Mecz zagadka,mecz zabójca dziś, widzę nikt nie zaczepia...Karolajn - Szarapka, Marysia dużo bardziej agresywny tenis gra niż Karolina i naprawdę nasza zawodniczka będzie musiała wiele sił włożyć w mecz żeby wygrać, raczej będe skłonny grać na Szarapke być może over, pomyślę jeszcze, tutaj fajnie kolega wyżej dał link do całego meczu z Li, dziękóweczka, bo ja oglądałem tylko hajlajty, przewertuję jeszcze troszkę.
możesz wertować analizować a baby i tak zrobią co do nich należy
właśnie boję się i ciekaw jestem jak psychicznie podejdzie Marysia do meczu, bo wiadomo jak czasem jej psychika odbijała się na skillsach. I podświadomie obawiam się czy Karolajn nie zagra jak zaprogramowana, bo jak Szarapka przegra jeden set,np na 1:1 , to może przegrać w trzecim,właśnie jak napisałeś te kobiece wzloty i upadki, a Karolina będzie dużo bardziej wymagającym przeciwnikiem niż Na Li,bo to takie żywe srebro(może nie jak rok temu) dlatego to będzie mecz petarda
chciałbym żeby mi utkwił bardziej w głowię i dla emocji sobie posunę Szarapkę, choć obserwuję ludzie po równi stawiają jak same kursy mówią