bylo swietne przyjecie, tylko z drugiej strony co z tego, jak Rosjanie widzieli co sie dzieje, ze nie bylo przyjecia i do tego momentu srodka u nas w ogole nie bylo i przewidzieli co bedzie grane...

Czytaj co piszę smile o to chodzi,zeby zagrać do środkowego w taki sposób i w takim momencie aby rywal tego nie wiedział i dzisiaj tak Grankin robił Musersky i WOlkow niszczyli nas gwoździami a Żygadło jak już zagrał do środkowego to już we 2 czeakli,wniosek zbyt czytelnie gra.Zagumny w moim odczuciu mógł to lepiej rozprowadzić.Ja lubie kreatywnych rozgrywających,który szuka każdego zawodnika na boisku.WIadomo,że atakujący dostaje najwięcej piłek i te najtrudniejsze przy obronie na potrójnym bloku ale Żygadło mimo,że te piłki był w miarę dokładne nie zasługuje na numer 1 w naszym zespole.

Do góry
#5493246 - 09/08/2012 04:36 Re: QC Siatkówka /892/ [Re: Platini]
zmarcin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2003
Bułgaria po 3-0 i do spania wszyscy! grin

Do góry
#5493250 - 09/08/2012 04:39 Re: QC Siatkówka /892/ [Re: Platini]
Vamos_Rafa Offline
Pooh-Bah

Dla mnie Sokolow i Mikchilow walczą o MVP tego turnieju.Mimo,że nie lubię bułagrów to Sokołow w każdym meczu gra zajebiście,natomiast Mikchailow rozkręca sie z meczu na mecz.

Do góry
#5493298 - 09/08/2012 07:38 Re: QC Siatkówka /892/ [Re: Vamos_Rafa]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
A tak sobie tak na spokojnie przemyślałem i może rzeczywiście to była zasłona dymna ta wygrana LŚ w tym roku przez naszych ? a dlaczego tak myślę, hmm mamy rok olimpijski dla niektórych ekip to coś najważniejszego, chęć wygrania złota olimpijskiego to coś wspaniałego.Ale dobra do rzeczy to tak : Rosjanie i Włosi kompletnie odpuszczają LŚ w tym roku, i szykują przygotowania do IO.Brazylia tradycyjnie gra ale Brazylia też myśli o IO i zlewa pewnie te mecze bardziej niż się angażuje, a co będzie to będzie i grajmy do przodu, fakt faktem wygrali w ciągu ostatnich 12 lat 8 razy LŚ a IO tylko 2 razy, ostatnio przegrali w finale.No i ta Bułgaria, to są dopiero cwaniaki, niby słabo itp ale odpalili.
I teraz mam takie pytanie czy aby poziom w w tym roku LŚ był aż tak słaby ? obaj finaliści już odpali w 1/4 po wynikach 0:3 aż się wierzyć nie chce, nasuwają się pytania że pewnie że wygrana w LŚ to tylko brak czołówki, Wochów, Rosjan hmm bo to dziwne nagle stracić formę w 2-3 tygodnie, to się w pale nie mieści, może to wynik zmęczenia ? hmm coś mi się wydaje że to był jeden ze słabszych sezonów w LŚ i go wygraliśmy z braku kilku zespołów oraz z braku zaangażowania, większości, nasi się wypompowali w tych meczach i teraz brakło powietrza.
Z resztą Włochy i Rosja są w 1/2 i Bułgaria co dostawała ostatnio baty na własnym parkiecie.
Także warto sobie zadać pytanie i się nie oszukiwać co do tej olimpiady że byliśmy w formie, bo taka drużyna jak Polska nie ma prawa przegrać meczu z Australia, no nie ma prawa w dodatku grając o taką stawkę ! to się w pale nie mieści.Jak dla mnie LŚ była zamydlona, wygraliśmy bo wygraliśmy z wiadomych powodów, napompowaliśmy balon i tak jak to było na Euro nie wychodzimy z grupy leszczy grając na własnych śmieciach tak tutaj w grupie mamy leszczy i także z nimi przegrywamy i utrudniamy sobie drogę do medali trafiając prawdopodobnie na mistrza.
Można mieć dużo uwag itp ale dla mnie kluczem do medali był mecz z Australią przegrany.Nie żebym miał żale że przegrałem na tym meczu z Rosją ale to pokazało na czym stoimy w meczach już o dużą stawkę.

Do góry
#5493408 - 09/08/2012 17:05 Re: QC Siatkówka /892/ [Re: Platini]
Giertyszek Offline
Inwestor

Meldunek: 07/12/2004
Dzisiaj finał plażówki - na kogo stawiacie?

Do góry
#5493412 - 09/08/2012 17:12 Re: QC Siatkówka /892/ [Re: Platini]
Cendruś Offline
Oszust i... dzida!!!

Meldunek: 26/12/2005
ty z dobrym cyganem wczoraj przyszedłeś. Z centralnego go przytuliles? hehe

Do góry
Strona 22 z 22 < 1 2 ... 20 21 22