Korver pozwol ze sie nie zgodze tym razem z boksowaniem Twoim, wedlug mnie Gwardia byla slabsza ostatnio i nie sadze zeby duzo lepiej bylo dzisiaj
Baku to loteria i na nich stracilem ostatnio wlasnie, tutaj wedlug mnie szanse 50:50
Kharkiv to raczej wygra ale po takim kursie?
jak dla mnie to na dzisiaj najlepszym wyjsciem to Novosibirsk i jednak value na Czewe
Pewnie, że się zgodzę. Miło, że można z kimś podyskutować na temat danego meczu i że ktoś ma inne zdanie i nie obawia się go przedstawić

Gwardia w I meczu rozpoczęła bez 3 zawodniczek, część z siatkarek chorowała na grypę jelitową, stąd tym razem spodziewam się zupełnie innego meczu.
Dla mnie fair kursy to 1,85 -1,85, przy @2,50 musiałem reagować, tym bardziej jeśli dodać do tego rzekome bojowe nastawienie w obozie wrocławskim... Dla mnie czyste value.
Baku 3-0 może i loteria, ale na rozsądny procent. @1,60 kurs z pinna skusił mnie do poświęcenie 2j na owe spotkanie.
Kharkiv mam po @1,35 i jest to tak jak mówisz mało, ale właśnie na granicy opłacalności IMO. Co też widać po obecnych kursach.
Nowosibirsk również mam, ale to dopiero jutro, stąd jeszcze się nie wychylałem. Mam zarówno awans jak i czysty win po @1,6 pograny.
Odnośnie Czewy nie mam zdania, Rennes ma być już w pełnym zdanie, ale zapowiada się mecz na styku, może OVER 182,5?
PS. uważam, że mało trafnym pomysłem jest otwieranie nowego tematu w środku dnia... ale co ja tam mogę