OSTRZEŻENIE
Zastanawialem się długo czy jest sens pisać o mojej przygodzie z hillem ( teraz to już chyba debilem) i myślę że jednak obsmaruję go po to żeby jego spy'e wyciągnęły wnioski i zaczęli z klasą i po ludzku traktowac swoich klientów.
Jakieś 2 tygodnie temu chciałem zmienić sobie karte płatniczą z ekarty na ve inteligo. Nie mogłem tego zrobić w account options, ponieważ jakiś rok temu wygrałem na arcade (coins) trochę kasy i ta opcja była zablokowana. Próbowałem się skontaktować przez live chat - ale to jest istny cyrk. Mam modem i nie mogę czekać w nieskończoność, więc na uczelni zalogowałem się i czekam. Wkolejce 1 osoba wię jest ok. Tyle tylko że tak było przez 4 godziny i żaden pajac się nie odezwał. Wobec tego wysłałem do nich maila z prośbą o zmianę karty. Odpowiedzieli w przeciągu 10 minut i chociaż odradzali zmianę to drogą zamienili kartę. W między czasie wpłaciłem co nieco w oddziale pekao i czekam na realizację wpłaty. Kasa o 17.00 na koncie loguję się na stronie wh i co ? ---- ZABLOKOWALI MI KONTO
Wysłałem maila z prośbą o wytłumaczenie powodów - podobno ktos próbował kilkakrotnie błędnym hasłem zalogować się. Wytłumaczyłem im że tylko ja korzystam z konta i nie ma mowy żebym naruszył ich regulamin.
Dyskusja z supportem była bardzo obfita, nie będę jej relacjonował. Ważny jest jeden wniosek - przez blisko 2 lata grałem u hilla i byłem bardzo zadowolony - szybkie wypłaty, dużo zdarzeń na livebetting, bardzo mobilny buk , jednak po tym całym zdarzeniu wywołanym zapewne przez jakiegoś pajaca który przejął mój id, nie mam już szcunku dla tej firmy. Wyjaśniłem im całą sytuację a oni na koniec przestali nawet odpowiadać. Poprosili o pewne informacje dotyczące mojego konta by je zweryfikować i odblokować. Przesłałem im je kilkakrotnie. Minął tydzień i nikt nie odpowiedział. To mnie już zdenerwowało - napisałem że żądam nie zablokowania konta tylko jego kategorycznego zlikwidowania wobec takiej obsługi. O dziwo na ten email otrzymałem odpowiedz w 15 minut i zgodnie z żądaniem konto zostało zamknięte.
Te słowa są ku przestrodze dla nowych klientów ponoć jednego z najlepszych buków w sieci.
Bardzo jestem ciekaw czy ktoś z was miał podobne przejścia - po prostu totalna ignorancja

uke: