Profesjonal pozwala laczyc zdarzenie z jednego spotkania na jednym kuponie.. postanowilem spróbować takiego składaka:
Niemcy - Włochy: 1 @1.90 + over 22.5 fauli @1.40 + over 3.5 ŻK @ 1.42 + 6 zmian @ 1.70 = AKO 6.42
Wiele osob upatruje niespoadzianki, moze dogrywki/karnych.. ja jestem zwolennikiem teorii ze Niemcy ten mecz wygraja w regulaminowym, a mecz bedzie pod ich kontrola. Linia na faule niska.. wczoraj lajtowo weszlo.. sami Portugalczycy przykryli ta linie, wedlug mnie dzis Wlosi w defensywie i faule siegna spokojnie over 30. stawka wysoka, sedzia po statach chetnie kartkuje takze te 4 to minimum. Obaj selekcjonerzy we wszystkich dotychczasowych meczach wykorzystali komplet zmian.. przy prowadzeniu Niemcow jakie zakladam jestem spokojny o 6 zmian [ jeden lapie cenne sekundy, drugi próbuje cos zmienic aby lapac wynik] - nizej tylko gdy gdyby w koncowce zapowiadala sie dogrywka - ale takiej nie zakladam
Argumentacja moze nijaka, ale wedlug mnie zaklady sie pokrywaja i ukladaja w jedna calosc.. przy zalozeniu wygranej niemiec w dzisiejszym spotkaniu
Powodzenia