Ale czy ja mówię, że nie? Nie spodobała mi się kwota wypłaty Standard Brakuje tylko, żeby na końcu rozmowy pani Agata dodawała "A może akurat uda się nie wypłacić"
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Powinna tak dodawac .Widac nie stosuje sie do zalecen zarzadu Kwota ?
Jedyna kwota jaka ma znaczenie przy weryfikacji to przekroczenie łacznych wyplat na 2000 euro .Zadne inne kwoty znaczenia nie maja i to sa bajki powtarzane przez ludzi na forach
rafal08 Zbanowany
Meldunek: 01/03/2005
Jesli dobrze pamietam to sa wymogi zwiazane z licencja .Kazdy bukmacher moze poprosic o weryfikacje w kazdym momencie.Normalnie jesli na koncie sie malo dzieje lub nie dzieje nic szczegolnego to nikt na nie nie zwraca uwagi bo kont jest mase.Dlatego tez dopiero przy wyplatach jest prosba o weryfikacje .Teraz jest taki moment przejsciowy w zwiazku wlasnie ze zmaniami przepisow LGA i dlatego ciezko dokladnie okreslic jak dana firma i w jakim momencie do tego podejdzie.
Oczywiscie ze moze sie zdarzyc w kazdej firmie weryfikacja nawet przy wyplacie 100 pln .Wszystko zalezy od danego konta.jelsi system pokaze ,ze z tego IP/adresu/danych sie cos pokrywa z innym kontem to weryfikacja murowana
Gdy juz bylo glosniej o problemach przy weryfikacjach w Tobet wyslalem sobie sam papiery do wszystkich liczacych sie firm na licencji LGA i teraz mam spokoj.
Generalnie do 2014 roku ma byc tak ze bedzie mozna grac tylko na zweryfikowanych kontach .Nie pamietam dokladnej daty.
Wiadomo,ze weryfikacja powinna byc od razu po zalozeniu konta tylko to jest troche fizycznie niemozliwe do wykonania bo czasami dziennie sa zakladane setki/tysiace kont