Ale osiemnastka była.Dziękuję.Dobranoc
Moja zdanie na temat co widziałem, taki krótki tekst :
Dobra dodam swoje kilka zdań na temat naszej repry i ich grze w fazie grupowej
To tak w skrócie, mecz z Grecją, otwarcie mistrzostw, gramy super do " 30 minuty " prowadzimy 1:0 a później jakby system się wieszał i nie działał reset, system padł, ostatecznie szczęśliwe 1:1.
Mecz z Rosją, gramy dobrze całą 1 połowę, toczymy walkę jak równy z równym, dostajemy bramkę ale ..... drugą połowę zaczynamy jeszcze mocniej, strzelamy gola na 1:1 i mamy pierogi ruskie na talerzu ugotowane, kontrolujemy mecz ale brakło jaj, a biedronka jest tak blisko.
I dzisiejszy mecz z Czechami, gramy super do " 30 minuty " patrz mecz z Grecją i znowu system się zawiesza i reset tym bardziej.Nie strzelamy gola a tracimy i przegrywamy 0:1.
Co tu więcej pisać, osobiście nie przykładałem dużej wagi co do tego jak tu wypadniemy, ja już swoje przeżyłem na Euro, a cały ten system PO-landu mnie tym bardziej zniechęcił do tego by wydawać jakieś PLN-y na te mecze.Atmosfera kiepska na trybunach nie ma co się oszukiwać, były przebłyski ale to tylko chwilowe, kto nie był na wcześniejszym Euro czy jakimś innym meczu gdy nie było bojkotu tego nie zrozumie i będzie się wypierał że to gówno prawda, nie ma kiboli i nie ma wyników.
Na dzień dzisiejszy nie ma reprezentacji.
Kolejna sprawa którą warto poruszyć, zastanawia mnie to czemu w meczach z Grecją i z Czechami wystarcza nam sił tylko na 30 minut ? to są zawodowcy, trenują na co dzień w najsilniejszych klubach Europy, mają zgrupowanie w kadrze i to przed takim ważnym turniejem praktycznie jak nie najważniejszym jak na obecne czasy, w kadrze może nie maję dużej kasy bo też o to nie chodzi ale mają wycieczki sponsorowane, mają super warunki, hotele, baseny, masaże, posiłki itp jak dla mnie takiego szaraka to marzenia, nie wiem w ogóle co tu mówić, brak mi słów, tym bardziej że są to młode chłopaki i oni niby nie mają kondycji na 90 minut ? aa najlepsze jest to że zero piwa bo nasz trener to anty-alko haha to o czym tu mowa ? Duże nadzieje były na kilku graczach, zawiedli jak i cała ta kadra.Wielu ma świetne kontrakty z klubami to co z taką reprą, tak na prawdę oni tu przyjechali tylko po to by poprawić sobie nazwisko w Europie i może jakiś kontrakt.Moim zdaniem, chodź na pewno nie brakowało im też że chcieli by coś z tą Polską pewnie osiągnąć, bo dawno tego nie było, można tu pisać i pisać, ja wiem tylko jedno nasza kadra bez taryfy ulgowej jest jedną wielką MAFIĄ( kto ma wiedzieć to wie) lepiej nagrywać reklamy biedronki i pozować do etykiet pepsi i mieć ponad 40 mln naród w du,pie.Nasza kadra została frajerami X lecia, nie wygrać żadnego meczu z takimi drużynami na własnych śmieciach to są kpiny, ale tak jak pisałem obojętne mi to mam nadzieje że pewne osoby dostaną kopa w du,pe i im się odechce piłki nożnej chyba że na poziomi amatorskimm, może jakaś Stal Mielec prezes
A i jeszcze nie rozumię jak można śpiewać po dzisejszym meczu : Nic się nie stało Polacy nic się nie stało,, to już w ogólę paranoja, bo stało się dużo a nawet jeszcze więcej a tego typu piosenki można zachować na mecze towarzyskie gdy zremisujemy z Ekwadorem.
No cóż Euro dalej trwa, coraz bliżej te decydujące mecze, pozostaje tylko pić piwka i oglądać.Elo.