no ale ten czarny do tego karnego czail sie przez 6 min awantury . Nie jednemi by sie zagotowalo pod czaszką . Przynajmniej trafil w klatke a nie jak Ramos
Mąpelie niech się martwi żeby czasem jeszcze na 3 pozycję nie spaść. Ale jakby nie skończyli to ten sezon i tak będzie dla nich niezwykły i raczej dłuuugo takiego nie powtórzą.
kurs na psg wzrosl. myslalem, ze bedzie malal. moze cos sie zmienilo w miedzyczasie?
gdzie wzrosl ? ja widze, ze leci na leb na szyje.. IMO ciezki mecz. St. Etienne to nie ogorki, maja o co grac. Choc PSG na pewno podwojnie zmotywowane wcorajszym remisem HSC.
Twente, PSV, Feyenoord, Chelsea, Atletico, Valencia, PAO, Lyon, Galatasaray. Cos z tego zestawu trzeba by wybrac.
kurs na psg wzrosl. myslalem, ze bedzie malal. moze cos sie zmienilo w miedzyczasie?
gdzie wzrosl ? ja widze, ze leci na leb na szyje.. IMO ciezki mecz. St. Etienne to nie ogorki, maja o co grac. Choc PSG na pewno podwojnie zmotywowane wcorajszym remisem HSC.
Twente, PSV, Feyenoord, Chelsea, Atletico, Valencia, PAO, Lyon, Galatasaray. Cos z tego zestawu trzeba by wybrac.
na LM szanse tylko matematyczne a w LE zagrają dzięki temu że zdobyli puchar, osobiście omijam Lyon
na betsafe wczoraj byl 1.55, rano wzrosl do 1.6 a teraz zmalal do 1.5
rowniez ominalem Lyon, jakos nie czuje tego meczu tak samo jak i PSG.
ostatecznie na glownym PSV + Feyenoord + Milan + Atletico kursy sa przesmieszne, ale kazda z druzyn o cos gra wiec licze, ze obejdzie sie bez niespodzianek.
no i w roznych kombinacjach Chelsea, Galata, Anderlecht, PAO, Valencia