Myślę, że warto założyć nowy temat. Wielu z Was pewnie będzie chciało się podzielić swoimi wrażeniami, a że często można tu wyłapać naprawdę ciekawe wypowiedzi to chętnie o tym poczytam.
Ze swojej strony mogę tylko powiedzieć, że Polska przegrała na boisku, ale wygraliśmy chyba w każdej innej dziedzinie, ludzie z zachodu byli zszokowani nie tylko, że jednak u nas nie chodzą te przysłowiowe niedźwiedzie po ulicach, ale też że potrafimy stworzyć wspaniałą imprezę. Obawiam się tylko trochę, że teraz zacznie się wyciąganie wielu problemów, które były wyciszane, żeby nie niszczyć atmosfery euro i zrobi się wielki bałagan w naszym kraju. Obym się mylił.
Pod względem sportowym można powiedzieć, że turniej bez większych niespodzianek. Już w półfinałach grały zespoły z najwyższej półki.
Co do naszej reprezentacji to nie chcę już o tym gadać. Kosztowało mnie to mnóstwo nerwów. Dla mnie Franciszek Smuda jest po prostu zwykłym kretynem i idiotą, ale to tylko moje subiektywne zdanie.
Postaram się jeszcze trochę swoich spostrzeżeń napisać, ale na razie pora do łóżka.
Zapraszam wszystkich do dyskusji