#4866615 - 22/08/2011 15:15
Re: Telefony komórkowe [5]
[Re: xqwzts]
|
member
Meldunek: 05/03/2005
|
w niedalekiej przyszlosci mam zamiar przejsc na abonamenst w play, w oko wpadl mi abonament All Inclusive MAX za 75zl. 1GB pakietu, stan darmowy zawsze, tyle mi potrzeba ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) sek w tym, ze nie wiem jaki telefon wybrac, jakie sa dostepne, kompletnie sie w tym nie orientuje. Jako ze lubie wygode i wszystko co najlepsze ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) to narazie wpadl mi w oko htc desire hd, tyle ze nie widzi mi sie wydawac 1089zł na telefon w abonamencie skoro na allegro dostane taki 200zł drozej moze ktos sie orientuje, ktos pracuje w play i moze polecic jak to rozegrac zeby wyszlo jak najtaniej, lub jakis inny tel ktorym powinienem sie zainteresowac? ;> Ja bym wziął HTC Desire Z (259 zł) albo Samsunga S5830 Galaxy Ace (1 zł). Ewentualnie możesz pokombinować, że bierzesz coś pod kątem sprzedaży, a samemu później kupujesz Desire HD - przy takiej cenie w abonamencie rzeczywiście średnio się opłaca... Na można by zrobić tak z tym Ace - na allegro chodzi po min. 650 zł. Całości ceny za HD nie pokryjesz, ale spokojnie zaoszczędzisz kilkaset złotych ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4871078 - 24/08/2011 05:13
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2006
|
Jesteście w stanie coś polecić? Interesuje mnie telefon (cena do max.700 zł za nowy) - nic z dotykowych, klasyczna klawiatura - wi-fi - niezawodny, dość wytrzymały - ładnie wyglądający przeglądając oferty wpadła mi w oko Nokia e55 ale model jest bardzo trudno dostępny na allegro. Liczę na pomoc ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4871300 - 24/08/2011 16:21
[Re: conq]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
w niedalekiej przyszlosci mam zamiar przejsc na abonamenst w play, w oko wpadl mi abonament All Inclusive MAX za 75zl. 1GB pakietu, stan darmowy zawsze, tyle mi potrzeba ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) sek w tym, ze nie wiem jaki telefon wybrac, jakie sa dostepne, kompletnie sie w tym nie orientuje. Jako ze lubie wygode i wszystko co najlepsze ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) to narazie wpadl mi w oko htc desire hd, tyle ze nie widzi mi sie wydawac 1089zł na telefon w abonamencie skoro na allegro dostane taki 200zł drozej moze ktos sie orientuje, ktos pracuje w play i moze polecic jak to rozegrac zeby wyszlo jak najtaniej, lub jakis inny tel ktorym powinienem sie zainteresowac? ;> Ja bym wziął HTC Desire Z (259 zł) albo Samsunga S5830 Galaxy Ace (1 zł). Ewentualnie możesz pokombinować, że bierzesz coś pod kątem sprzedaży, a samemu później kupujesz Desire HD - przy takiej cenie w abonamencie rzeczywiście średnio się opłaca... Na można by zrobić tak z tym Ace - na allegro chodzi po min. 650 zł. Całości ceny za HD nie pokryjesz, ale spokojnie zaoszczędzisz kilkaset złotych ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Dzieki! nakrecilem sie teraz strasznie na Desire Z ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) obejrzalem juz go sobie bardzo dokladnie, ale moze ktos go juz uzytkowal i powie jak z awaryjnoscia, nie musze sie niepokoic o te cieniutkie 'zawiasy' klawiatury? no i tak ogolnie, czy telefon daje rade pod wzgledem szybkosci, znacznie rozni sie pod tym wzgledem od desire hd / iphona4 (iphona troche uzytkowalem stad odpowiadaloby mi takie porownanie ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) )?
|
Do góry
|
|
|
|
#4871343 - 24/08/2011 17:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
Jesteście w stanie coś polecić? Interesuje mnie telefon (cena do max.700 zł za nowy) - nic z dotykowych, klasyczna klawiatura - wi-fi - niezawodny, dość wytrzymały - ładnie wyglądający przeglądając oferty wpadła mi w oko Nokia e55 ale model jest bardzo trudno dostępny na allegro. Liczę na pomoc ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Poogladaj, wedlug twoich kryteriow - http://www.gsmarena.com/results.php3?sNa...&sFreeText=Z bardziej znanych i dostepnych nie zostanie wiele, odrzucisz te co ci sie nie podobaja i zostanie pewnie ledwo kilka do wyboru.
|
Do góry
|
|
|
|
#4872349 - 25/08/2011 02:29
|
member
Meldunek: 05/03/2005
|
Zdarzyło mi się sprzedać całkiem sporo tych modeli i nie spotkałem się jak dotąd z negatywnymi opiniami bądź reklamacjami (w odróżnieniu np. od HTC Desire HD). Moim zdaniem zawiasy działają bardzo fajnie i chyba nawet powinny być trwalsze niż standardowe rozsuwane, które z biegiem czasu trochę się rozruszają. Myślę, że osiągami niewiele odbiega od modeli, które wymieniłeś. Iphone jest może bardziej niezawodny i płynny - w końcu Android to system powszechnie dostępny, nie jest jakoś szczególnie dopasowywany do specyfikacji telefonów - ale nie powinna to być chyba znacząca różnica. Ja bym brał HTC Desire Z ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4876478 - 27/08/2011 00:14
[Re: connor]
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
Interesuje mnie jakis dobry telefon do obstawiania, pewnie trzeba hujphona 4 kupic, ma ktos i wie jak dzialaja tam strony bukow? szczegolnie inplay. dlaczego iPhone'a ? kup sobie porządny telefon z Androidem i u wiekszosci porzadnych buków masz sepcjalne aplikacje na ten system, a nawet jesli nie to wchodzisz przez przegladarke na wapa i tez smiga ładnie, polecam np HTC Desire albo Galaxy 2 (w sumie sporo tego)
|
Do góry
|
|
|
|
#4876663 - 27/08/2011 01:00
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
dlatego musisz przefiltrowac gadania fanbojow ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Android jest bardzo dobry, ale sprawdz cos z Windws Phone bo system prezentje sie pieknie i dziala bez zarzutw. zero zawieszania jak to moze sie kojarzyc z Windowsem.
|
Do góry
|
|
|
|
#4876731 - 27/08/2011 01:17
[Re: Gaske]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
podobno to Galaxy Ace II z Androidem bije iPhonea4 na glowe ale to tylko pewnie na quasi fanow galaxy? a ten hujphone 5 kiedy dostepny bedzie?
|
Do góry
|
|
|
|
#4876742 - 27/08/2011 01:21
[Re: connor]
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
podobno to Galaxy Ace II z Androidem bije iPhonea4 na glowe ale to tylko pewnie na quasi fanow galaxy? za to Twoja wypowiedź o niby wyższości iPhone'a to z quasi ajfonowców... ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) nie miałem nigdy dluzej iPhone'a wiec nie jestem pewnie obiektywny, ale Android na pewno swietnie pasuje do tego co chcesz robić. Czy iPhone lepiej? nie wiem, możliwe, natomiast różnica (jesli w ogole jest) na pewno nie jest warta przepłacania
|
Do góry
|
|
|
|
#4877231 - 27/08/2011 04:11
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
bez przesady, sam jestem przeciwny Apple, ale Samsung jeszcze nie przegonił jabłuszka. Jednak jest na dobrej drodze zwłaszcza po tym jak Jobs odszedł ze stanowiska CEO. Być może iPhone 6 będzie już porażką w rękach nowej władzy. Iphony są bardzo ładne i nieźle sie sprawują technicznie, mimo że system jest słaby a jego cena z kosmosu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|