#5343771 - 08/05/2012 21:26
Re: Euro 2012 - bilety, noclegi, ustawki cz.8
[Re: Qcz]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
sam jesteś paranoja, boshh jeśli dostałeś 4 bilety na mecz z im+naz osoby co aplikowała, np Jan Nowak to co?? Musisz czterech Janów Nowaków znaleźć? przeje.bane, gorzej jak masz dziwne nazwisko...gdzie takie szukać? jakieś pomyśly? Daj znać jak laksa już przejdzie. A skąd on ma to wiedziec ? Tak sie konczy gdy bilety trafiają do pizdoinwestorów a nie kibiców. Euro tylko na ulicach.
|
Do góry
|
|
|
|
#5344360 - 09/05/2012 02:33
[Re: PJ_8]
|
member
Meldunek: 30/04/2011
|
sam jesteś paranoja, boshh jeśli dostałeś 4 bilety na mecz z im+naz osoby co aplikowała, np Jan Nowak to co?? Musisz czterech Janów Nowaków znaleźć? przeje.bane, gorzej jak masz dziwne nazwisko...gdzie takie szukać? jakieś pomyśly? Daj znać jak laksa już przejdzie. a ty jeszcze większa... ty mi nie tlumacz, chyba oczywiste jest że na mecz wejdzie nawet indianin czy murzyn na jan kowalski, piszę o tym że jest to nonsens umieszczać dane osobowe nikomu to do szczescia nie potrzebne i nie jest do niczegfo wymagane. po raz kolejny potwierdza sie ze ta uefa,od losowania biletów po dystrybucję to jeden wielki ch.j!!! A dlaczego mialo na nich nie byc nazwiska osoby ktora kupila bilety? Musi byc osoba ktora bedzie odpowiadac za inne osoby ktore zabiera ze soba na stadion(mam na mysli jakies wyjatkowe sytuacje zwiazane ze zlamaniem regulaminu stadionowego). Pozdrawiam inwestorze zwil Dobre dobre... zainwestowałem żebyś wiedział bo kupiłem Polska-Grecja od osoby ktora chciala sprzedac i jade na mecz, a przehandlowac też przehandlowałem Francja-Szwecja. dalej sie pogodzic niekorzy nie mogą ze ktoś zarobil na czymś a kupił co innego własnie za ten zysk. polski zawistny naród eh.. Czlowieku jak mozesz odpowiadać ze 3 inne osoby, odpowiadać możesz za dzieci a za dorosłych to niby jak ?co kwestia jakby rzeczywiscie te 3 osoby na rozrabiały to ty bedziesz 1 osobą którą dojadą i tyle... ale co z tego nie mozesz brac odpowiedzialnosci za innych. szokkk haha
|
Do góry
|
|
|
|
#5344370 - 09/05/2012 02:37
[Re: TriumfWoli]
|
member
|
sam jesteś paranoja, boshh jeśli dostałeś 4 bilety na mecz z im+naz osoby co aplikowała, np Jan Nowak to co?? Musisz czterech Janów Nowaków znaleźć? przeje.bane, gorzej jak masz dziwne nazwisko...gdzie takie szukać? jakieś pomyśly? Daj znać jak laksa już przejdzie. A skąd on ma to wiedziec ? Tak sie konczy gdy bilety trafiają do pizdoinwestorów a nie kibiców. Euro tylko na ulicach. a ty następny .. urwał sie z jakiejś pipidówki...i wypisuje pierdoły nie mające sensu piszecie o niczym zamiast konkretów, debilizmem totalnym jest umieszczanie 1 nazwiska na 4 tych samych biletach bo niczemu to nie sluzy i o to mi chodzi a wy piszecie jakieś bzdety, skad wy sie urwaliscie...
|
Do góry
|
|
|
|
#5344492 - 09/05/2012 03:47
[Re: zwil]
|
old hand
Meldunek: 26/08/2003
|
Fajnie się czyta tą waszą dyskusję o tym czy tickety są imienne ... w takich chwilach utwierdzam się w przekonaniu że internet jest zbyt tani A tak już zupełnie serio - macie może jakieś info czy bilety z puli PZPN lub Klubu Kibica PZPN będą wysyłane razem z tymi z losowania czy platformy odsprzedaży?
|
Do góry
|
|
|
|
#5344521 - 09/05/2012 04:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/08/2009
|
sam jesteś paranoja, boshh jeśli dostałeś 4 bilety na mecz z im+naz osoby co aplikowała, np Jan Nowak to co?? Musisz czterech Janów Nowaków znaleźć? przeje.bane, gorzej jak masz dziwne nazwisko...gdzie takie szukać? jakieś pomyśly? Daj znać jak laksa już przejdzie. A skąd on ma to wiedziec ? Tak sie konczy gdy bilety trafiają do pizdoinwestorów a nie kibiców. Euro tylko na ulicach. a ty następny .. urwał sie z jakiejś pipidówki...i wypisuje pierdoły nie mające sensu piszecie o niczym zamiast konkretów, debilizmem totalnym jest umieszczanie 1 nazwiska na 4 tych samych biletach bo niczemu to nie sluzy i o to mi chodzi a wy piszecie jakieś bzdety, skad wy sie urwaliscie... Skad ty sie urwales ? Na pewno nie z wojaży po meczach. Gdybys jezdził to bys wiedzial ze nikt nigdy tego nie sprawdzał,a nie głupio pytał urwancu z pipidówy.
|
Do góry
|
|
|
|
#5344686 - 09/05/2012 14:20
[Re: TriumfWoli]
|
member
|
sam jesteś paranoja, boshh jeśli dostałeś 4 bilety na mecz z im+naz osoby co aplikowała, np Jan Nowak to co?? Musisz czterech Janów Nowaków znaleźć? przeje.bane, gorzej jak masz dziwne nazwisko...gdzie takie szukać? jakieś pomyśly? Daj znać jak laksa już przejdzie. A skąd on ma to wiedziec ? Tak sie konczy gdy bilety trafiają do pizdoinwestorów a nie kibiców. Euro tylko na ulicach. a ty następny .. urwał sie z jakiejś pipidówki...i wypisuje pierdoły nie mające sensu piszecie o niczym zamiast konkretów, debilizmem totalnym jest umieszczanie 1 nazwiska na 4 tych samych biletach bo niczemu to nie sluzy i o to mi chodzi a wy piszecie jakieś bzdety, skad wy sie urwaliscie... Skad ty sie urwales ? Na pewno nie z wojaży po meczach. Gdybys jezdził to bys wiedzial ze nikt nigdy tego nie sprawdzał,a nie głupio pytał urwancu z pipidówy. Umiesz czytac? chyba nie .. bo powinienieś widzieć skąd... jak ja chodziłem na Hutnika to ty jeszcze pewnie byłeś w powijakach ale malo mnie interesuje czy ty jesteś taki zagorzały kibic czy piknikowiec..mało mnie to interesuje naprawde . Skąd ty wziąłes sobie takie chore wizje -ja o niczym takim nie pisałem że sie obawiam że ktoś bedzie sprawdzał. uwziąłeś sie czy co czy poprostu lubisz wkurzac ludzi... a widocznie ten typ tak ma. koniec tematu, szkoda czasu .
|
Do góry
|
|
|
|
#5344724 - 09/05/2012 15:34
[Re: Ghost]
|
old hand
Meldunek: 07/11/2002
|
jest jakis admin by dać temu debilowi bana? żaśmieca temat swoimi urojeniami.
|
Do góry
|
|
|
|
#5344751 - 09/05/2012 16:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2007
|
zwil coś chyba bilety nie idą bo nerwowy jesteś Dajcie spokój bo nie ma sensu gadać ze "światowym bywalcem stadionów" .....
|
Do góry
|
|
|
|
#5344776 - 09/05/2012 16:35
|
veteran
Meldunek: 02/05/2003
|
Tak dla informacji ze strony UEFA,bo widze ze niektorzy juz panikuja ze nie dostali wszystkich biletow itd Bilety różnego rodzaju (IMT – ogół kibiców, FMT – ogół kibiców, IMT z puli federacyjnych itp.) będą wysyłane oddzielnymi przesyłkami, więc czas ich dostarczenia może być różny. Wszelkie vouchery będą mogły zostać wymienione na bilety w Team Ticket Point usytuowanym w pobliżu danego stadionu, za okazaniem odpowiednich dokumentów. Szczegółowe informacje na ten temat otrzymają Państwo wraz z biletami na mecze fazy grupowej. UEFA pod żadnym warunkiem nie będzie wystawiała duplikatów biletów. UEFA nie będzie ponosiła odpowiedzialności za jakiekolwiek przypadki utraty biletów lub ich opóźnionego dostarczenia spowodowanego złym funkcjonowaniem lub przerwaniem prowadzenia usług pocztowych. Przesyłkę z biletami można monitorować tutaj: http://wwwapps.ups.com/WebTracking/track?loc=en_US&actpan=1umieszczając Numer Referencyjny Klienta w polu “Dane referencyjne przesyłki” i klikając na przycisk “Monitoruj”. Brak informacji o przesyłce dla Twojego numeru referencyjnego klienta oznacza oczekiwanie przesyłki na jej wysłanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#5345033 - 09/05/2012 19:09
|
stranger
Meldunek: 09/05/2012
|
Gdzie jest polski sektor na mecz Polska-Rosja ?
|
Do góry
|
|
|
|
#5345043 - 09/05/2012 19:17
[Re: tomo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/04/2005