[QUOTE]Oryginalnie wysłał świeka:
[qb]Witam
Mam problem a może szczęscie, mianowicie tydzien temu wpłaciłem przez neta 30e do bw z inteligo transakcja odbyła się tak jak woytass mówiłeś po minucie kaska była na koncie bw razem z bonusem. Natomiast na moim koncie w inteligo w środkach ubyło około 150 zł a saldo pozostało bez zmian. Sprawa któera mnie nie pokoji to to ze właśnie sprawdziłem konto w inteligo i z powrotem to 150 zeta do mnie wróciło,a w historii rachunku nie i niebyło żadnej wpłaty do bw. Mimo że na moim koncie nic nie ubyło i kaska jest w bw juz kilkakrotnie pomnożona coś mi tu niegra. Proszę o wyjaśnienie. I jeszcze jedno czy z wypłatą z bw na konto w inteligo niema problemów? CZy bw te euro przelicza na złotówki i dokonuje przelewu w złotówkach bo przeciez konto w inteligo nie jest w euro.
z góry dzięki za wyjaśnienie[/qb][/QUOTE]To jak dobrze zrozumialem po wpłacie na konto B&W kasy na koncie w inteligo nie ubyło a u buka dalej jest ?

To nic tylko sie cieszyć

iwo:
Z wypłatami nie ma problemu, bank sam dokonuje przewaluowania i przelicza euro po aktualnym kursie. A tak na poważnie jeżeli będziesz chcial wypłacić to może byc problem z racji tego ze z tego co piszesz kasa do B&W nie doszła. Oni przed każdą wypłatą skrupulatnie sprawdzają konta klienta. No ale może akurat sie uda....