Grupa Betsson to duża firma, i jest to czołówka Europejska jeśli chodzi o klientów.
Zgadzam się że niektóre metody weryfikacji są uciążliwe czasami może i jest to mega kurestwo, tyle że to nie jest widzi misie osób tam pracujących tylko odgórny nakaz od przełożonych, możesz być pewny że raczej żaden buk nie zmieni swoich żądan w sprawach weryfikacjii wobec klienta, i zakładając konto każdy się na to godzi, tylko kto czyta dokładnie regulamin.
Mi także nie podobają się niektóre zagrywki w sprawach weryfikacji, ale jeśli chodzi o Betsson to jeszcze nie ma takiej tragedii.
Miałem sytuację że w WH dział weryfikacjii zażądał potwierdzonych notarialnie i wysłanych pocztą dokumentu tożsamości + potwierdzenia zameldowania, efekt był taki że ponad 15k wisiało sobie ponad miesiąc na moim koncie, bez sensu, ale nic innego jak tylko zastosować się do żądań buka nie mogłem zrobić.
Podobną sytuację miałem w
Unibet, tam akurat obyło się bez notariusza, ale też masa dokumnetów i nerwów, bo co chwila coś innego chcieli po czym konto odblokowawali na raptem 3 dni, kolejna blokada, i odpoiwiedź supportu że konto zostaje dożywotnio zamknięte, że dział podjął taką decyzję i nie ma żadnej dyskusji na ten temat, kase wypłacili, ale po co ta cała weryfikacją skoro konto i tak zostaje zamkniete.
Nie oszukujmy się jeśli bukmacher czegoś żąda to nie ma wyjścia, żadna dyskusja czy skarżenie się do LGA nic nie da.