Jak się wczoraj oto pytałem na quasi to się ludzie ze mnie śmiali...
Panowie mega pilne pytanie:
www.sts.pl zdarzenie nr: 6432 - znajduje sie jak sie otworzy mecz James Blake - Youzny
zagrałem na handicap "-" chcą zagrać na handicap dla Blake'a - czy wiec na kuponie gdy mam - to będzie jako +8.5 dla Blake? bo maja to tak pojebane ze juz nie wiem sam na co postawilem
i
a juz w ogole przy niektorych spotkaniach gdy jest okreslony handicap to jest w niektorych meczach np (-2.5) a w inny (2.5) qrwa i badz tu madry na co stawiasz, ładne zjeby
ale i tak najlepsze jest to, że na kuponach nie ma określonego handicapu/linii itd czaicie? jest tylko - lub + ale czy np handi jest wspomniane 8.5 czy moze juz 9.5 to nie wiadomo - takiego syfiarstwa to ja w zyciu nie widzialem, bo po kuponie cholera wie co czlowiek postawil.
A więc odpowiadajc na pytanie - jakiś matoł, ktory musial byc grubo wtedy nawalony wymyslil sobie, ze "-" oznacza ze Nieminen przegra minus czyli mniejszą roznica gemów niz podane a "+" oznacza ze Murray wygra plus - czyli wiecej niz 8.5 gemami i jest tak pomimo ze wygląda to jakby sie stawialo na Murraya +8.5 gema