#525436 - 07/03/2006 10:55
Re: Ostrzeżenie dla nowych...user mmario jest oszustem
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
hmmm w tej sprawie też bym sie odezwał gdybym został oskarżony ... tylko jak mmario ma to zrobic kiedy dostał już "bana"  wypowiadam sie w tej sprawie bo znam mmaria nie od dzis i troszke jestem tym wszystkim zdziwiony ... 10e to przeciez nie jest wielka suma tym bardziej dla goscia ktory (niema kłopotów finansowych) ... Mysle ze Justynka wszystko jasne .. sorka za te moje uniesienia, ale nocka z nba była długa.. i dzis kewin sobie niepospał 
|
Do góry
|
|
|
|
#525442 - 07/03/2006 13:46
|
member
Meldunek: 26/01/2005
|
Quote:
W imieniu firmy Inez , zostałem upoważniony:
Dziś otrzymalismy sprawe od firmy INEZ z Bydgoszczy dotyczy ona oskarżenia publicznego pod adresem serwisu bukmacherskiego bets4u.pl Proponujemy Pani wycofanie oskarzeń pod adresem tej instytucji w miejscu publicznym tam gdzie dokonała pani wpisu musi nastapić sprostowanie w innym wypadku sprawa trafi na wokande sadową i bedzie miała Pani tylko problemy.Radzimy sie Pani zastanowić i szybko zadziałac bo firma ta napewno nie bedzie biernie patrzyła jeżeli zostaje zniesławiona.W tym momencie popełaniła Pani przestępstwo z art 212 kk radzimy sie zapoznać z Kodeksem Karnym.
rotfl, pomijajac juz czy oskarzenie mmaria bylo sluszne czy nie, to tresc prawniczego "ostrzezenia" jest cokolwiek smieszna, a firma 'inez'- coz, nie bede sie na ten temat wypowiadal  do wiadomosci "prawnika": tresc art 212 kk dotyczy przestepstw sciagnych z oskarzenia prywatnego
pozdro i nie drzyjcie kotow o glupie 10e
|
Do góry
|
|
|
|
#525443 - 07/03/2006 13:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Quote:
Quote:
W imieniu firmy Inez , zostałem upoważniony:
Dziś otrzymalismy sprawe od firmy INEZ z Bydgoszczy dotyczy ona oskarżenia publicznego pod adresem serwisu bukmacherskiego bets4u.pl Proponujemy Pani wycofanie oskarzeń pod adresem tej instytucji w miejscu publicznym tam gdzie dokonała pani wpisu musi nastapić sprostowanie w innym wypadku sprawa trafi na wokande sadową i bedzie miała Pani tylko problemy.Radzimy sie Pani zastanowić i szybko zadziałac bo firma ta napewno nie bedzie biernie patrzyła jeżeli zostaje zniesławiona.W tym momencie popełaniła Pani przestępstwo z art 212 kk radzimy sie zapoznać z Kodeksem Karnym.
rotfl, pomijajac juz czy oskarzenie mmaria bylo sluszne czy nie, to tresc prawniczego "ostrzezenia" jest cokolwiek smieszna, a firma 'inez'- coz, nie bede sie na ten temat wypowiadal  do wiadomosci "prawnika": tresc art 212 kk dotyczy przestepstw sciagnych z oskarzenia prywatnego
pozdro i nie drzyjcie kotow o glupie 10e
no właśnie taka afera o nic 
|
Do góry
|
|
|
|
#525444 - 07/03/2006 14:19
|
member
Meldunek: 16/02/2006
|
o jej Zyziek.....domyślam się ,że w miejscu Twojego zamieszkania ,pielęgniarki w szpitalu po porodzie biją dzieci w głowę zamiast dupę. Dowód? Patrz wyżej.
|
Do góry
|
|
|
|
#525445 - 07/03/2006 14:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/01/2005
|
Quote:
o jej Zyziek.....domyślam się ,że w miejscu Twojego zamieszkania ,pielęgniarki w szpitalu po porodzie biją dzieci w głowę zamiast dupę. Dowód? Patrz wyżej.
Puknij sie w bańke , masz 16 postów , jak mówisz do mnie , zęby baczność i co drugi wystąp
|
Do góry
|
|
|
|
#525446 - 07/03/2006 14:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Quote:
Tylko, że chłopak ma racje Dziewczyno...zabiłabyś za 10 euro? Tekst o pielęgniarkach puka w dno od spodu. Czujesz się oszukana...oskarżasz kogoś kogo nie ma na forum, śmieszne, żałosne..zawiodłem się...blondynka.
|
Do góry
|
|
|
|
#525447 - 07/03/2006 14:30
|
member
Meldunek: 16/02/2006
|
Jeśli Twoje wszystkie posty w ilosc ponad 5000 tys są tak merytoryczne jak w tym temacie to współczuję czytającym. Nie ośmieszaj się i sie nie kompromituj jak Twój koleżka mmario. Żałuję w ogólę że sie tu zarejestrowałam ,nie myślałam ,ze tu trafię na takie szambo. PS.Więcej się tym temacie nie zamierzam udzielac bowiem polemika z osobnikami typu Zyziek,powoduje u mnie odruchy wymiotne  POZDRO dla nielicznych normalnych na tym forum.
|
Do góry
|
|
|
|
#525448 - 07/03/2006 14:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/04/2005
|
Quote:
Quote:
Puknij sie w bańke , masz 16 postów , jak mówisz do mnie , zęby baczność i co drugi wystąp
To, że masz mase postow to nie swiadczy, że jestes najmadrzejszy. Jesli ktos w rok pisze az tak duzo to jest malo prawdopodobne zeby to bylo wszystko marde i potrzebne. A ten post tylko to potwierdza. zachowales sie jak jakis gowniarz ...
|
Do góry
|
|
|
|
#525449 - 07/03/2006 16:06
|
old hand
Meldunek: 01/08/2005
|
Afera za 10 eur  Myśle że do zbadania tej sprawy będzie potrzebna komisja śledcza  Zamknąć ten temat bo się słabo robi od czytania takich głupot. Do roboty !
|
Do góry
|
|
|
|
|
|