Wycinek z regulaminu:
9. Każdy typ musi zawierać następujące dane:
I. numer naszego typu
II. Data i czas spotkania (według bukmachera)
III. Zdarzenie jakie gramy. Uwaga jeśli gramy zdarzenia na zawodników zawsze trzeba napisać w jakim meczu/turnieju występują (patrz niżej).
Zapisując się do tego konkursu akceptowałeś jego warunki, to po pierwsze.
Po drugie, od bodajże drugiej edycji konkursu ten punkt jest przeze mnie rygorystycznie przestrzegany.
Nie chcę mi się tłumaczyć po co jest ten zapis, poprostu jest i proszę się do niego stosować.
Zapisanie meczu, czy rozgrywek w którym jadą dani zawodnicy chyba nie zajmuje dużo czasu. Z tego co mi się wydaje, to we wcześniejszych tygodniach pamiętałeś o tym.
Nie tylko Ty dostałeś za takie zapis -100. Co kolejke są tacy którzy o tym zapisie zapominają i są traktowani tak samo.
Co do PW Kennyego, to nie nie miał wpływu na nieuznanie przeze mnie Twoich typów.
Przykro mi, że tak traktujesz
swój błąd, ale jak wolisz wyżyć się za to na mnie, to proszę bardzo. Nie bierzesz udziału w konkursie z przymusu i w każdej chwili możesz oczywiście z niego zrezygnować.
Ja też mogę napisać nie po to angażuje swój czas w ten konkurs (a nie jest to kilka minut tygodniowo na podanie typów), żeby ktoś mi tu wrzucał po swoich błędach.
Proponuje przemyśleć jeszcze raz sprawę.
Pozdrawiam.