HAGI
Jeszcze tylko słówko odnośnie tego Gapa - Drabol.Ja miałem przyjemność oglądać Gapińskiego na sparingu z Falubazem, owszem był waleczny ale ze skutecznością było różnie. Potrafił przyjechać w jednym biegu za juniorami, a kolejny wygrać dlatego myśle, że na początku sezonu nie ma co sie szarpać bo to naprawde różnie może być - szczególnie w takich turniejch.
Odnośnie dzisiejszych zdarzeń :
1)
Crump, Jason (Bel) powyzej 13 punktow 1.80 7/10
Wiadomo w jakiej Crumpie jest formie, na własnym torze nawet przy mocnych przeciwnikach jest w stanie ustrzelić komplet. Poza tym Crump wprowadza kosmiczne techniki do swojego parku maszyn np zapłon ustawiany przez laptopa. Poza tym widziałem go na treningu i jest bardzo szybki, chociaz wiadomo, że co Polska to nie UK ale założe sie, że tam sprzęt przygotowywany na tej samej zasadzie.
2) Jensen, Jesper B. (Pet) powyzej 8 punktow 1.95 7/10
Po falstarcie Jensen nabiera wiatru w żagle. Ostatnio dwie dwucyfrówki i lider Panter na wyjeździe w Essex. Jest w gazie i na pewno będzie chciał potwierdzić i utrzymać formę.Poza tym przy 8pkt expekt zwraca stawke wiec jestem w stanie zaryzykowac.
3)Karlsson, Peter (Wol) powyzej 12 punktow 1.65 8/10
Wiadomo w jakiej formie jest Okularnik. Na własnym torze zagrozić może mu tylko Rickardsson.
4)Rickardsson, Tony (Oxf) powyzej 11 punktow 1.75 7/10
Jak na mistrz świata przystało. Chyba komentarza nie trzeba.
Pozdrawiam, zycze wysokich wygranych