#5406500 - 16/06/2012 19:40
Re: QC Piłka nożna - POLSKA!!!!!
[Re: Uve87]
|
you'll never walk alone
Meldunek: 01/06/2011
|
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie
|
Do góry
|
|
|
|
#5406502 - 16/06/2012 19:43
[Re: tronk]
|
Typer Dnia
Meldunek: 28/05/2011
|
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie dla mnie od poczatku mistrzostw cala ta Rep to zlepek pajacow wraz z farbowanymi lisami ktorych prowadzi idiota ... zdania nie zmienie nawet jak by wygrali ME ... od poczatku chce by nie wyszli z grupy i cala ta kadra zostala wymieniona wraz z sztabem trenerskim na kogos komu mimo braku nawet wynikow dobrych bedzie mozna kibicowac ...
|
Do góry
|
|
|
|
#5406505 - 16/06/2012 19:45
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/03/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#5406512 - 16/06/2012 19:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie dla mnie od poczatku mistrzostw cala ta Rep to zlepek pajacow wraz z farbowanymi lisami ktorych prowadzi idiota ... zdania nie zmienie nawet jak by wygrali ME ... od poczatku chce by nie wyszli z grupy i cala ta kadra zostala wymieniona wraz z sztabem trenerskim na kogos komu mimo braku nawet wynikow dobrych bedzie mozna kibicowac ... wiec np. blaszczykowski, lewandowski, piszczek czy wasilewski to pajace?
|
Do góry
|
|
|
|
#5406514 - 16/06/2012 19:48
|
you'll never walk alone
|
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie dla mnie od poczatku mistrzostw cala ta Rep to zlepek pajacow wraz z farbowanymi lisami ktorych prowadzi idiota ... zdania nie zmienie nawet jak by wygrali ME ... od poczatku chce by nie wyszli z grupy i cala ta kadra zostala wymieniona wraz z sztabem trenerskim na kogos komu mimo braku nawet wynikow dobrych bedzie mozna kibicowac ... radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly
|
Do góry
|
|
|
|
#5406521 - 16/06/2012 19:51
|
old hand
Meldunek: 13/04/2006
|
Oto wyjściowa jedenastka na mecz z Czechami: Tytoń - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch - Murawski, Polanski, Dudka - Błaszczykowski, Obraniak - Lewandowski Czego on tu chce bronić?
|
Do góry
|
|
|
|
#5406526 - 16/06/2012 19:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/05/2011
|
radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly Widać nie rozumiesz zasadniczej różnicy
|
Do góry
|
|
|
|
#5406528 - 16/06/2012 19:52
[Re: adammac]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/07/2010
|
Oto wyjściowa jedenastka na mecz z Czechami: Tytoń - Piszczek, Wasilewski, Perquis, Boenisch - Murawski, Polanski, Dudka - Błaszczykowski, Obraniak - Lewandowski Czego on tu chce bronić? bramki ;] brakuje mi Mierzejewskiego i Grosickiego ;] ...
|
Do góry
|
|
|
|
#5406531 - 16/06/2012 19:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/07/2010
|
wywalilbym Murawskiego i Obraniaka
|
Do góry
|
|
|
|
#5406533 - 16/06/2012 19:53
[Re: huge]
|
Typer Dnia
|
szkoda to Waszej kasy ale jeden przegrac musi by drugi wygrac mogl wiesz ale tu juz nie chodzi o zaklady, ja np nie gram tego tylko ostro kibicuje Polakom, no bo Polakiem jestem i wynik meczu ok bede szczesliwy jak wygraja ale jak np zremisuja czy przegraja to trudno, ale styl i postawa na boisku ma tez wielkie znaczenie dla mnie od poczatku mistrzostw cala ta Rep to zlepek pajacow wraz z farbowanymi lisami ktorych prowadzi idiota ... zdania nie zmienie nawet jak by wygrali ME ... od poczatku chce by nie wyszli z grupy i cala ta kadra zostala wymieniona wraz z sztabem trenerskim na kogos komu mimo braku nawet wynikow dobrych bedzie mozna kibicowac ... wiec np. blaszczykowski, lewandowski, piszczek czy wasilewski to pajace? Lewy Piszczek i Wasyl to jedyni ktorzy tu zasluguja na jakies slowa uznania ( nie mowie ze na lawce takich nie ma bo kilku by sie tez znalazlo ale oni tutaj nie zagraja ) reszta to banda pajacow z Blaszczykowskim na czele wystarczy popatrzec na reklame biedronki ...
|
Do góry
|
|
|
|
#5406538 - 16/06/2012 19:56
[Re: Domel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/05/2007
|
radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly Widać nie rozumiesz zasadniczej różnicy zdecydowanie tronk nie widzisz roznicy, przyklady w chuj nie adekwatne do siebie
|
Do góry
|
|
|
|
#5406540 - 16/06/2012 19:57
[Re: Domel]
|
you'll never walk alone
|
radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly Widać nie rozumiesz zasadniczej różnicy chyba ty,fakty tylko przytoczylem, taka prawda niemiaszkom pozabierac przebierancow to popadli by moze nie w przecietnosc ale zostali by jedynie europejskim sredniakiem
|
Do góry
|
|
|
|
#5406544 - 16/06/2012 19:59
|
Typer Dnia
|
mogl sie nie zgodzic, zgodzil sie wzial i tyle wystarczy zreszta nie wazne jak Polacy wygraja to sobie pojde zobaczyc jak z Niemcami wpierdol dostaja tak czy siak zle nie bedzie ...
|
Do góry
|
|
|
|
#5406548 - 16/06/2012 20:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/05/2011
|
radykalne podejscie ala jasiu tomaszewski wiesz np tacy niemcy maja w dupie ze gra ktos kto nie jest niemcem, np khedira,ozil,boateng,gomez,klose czy poldki z nich tacy niemcy jak z nas chinczyki, francja jak zdobywala mundial i euro sprzed ponad 10lat miala tez legie cudzoziemska ale to w dupie mieli, takie czasy nastaly Widać nie rozumiesz zasadniczej różnicy chyba ty,fakty tylko przytoczylem, taka prawda niemiaszkom pozabierac przebierancow to popadli by moze nie w przecietnosc ale zostali by jedynie europejskim sredniakiem Człowieku o czym Ty piszesz? Khedira, Ozil, Poldi, Klose, Boateng, Gomez spędzili w swoim obecnym kraju większość życia, znają język (u nich to podstawa) a Ty wyjeżdzasz z ludzmi którzy nie mieli żadnych szans na grę dla swojej repy to grają dla nas.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|