#5380059 - 02/06/2012 04:24
Re: QC Tenis - 1.06
[Re: Drizzd91]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/03/2008
|
masz racje ze errani to styl dobry na sredniaczki a slaby na czolowke (cos jak simon i tipsarevic w atp) ale akurat kuza nigdy nie lubiala gdy duzo pilek wracalo
tez prawda, ale akurat te wracanie pilek to musi byc na dobrym poziomie, cos jak u Kerber czy wlasnie u Agi, u Errani to o klase gorzej wyglada. Co z tego ze pilka bedzie wracac jak to bedzie tak naprawde pilka na zabicie alegeneralnie kuza od dluzszego czasu nie grzeszy formą, jedynie ten dzisiejszy wyskok dosc mocno zmienil obrac ale dla mnie to moze byc sciema spowodowana slabym dniem Kucacza, w drugiem secie kuza wygladala juz na podmęczoną , nie widzialbym jej w trzecim ale kuczacz mial naprawde zly dzien i nic nie ugral
|
Do góry
|
|
|
|
#5380062 - 02/06/2012 04:28
[Re: Danielsan]
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
procz oczywistego tripla powyzej pobieram dodatnie HC, na Doktora Rozbita Glowa
h2h ma 4:2 na swoja korzysc, a HC +7,5 @ 1.85 mozliwe ze przegra, ale takich batow to ja tu nie widze Daniel ja bym odpuścił, zobacz kogo miał do tej pory Pan "A zajebie se w łeb rakietą". Jamesa, który już tylko rozmienia się na drobne i pipke holenderską. H2H już mocno przeterminowane Poza tym na clayu tylko jeden raz grali. A dzik jest dziki, dzik jest...
|
Do góry
|
|
|
|
#5380065 - 02/06/2012 04:35
[Re: tyson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2012
|
masz racje ze errani to styl dobry na sredniaczki a slaby na czolowke (cos jak simon i tipsarevic w atp) ale akurat kuza nigdy nie lubiala gdy duzo pilek wracalo
tez prawda, ale akurat te wracanie pilek to musi byc na dobrym poziomie, cos jak u Kerber czy wlasnie u Agi, u Errani to o klase gorzej wyglada. Co z tego ze pilka bedzie wracac jak to bedzie tak naprawde pilka na zabicie alegeneralnie kuza od dluzszego czasu nie grzeszy formą, jedynie ten dzisiejszy wyskok dosc mocno zmienil obrac ale dla mnie to moze byc sciema spowodowana slabym dniem Kucacza, w drugiem secie kuza wygladala juz na podmęczoną , nie widzialbym jej w trzecim ale kuczacz mial naprawde zly dzien i nic nie ugral identyko sytuacja jak razzano, caly rok gowno zeby pokonac serene i zjechac do bazy
|
Do góry
|
|
|
|
#5380068 - 02/06/2012 04:41
[Re: Drizzd91]
|
old hand
Meldunek: 13/10/2010
|
O czym wy tu dyskutujecie... Przecież to WTA Prawda taka że Kuzie wyszedł jeden mecz i tyle. Lubi grac z Agą, zna jej słabsze strony i przy gorszym dniu Polki skrzętnie to wykorzystała.Żadna wielka forma, po prostu miała dzien konia. Łatwo można porównać ten mecz do meczu Agi z Venus...Tam Aga zagrała jak dzisiaj Kuza a Venus jak Aga... Oglądałem Kuzę w poprzedniej rundzie z Yung Jan Chan ( 151 w ran WTA) i to była stara dobra Kuza jaką znamy z ostatnich lat,. Szczęśliwie wygrała taja w drugim secie a gdyby doszło do seta trzeciego to róznie mogło sie to skonczyć... To są kobiety, cieżko wyczuć jak danego dnia która zagra. Kto by sie spodziewał jeszcze tydzień temu że Serena odpadnie w pierwszej rundzie? NIKT Po Kuzie prędzej spodziewam sie meczu w stylu tego z Tajpejką. Errani mimo wszystko jest bardziej przewidywalna i choc fajerwerków nie gra to swój stały solidny poziom trzyma zawsze
|
Do góry
|
|
|
|
#5380076 - 02/06/2012 05:01
[Re: szfagier]
|
I love mecz.pl
|
O czym wy tu dyskutujecie... Przecież to WTA Prawda taka że Kuzie wyszedł jeden mecz i tyle. Lubi grac z Agą, zna jej słabsze strony i przy gorszym dniu Polki skrzętnie to wykorzystała.Żadna wielka forma, po prostu miała dzien konia. Łatwo można porównać ten mecz do meczu Agi z Venus...Tam Aga zagrała jak dzisiaj Kuza a Venus jak Aga... Oglądałem Kuzę w poprzedniej rundzie z Yung Jan Chan ( 151 w ran WTA) i to była stara dobra Kuza jaką znamy z ostatnich lat,. Szczęśliwie wygrała taja w drugim secie a gdyby doszło do seta trzeciego to róznie mogło sie to skonczyć... To są kobiety, cieżko wyczuć jak danego dnia która zagra. Kto by sie spodziewał jeszcze tydzień temu że Serena odpadnie w pierwszej rundzie? NIKT Po Kuzie prędzej spodziewam sie meczu w stylu tego z Tajpejką. Errani mimo wszystko jest bardziej przewidywalna i choc fajerwerków nie gra to swój stały solidny poziom trzyma zawsze O to to to śwagier
|
Do góry
|
|
|
|
#5380077 - 02/06/2012 05:07
[Re: Piostar]
|
tkliwy nihilista
Meldunek: 18/06/2006
|
Faktycznie rozkladowka jest niezbyt imponujaca, i Ferru to zapewne wezmie, ale z drugiej strony - tak jak lubie grac i ogladac Ferrera...
i jest znowu w swietnej formie, i gromi rywali jak chce, i jest bolesnie waleczny, ale ilez to razy tak juz bylo na Rolandzie?
Taki fachura od clayu, na rozkladowce ma wszystkich najwiekszych, potrafil trzymac poziom z Novakiem w jego zyciowce i co?
raptem 2 razy (sic!) cwiecfinaly w Paryzu 2005 i 2008.
No i tak jjuz rok temu myslalem, ze to moze rok na przelamanie, wtedy tez szedl jak burza i ... wyjebal sie Monfilsie
pamietam to jak dzis, bo przewalilem na tamtym meczu spory % budzetu.
No i mam teraz przeczucie (albo uraz) i jakos mu nie ufam, a Miszak grac potrafi i to 7,5 niby duzo, ale malo ´- jesli urwie seta to na miekko, jesli nie to trzeba bedzie liczyc na jakies 75 64 63
|
Do góry
|
|
|
|
#5380134 - 02/06/2012 13:46
[Re: Gaske]
|
I love mecz.pl
|
Value na Staszka, rok temu już Conge ograł tutaj w 5ciu, a w tym w jeszcze lepszej formie wydaje sie być.
Tylko czy paliwa starczy po wczorajszym ciezkim meczu z Simonem. Na Nadala pospadało Już nie ma value, złapałeś jeszcze wczoraj dobre kursy?
|
Do góry
|
|
|
|
#5380136 - 02/06/2012 13:48
[Re: fechu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
Value na Staszka, rok temu już Conge ograł tutaj w 5ciu, a w tym w jeszcze lepszej formie wydaje sie być.
Tylko czy paliwa starczy po wczorajszym ciezkim meczu z Simonem. Na Nadala pospadało Już nie ma value, złapałeś jeszcze wczoraj dobre kursy? Coś tam mam pobrane Rafe. Ale mocniej wszedłem w Feda już i też bierz póki dobrze płacą. Myślę, że będzie można kontrować w trakcie meczu i po 1szym secie zarobieni będziemy.
|
Do góry
|
|
|
|
#5380141 - 02/06/2012 13:57
[Re: Gaske]
|
I love mecz.pl
|
Tylko czy paliwa starczy po wczorajszym ciezkim meczu z Simonem. Na Nadala pospadało Już nie ma value, złapałeś jeszcze wczoraj dobre kursy? Coś tam mam pobrane Rafe. Ale mocniej wszedłem w Feda już i też bierz póki dobrze płacą. Myślę, że będzie można kontrować w trakcie meczu i po 1szym secie zarobieni będziemy. Tym razem nie bede czekał i wchodze w to od razu. Fajne perełki znajdujesz. Powinieneś się zastanowić nad stronką z płatnymi typami
|
Do góry
|
|
|
|
|
|