#4866615 - 22/08/2011 15:15
Re: Telefony komórkowe [5]
[Re: xqwzts]
|
member
Meldunek: 05/03/2005
|
w niedalekiej przyszlosci mam zamiar przejsc na abonamenst w play, w oko wpadl mi abonament All Inclusive MAX za 75zl. 1GB pakietu, stan darmowy zawsze, tyle mi potrzeba sek w tym, ze nie wiem jaki telefon wybrac, jakie sa dostepne, kompletnie sie w tym nie orientuje. Jako ze lubie wygode i wszystko co najlepsze to narazie wpadl mi w oko htc desire hd, tyle ze nie widzi mi sie wydawac 1089zł na telefon w abonamencie skoro na allegro dostane taki 200zł drozej moze ktos sie orientuje, ktos pracuje w play i moze polecic jak to rozegrac zeby wyszlo jak najtaniej, lub jakis inny tel ktorym powinienem sie zainteresowac? ;> Ja bym wziął HTC Desire Z (259 zł) albo Samsunga S5830 Galaxy Ace (1 zł). Ewentualnie możesz pokombinować, że bierzesz coś pod kątem sprzedaży, a samemu później kupujesz Desire HD - przy takiej cenie w abonamencie rzeczywiście średnio się opłaca... Na można by zrobić tak z tym Ace - na allegro chodzi po min. 650 zł. Całości ceny za HD nie pokryjesz, ale spokojnie zaoszczędzisz kilkaset złotych
|
Do góry
|
|
|
|
#4871078 - 24/08/2011 05:13
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/03/2006
|
Jesteście w stanie coś polecić? Interesuje mnie telefon (cena do max.700 zł za nowy) - nic z dotykowych, klasyczna klawiatura - wi-fi - niezawodny, dość wytrzymały - ładnie wyglądający przeglądając oferty wpadła mi w oko Nokia e55 ale model jest bardzo trudno dostępny na allegro. Liczę na pomoc
|
Do góry
|
|
|
|
#4871300 - 24/08/2011 16:21
[Re: conq]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
w niedalekiej przyszlosci mam zamiar przejsc na abonamenst w play, w oko wpadl mi abonament All Inclusive MAX za 75zl. 1GB pakietu, stan darmowy zawsze, tyle mi potrzeba sek w tym, ze nie wiem jaki telefon wybrac, jakie sa dostepne, kompletnie sie w tym nie orientuje. Jako ze lubie wygode i wszystko co najlepsze to narazie wpadl mi w oko htc desire hd, tyle ze nie widzi mi sie wydawac 1089zł na telefon w abonamencie skoro na allegro dostane taki 200zł drozej moze ktos sie orientuje, ktos pracuje w play i moze polecic jak to rozegrac zeby wyszlo jak najtaniej, lub jakis inny tel ktorym powinienem sie zainteresowac? ;> Ja bym wziął HTC Desire Z (259 zł) albo Samsunga S5830 Galaxy Ace (1 zł). Ewentualnie możesz pokombinować, że bierzesz coś pod kątem sprzedaży, a samemu później kupujesz Desire HD - przy takiej cenie w abonamencie rzeczywiście średnio się opłaca... Na można by zrobić tak z tym Ace - na allegro chodzi po min. 650 zł. Całości ceny za HD nie pokryjesz, ale spokojnie zaoszczędzisz kilkaset złotych Dzieki! nakrecilem sie teraz strasznie na Desire Z obejrzalem juz go sobie bardzo dokladnie, ale moze ktos go juz uzytkowal i powie jak z awaryjnoscia, nie musze sie niepokoic o te cieniutkie 'zawiasy' klawiatury? no i tak ogolnie, czy telefon daje rade pod wzgledem szybkosci, znacznie rozni sie pod tym wzgledem od desire hd / iphona4 (iphona troche uzytkowalem stad odpowiadaloby mi takie porownanie )?
|
Do góry
|
|
|
|
#4871343 - 24/08/2011 17:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2005
|
Jesteście w stanie coś polecić? Interesuje mnie telefon (cena do max.700 zł za nowy) - nic z dotykowych, klasyczna klawiatura - wi-fi - niezawodny, dość wytrzymały - ładnie wyglądający przeglądając oferty wpadła mi w oko Nokia e55 ale model jest bardzo trudno dostępny na allegro. Liczę na pomoc Poogladaj, wedlug twoich kryteriow - http://www.gsmarena.com/results.php3?sNa...&sFreeText=Z bardziej znanych i dostepnych nie zostanie wiele, odrzucisz te co ci sie nie podobaja i zostanie pewnie ledwo kilka do wyboru.
|
Do góry
|
|
|
|
#4872349 - 25/08/2011 02:29
|
member
Meldunek: 05/03/2005
|
Zdarzyło mi się sprzedać całkiem sporo tych modeli i nie spotkałem się jak dotąd z negatywnymi opiniami bądź reklamacjami (w odróżnieniu np. od HTC Desire HD). Moim zdaniem zawiasy działają bardzo fajnie i chyba nawet powinny być trwalsze niż standardowe rozsuwane, które z biegiem czasu trochę się rozruszają. Myślę, że osiągami niewiele odbiega od modeli, które wymieniłeś. Iphone jest może bardziej niezawodny i płynny - w końcu Android to system powszechnie dostępny, nie jest jakoś szczególnie dopasowywany do specyfikacji telefonów - ale nie powinna to być chyba znacząca różnica. Ja bym brał HTC Desire Z
|
Do góry
|
|
|
|
#4876478 - 27/08/2011 00:14
[Re: connor]
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
Interesuje mnie jakis dobry telefon do obstawiania, pewnie trzeba hujphona 4 kupic, ma ktos i wie jak dzialaja tam strony bukow? szczegolnie inplay. dlaczego iPhone'a ? kup sobie porządny telefon z Androidem i u wiekszosci porzadnych buków masz sepcjalne aplikacje na ten system, a nawet jesli nie to wchodzisz przez przegladarke na wapa i tez smiga ładnie, polecam np HTC Desire albo Galaxy 2 (w sumie sporo tego)
|
Do góry
|
|
|
|
#4876663 - 27/08/2011 01:00
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
dlatego musisz przefiltrowac gadania fanbojow Android jest bardzo dobry, ale sprawdz cos z Windws Phone bo system prezentje sie pieknie i dziala bez zarzutw. zero zawieszania jak to moze sie kojarzyc z Windowsem.
|
Do góry
|
|
|
|
#4876731 - 27/08/2011 01:17
[Re: Gaske]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
podobno to Galaxy Ace II z Androidem bije iPhonea4 na glowe ale to tylko pewnie na quasi fanow galaxy? a ten hujphone 5 kiedy dostepny bedzie?
|
Do góry
|
|
|
|
#4876742 - 27/08/2011 01:21
[Re: connor]
|
Villain
Meldunek: 27/08/2004
|
podobno to Galaxy Ace II z Androidem bije iPhonea4 na glowe ale to tylko pewnie na quasi fanow galaxy? za to Twoja wypowiedź o niby wyższości iPhone'a to z quasi ajfonowców... nie miałem nigdy dluzej iPhone'a wiec nie jestem pewnie obiektywny, ale Android na pewno swietnie pasuje do tego co chcesz robić. Czy iPhone lepiej? nie wiem, możliwe, natomiast różnica (jesli w ogole jest) na pewno nie jest warta przepłacania
|
Do góry
|
|
|
|
#4877231 - 27/08/2011 04:11
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
bez przesady, sam jestem przeciwny Apple, ale Samsung jeszcze nie przegonił jabłuszka. Jednak jest na dobrej drodze zwłaszcza po tym jak Jobs odszedł ze stanowiska CEO. Być może iPhone 6 będzie już porażką w rękach nowej władzy. Iphony są bardzo ładne i nieźle sie sprawują technicznie, mimo że system jest słaby a jego cena z kosmosu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|