od wczoraj bet365 nie rozliczył mi kuponu ... czy będzie samobój w meczu szw - ang ..... irytuje mnie to, nie odpisują na e-mail. kasa dobra zamrożona ...
W następstwie reklamacji, jaką złożył Pan w sprawie zakładu , uprzejmie informuję, iż dział rozliczeń dokonał szczegółowej analizy sytuacji i stwierdzono ponad wszelką wątpliwość iż zakład został rozliczony poprawnie i nie nastąpiły żadne nieprawidłowości z naszej strony.
Jeżeli nie jest Pan zadowolony z rozliczenia, oferujemy zwrot stawki na ten zakład. Prosimy o kontakt, czy jest Pan zainteresowany. bet365 uważa, że nie było samobója w meczu Anglia - Szwecja ...
BKS, ostatnio kogoś zrobili w meczu Irlandii z Chorwatami i zamiast Mandzukiczowi przyznac 2 bramki dali samoboja Givenowi i zaklad w piach
oni do mnie w tym roku wystosowali pismo z pytaniem czemu ostatnio u nich nie gram i jednoczesnie z propozycja bonusu 100% do 200pln od wplaty, skorzystałem
raiders_
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
Dobra pytanie z innej beki mam platforme N oglądam polaków na TVP sport podobno można wybrać sobie komentarz miedzy szpakiem a komentatorem Polskiego radia Tomasza Zimocha ... jak to qwa zrobić ?
raiders_
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
Originally Posted By: raiders_
Dobra pytanie z innej beki mam platforme N oglądam polaków na TVP sport podobno można wybrać sobie komentarz miedzy szpakiem a komentatorem Polskiego radia Tomasza Zimocha ... jak to qwa zrobić ?