#5327050 - 26/04/201200:12Re: Barca czy Real ?
[Re: ELDORADO]
Biszop Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
Originally Posted By: ELDORADO
Originally Posted By: Igor
Po co się o jakieś bzdury kłócicie? Najlepszym piłkarzem na świecie był Gary Lineker, a Messi czy Ronaldo nawet mu do pięt nie dorastają.
#5327059 - 26/04/201200:15Re: Barca czy Real ?
[Re: Igor]
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Po co się o jakieś bzdury kłócicie? Najlepszym piłkarzem na świecie był Gary Lineker, a Messi czy Ronaldo nawet mu do pięt nie dorastają.
Lineker? Był dobry, ale w dzisiejszym futbolu myślę że tak dużo by nie ugrał. Ja zawsze byłem (choć go nigdy nie lubiłem) pod wrażeniem Klinsmanna, jak od szedł sam na sam to piłka już była w siatce...
Tak z ciekawości to wiesz ile czerwonych i żółtych kartek Lineker zebrał w swojej karierze?
Meldunek: 19/07/2004
No wiadomo, ale przecież nie pisze że Messi by sobie nie poradził w innym klubie, bo nie o tym mowa tylko o wynikach Barcy i Realu w przeszłości jak i teraźniejszości.Jestem pewny że jakby Messi grał w innym klubie to radził by sobie również dobrze chodź zajęło by mu to pewnie kilka tygodni czy tam miesięcy.To coś podobnego jak gracz PES-a przejdzie na grę w FIFE inna bajka
Nie ważne idę na mecz Realu z Bayernem i mam nadzieje że Bayern awansuje i w finale będzie coś ala Oktober-Fest w Monachium bo zadumani fani z Madrytu nie przypadają do gustu kibicom z wysp.W dodatku mam nadzieje że pół świata doczeka się tego wielkiego GRAN DERBY finału (pocieszenia) który się i tak nie odbędzie ale będzie iluzorycznie meczem o 3 miejsce.
#5327063 - 26/04/201200:20Re: Barca czy Real ?
[Re: Goget]
Luc Nilis
too much love will kill you
Meldunek: 21/10/2005
Lineker ? jak dla mnie typowy lis pola karnego, napastnik bardzo inteligentny w grze i sprytny w pozytywnym tego słowa znaczeniu... ale gdzie mu tam do najlepszych... a juz porównanie z dzisiejszymi gwiazdami pokroju Messiego czy Ronaldo ( zarówno portugalskiego jak i nawet niedawno brazylijskiego ) jest nieporozumieniem.
Lineker? Był dobry, ale w dzisiejszym futbolu myślę że tak dużo by nie ugrał. Ja zawsze byłem (choć go nigdy nie lubiłem) pod wrażeniem Klinsmanna, jak od szedł sam na sam to piłka już była w siatce...
Tak z ciekawości to wiesz ile czerwonych i żółtych kartek Lineker zebrał w swojej karierze?
Tak jak Ty Klinsmanna odbierasza to ja tak miał z Van Nisterlooyem w czasach MU Jak miałem coś obstawione w stronę MU a RvN miał sam na sam to wiedziałem, że czas się cieszyć
pewnie wiekszosc widziala ale nie moglem sie powstrzymac.
a tak w ogole to szkoda chlopakow ;(
Dobre dobre, zwłaszcza 2010 mi się podoba. Zaraz zaraz a to czasem nie był rok w którym odbywały się mistrzostwa świata? Mistrzostwa a których Argentyna z Messim, skompromitowała się koszmarnie, zaś przewspaniały Messi w ciągu całego turnieju nawet raz nie trafił do siatki? Rok wielkiego triumfu Hiszpanii, rok gdy Xavi czy Iniesta osiągneli szczyt swoich możliwości na stale zapisując się do historii futbolu... Ale złotego balonika trzyma karzeł który się sfajdał w cwiercfinale ze Szwabami. Sorry, ale ta nagroda jest gó-wno warta, mniej więcej tyle co szampon Krystyny....
napisz list do FIFA, moze odbiora mu nagrode gdy gryzonko z mecz pl sformułuje swoja oficjalna opinie.
#5327099 - 26/04/201200:41Re: Barca czy Real ?
[Re: ELDORADO]
fechu
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
Originally Posted By: ELDORADO
Trochę fantazja kolegę poniosła moim zdaniem. Świetny napastnik to fakt, skuteczny. Ale żeby go stawiać jako nr 1? 3/4 bramek do "pustaka", z 1 metra z głowy albo jakieś fafluny . Mieliśmy kiedyś w Szczecinie taką dużo gorszą wersję napastnika - Robert Dymkowski się nazywał Też tak zdobywał większość bramek. A Gary - typowy środkowy napastnik, zajebiście skuteczny i tyle w temacie....
Chyba, że to miało być w formie jaj jak cały ten temat
#5327122 - 26/04/201200:48Re: Barca czy Real ?
[Re: Conrad]
Igor
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/11/2004
Originally Posted By: Conrad
Z tego co słyszałem, to żadnej i to właśnie świadczy o wysokiej klasie zawodnika. Nie znam drugiego takiego zawodnika, który by równie fair play grał co Lineker, a przy tym był dobrym zawodnikiem. Za to uważam go za najlepszego.
#5327174 - 26/04/201201:22Re: Barca czy Real ?
[Re: Piostar]
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Originally Posted By: Piostar
Swoją drogą odpowiadając na pytanie Conrada, zagrać w ponad 400 meczach i nie dostać kartki to jest wyczyn.
Z tego co słyszałem, to żadnej i to właśnie świadczy o wysokiej klasie zawodnika. Nie znam drugiego takiego zawodnika, który by równie fair play grał co Lineker, a przy tym był dobrym zawodnikiem. Za to uważam go za najlepszego.
Dokładnie, Lineker nie otrzymał żadnej kartki (nawet żółtej!) w swojej karierze.