#5450207 - 08/07/2012 16:07
Re: QC Tenis - 8.07
[Re: Wolf]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/03/2008
|
Dodam, że jeszcze mnie rozbawił post z wczoraj dupajasia na temat "dawców kapitału" podczas gry przeciwko Fedowi na trawie  Śmiesznie to brzmi w kontekście tego że w ostatnich 4 latach wygrał tylko jeden turniej na trawie a brał udział w siedmiu djoko tez mial go rozniesc a trawa zweryfikowala kto rozdaje karty no może nie roznieść co pokonać, ale jeden mecz nic nie znaczy. To tak jakbyś Rosola stawiał teraz na piedestale bo ograł Nadala i co rosol do nadala ma sie jak federer do djokovica? ale porownanie 
|
Do góry
|
|
|
|
#5450208 - 08/07/2012 16:08
[Re: dupajas]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/04/2005
|
Dodam, że jeszcze mnie rozbawił post z wczoraj dupajasia na temat "dawców kapitału" podczas gry przeciwko Fedowi na trawie  Śmiesznie to brzmi w kontekście tego że w ostatnich 4 latach wygrał tylko jeden turniej na trawie a brał udział w siedmiu  luz, Roger dzis sweet seventeen Nanek też wczoraj księgował przed meczem
|
Do góry
|
|
|
|
#5450209 - 08/07/2012 16:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
@Gaske - ale mówmy o powaznych turniejach. Wimbledon - frajerstwo z Tsongą USOpen - miał wygrany mecz i sfrajerzył z Djokerem AO - Nadal go spakował dość gładko RG - kompromitacja z Djokerem.
Ostatnio dobrze z kimś z czołówki to grał na RG 2011.
Oczywiście możesz się jarać że Fed wygrał Mastersa w Madrycie ale dobrze wiemy co to był za turniej. Jak Nadal spakowal go gladko na AO to Fed w takim razie na IW zabawil sie z nim jak z dziwka. Chyba ze nie uwazasz IW za powazny turniej? Poza tym, co ma zeszloroczny Wimbledon do tegorocznego? Co ma RG sprzed miesiaca do Wimbla?
|
Do góry
|
|
|
|
#5450210 - 08/07/2012 16:09
[Re: gajus_bonus]
|
Carpal Tunnel
|
Dodam, że jeszcze mnie rozbawił post z wczoraj dupajasia na temat "dawców kapitału" podczas gry przeciwko Fedowi na trawie  Śmiesznie to brzmi w kontekście tego że w ostatnich 4 latach wygrał tylko jeden turniej na trawie a brał udział w siedmiu djoko tez mial go rozniesc a trawa zweryfikowala kto rozdaje karty no może nie roznieść co pokonać, ale jeden mecz nic nie znaczy. To tak jakbyś Rosola stawiał teraz na piedestale bo ograł Nadala i co rosol do nadala ma sie jak federer do djokovica? ale porownanie tak samo jak co ma pokonanie Djokovica do tego że w ostatnich latach nie potrafił wygrać turnieju na trawie? Jedno niweluje drugie?
|
Do góry
|
|
|
|
#5450214 - 08/07/2012 16:11
[Re: Gaske]
|
Carpal Tunnel
|
@Gaske - ale mówmy o powaznych turniejach. Wimbledon - frajerstwo z Tsongą USOpen - miał wygrany mecz i sfrajerzył z Djokerem AO - Nadal go spakował dość gładko RG - kompromitacja z Djokerem.
Oczywiście możesz się jarać że Fed wygrał Mastersa w Madrycie ale dobrze wiemy co to był za turniej. Jak Nadal spakowal go gladko na AO to Fed w takim razie na IW zabawil sie z nim jak z dziwka. Chyba ze nie uwazasz IW za powazny turniej? Poza tym, co ma zeszloroczny Wimbledon do tegorocznego? Co ma RG sprzed miesiaca do Wimbla? Zakwestionowałeś moje zdanie że pierwszy dobry mecz od roku to ci pokazałem że według mnie pierwszy. Jak Mury nie potrafi pokonać nikogo z top4 na szlemie to jest tutaj wyśmiewany że co to za gracz, że tylko kelnerów ogrywa. A jak Fed robi tak samo to już jest inna miara do tego przykładana.
|
Do góry
|
|
|
|
#5450216 - 08/07/2012 16:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2012
|
Oczywiście możesz się jarać że Fed wygrał Mastersa w Madrycie ale dobrze wiemy co to był za turniej. Jak Nadal spakowal go gladko na AO to Fed w takim razie na IW zabawil sie z nim jak z dziwka. Chyba ze nie uwazasz IW za powazny turniej? Poza tym, co ma zeszloroczny Wimbledon do tegorocznego? Co ma RG sprzed miesiaca do Wimbla? Zakwestionowałeś moje zdanie że pierwszy dobry mecz od roku to ci pokazałem że według mnie pierwszy. Jak Mury nie potrafi pokonać nikogo z top4 na szlemie to jest tutaj wyśmiewany że co to za gracz, że tylko kelnerów ogrywa. A jak Fed robi tak samo to już jest inna miara do tego przykładana. Fed po RG 09 juz nie musi nic nikomu udowadniac
|
Do góry
|
|
|
|
#5450217 - 08/07/2012 16:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Zakwestionowałeś moje zdanie że pierwszy dobry mecz od roku to ci pokazałem że według mnie pierwszy.
Jak Mury nie potrafi pokonać nikogo z top4 na szlemie to jest tutaj wyśmiewany że co to za gracz, że tylko kelnerów ogrywa. A jak Fed robi tak samo to już jest inna miara do tego przykładana. Ja nigdy nie wyśmiewałem Murraya, czekam na jego tytuł ale nie dzisiaj. Czyli Twoim zdaniem dobre mecze można tylko na szlemach grać? Jeśli nie to przez rok bym znalazł z kilkanaście meczów, gdzie Fed był w świetnej formie i roznosił przeciwników. Sam sezon halowy by wystarczył.
|
Do góry
|
|
|
|
#5450218 - 08/07/2012 16:15
[Re: Gaske]
|
Carpal Tunnel
|
Zakwestionowałeś moje zdanie że pierwszy dobry mecz od roku to ci pokazałem że według mnie pierwszy.
Jak Mury nie potrafi pokonać nikogo z top4 na szlemie to jest tutaj wyśmiewany że co to za gracz, że tylko kelnerów ogrywa. A jak Fed robi tak samo to już jest inna miara do tego przykładana. Ja nigdy nie wyśmiewałem Murraya, czekam na jego tytuł ale nie dzisiaj. Czyli Twoim zdaniem dobre mecze można tylko na szlemach grać? Jeśli nie to przez rok bym znalazł z kilkanaście meczów, gdzie Fed był w świetnej formie i roznosił przeciwników. Sam sezon halowy by wystarczył. Sezon halowy ma to do siebie, że tam zawsze "dziwne osoby" rządzą. Chociażby taki Nalbandian pare lat temu. Po USO kończy się prawdziwie poważne granie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5450219 - 08/07/2012 16:15
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
Oczywiście możesz się jarać że Fed wygrał Mastersa w Madrycie ale dobrze wiemy co to był za turniej. Jak Nadal spakowal go gladko na AO to Fed w takim razie na IW zabawil sie z nim jak z dziwka. Chyba ze nie uwazasz IW za powazny turniej? Poza tym, co ma zeszloroczny Wimbledon do tegorocznego? Co ma RG sprzed miesiaca do Wimbla? Zakwestionowałeś moje zdanie że pierwszy dobry mecz od roku to ci pokazałem że według mnie pierwszy. Jak Mury nie potrafi pokonać nikogo z top4 na szlemie to jest tutaj wyśmiewany że co to za gracz, że tylko kelnerów ogrywa. A jak Fed robi tak samo to już jest inna miara do tego przykładana. Wolf 
|
Do góry
|
|
|
|
#5450223 - 08/07/2012 16:18
|
Carpal Tunnel
|
A ja was spytam jakie macie argumenty za Federerem poza tym, że pare lat rządził i dzielił na trawie?
Twierdzicie że gra tutaj super turniej i ma życiówke?
Czyli też opieracie swój typ na tym że "to jest Fed, król trawy"? widze że nie doczekam się odpowiedzi...
|
Do góry
|
|
|
|
#5450232 - 08/07/2012 16:27
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
A ja was spytam jakie macie argumenty za Federerem poza tym, że pare lat rządził i dzielił na trawie?
Czyli też opieracie swój typ na tym że "to jest Fed, król trawy"? widze że nie doczekam się odpowiedzi... to jest typ przeciwko rudemu. dziś cała wielka brytania wpierdala frytki z octem i pije browara od 14.00 czasu miejscowego. Tim miał po drugiej stronie Samprasa, Andy ma Federera. 30letni emeryt, ojciec 2 dzieci, były lider rankingu, wyluzowany (w końcu) kolekcjoner tytułów stanie do walki z gościem, na którego liczy całe imperium. rudy mięczakiem nie jest, ale jego szanse są w obliczu tej presji dość mierne.
|
Do góry
|
|
|
|
#5450234 - 08/07/2012 16:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2012
|
Czyli też opieracie swój typ na tym że "to jest Fed, król trawy"? widze że nie doczekam się odpowiedzi... ja mam takie ze rudy caly rok gra kupe tak jak go ogladalem, w poprzednich latach gral lepiej, i nie dawaj mi wynikow rudego bo ja ogladalem jego mega pasywna gre anemika caly rok
|
Do góry
|
|
|
|
#5450238 - 08/07/2012 16:32
[Re: Llama]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 22/03/2010
|
ile czasu orientacyjnie zajmie finał w minutach ????????
|
Do góry
|
|
|
|
#5450239 - 08/07/2012 16:33
[Re: norbax]
|
Carpal Tunnel
|
ile czasu orientacyjnie zajmie finał w minutach ???????? tyle ile przejedziesz kilometrów na baku paliwa
|
Do góry
|
|
|
|
|
|