echh kosakowski totalne 0 mam nadzieje ze sie obudzi bo w tej chwili to co pokazuje to ja bym go ograł nawet;/
Tak a ja bym ograł Federera bez staraty punktu hahahahahahaha.Gema bys nie ugrał pewnie by ci było szkoda kasy na licencje i podróż +hotele bo byś starcił na tym sporo.Na dodatek w eliminacjach z amatorem byś dostał 2 razy 6-0

.
dużo taka licencja kosztuje w Polsce? na jakich zasadach to się odbywa?
Licencja to pikuś.Ale tak najpierw kupujesz pzt amatorską grasz sobie w tych turniejach wpisowe do każdego to chyba 50zł + podrózę po całej Polsce więc musisz mieć kilka tysięcy na początek na to.Oczywiście musisz coś grać

.Jak będziesz w tym rankingu pzt w 50 to do eliminacji futuresów łatwo wchodzisz nawet w niektórych turniejach zawodnicy bez krajowego rankingu wchodzą.Pózniej wyrabiasz sobie numer ipin koszt to 55 dolarów rocznie czyli grosze.Wpisowe do eliminacji futuresów to przewaznie 40usd ale musisz podróżiwać po całej europie więc policz ile kasy potrzeba i przecież turnieje z hospitality są dla najlepszych więc sam płacisz za hotel a te rekomendowane przez itf kosztują za dobe 75 euro.Wygrywasz 3 mecze w eliminacjach plus 1 w turnieju głównym i jesteś w rankingu ATP.